Colocaties van ClassICT

Ben jij op zoek naar een veilige, snelle,  proactieve en schaalbare colocatie? Bij ClassICT kunnen wij je daar bij helpen. Wij zijn partner van NorthC datacenters  en zo kunnen wij de beste oplossing bieden met 99,99% uptime garantie.

Plaats je server in de colocaties van ClassICT

Zodra je een eigen IT-infrastructuur start weet je al gauw dat het een enorme investering is die soms niet loont. Of heb jij je eigen serverruimte die toe is aan uitbreiding of vervanging? In beide gevallen zijn de colocaties van ClassICT de oplossing voor jouw probleem. Breng je eigen servers onder bij ClassICT en ervaar de stabiliteit van ons netwerk.

  • Breng jouw servers onder in de TIER3 datacenters
  • Geen variabele kosten maar een vast bedrag per maand
  • Geniet van de beste, snelste en veiligste netwerk
  • Volledig schaalbaar afhankelijk van jouw wensen
Colocaties van ClassICT
NorthC colocaties van ClassICT

Colocatie van ClassICT geeft je rust en ruimte

Bij ClassICT kun jij jouw servers onderbrengen in de serverruimtes van ClassICT. Zo kun je genieten van alle voordelen van een professionele serverruimte tegen de laagste prijs. Geniet bijvoorbeeld van de hoge beveiligingsmaatregel, airconditioning en brand detectiesystemen. Bij ClassICT plaatsen wij jouw server volledig afgezonderd van onze eigen infrastructuur. De colocatie plaatsen zijn beschikbaar in de regio:  Aalsmeer, Almere, Amsterdam, Oude meer, Delft, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Nieuwegein, München en Neurenberg

Bij al onze datacenters zijn jouw servers ten alle tijden beschermd tegen inbraak, brand, natuurrampen en veel meer. Daarbij kunnen wij eigen netwerkverbindingen plaatsen die zorgen dat je een nog betrouwbaarder en veiligere verbinding hebt naar onze datacenters. Zo kunnen wij de 99,99% uptime garantie waarborgen!

Opzoek naar een Colocatie?

ClassICT helpt je graag verder, ben je dus opzoek naar een colocatie voor jouw onderneming? Geen probleem! Wij gaan graag vrijblijvend adviesgesprek aan.  Alles begint natuurlijk met een heerlijk bakje koffie!

Met de colocatie van ClassICT ben je altijd online

Bij ClassICT vinden wij uptime belangrijk. Wij zorgen er samen met onze partners voor dat jouw server(s) dan ook altijd blijven draaien. Omdat onze datacenters volgens de TIER3 en TIER4 norm zijn gebouwd kunnen wij deze garantie ook bieden. Daarbij zijn onze datacenters standaard ingericht met aanvullende faciliteiten zoals flexwerkplekken, beveiligde assemblages en laadpalen.

  • Hoge beschikbaarheid en redundantie: jouw bedrijfscontinuïteit is gegarandeerd;
  • volledig compliant: gecertificeerde colocatiediensten op Nederlandse en duitste bodem;
  • voorspelbaar: in een extern datacenter zijn de vergoedingen vooraf bekend. Daar komt bij dat de essentiële datacenterfaciliteiten zoals stroomvoorziening, koeling en fysieke beveiliging zijn inbegrepen;
  • consultancy: bij het optimaal inrichten van uw datacenter- en cloudstrategie;
  • Jij houdt zelf de controle over jouw systemen en je hebt 24/7 toegang tot je apparatuur.

Welke colocatie mogelijkheid kies jij?

Ben je op zoek naar de beste infrastructuur oplossing voor jouw onderneming? Bij ClassICT kunnen wij jouw onderneming volledig ontzorgen met de IT infrastructuur. Kies uit een van onderstaande opties of neem contact met ons op voor een vrijblijvende oplossing volledig op maat naar jouw wensen.

Unmanaged colocatie

Ben je op zoek naar een veilige plaats voor jouw servers zonder veel gedoe? Reserveer dan een ruimte in onze datacenters. Voor een vast maandelijkse prijs staan jouw servers veilig in de datacenters van NorthC.

Vrijblijvend adviesgesprek?

On-premise

Ben je op zoek naar een partij waar jij jouw servers deels op locatie en deels in een datacenter kan onderbrengen? Dat is bij ons mogelijk wij integreren graag jouw servers met de servers die bij ons in het datacenter staan.

Afspraak inplannen?

Managed cloud

Wil je helemaal geen kopzorgen hebben en volledig ontzorgt worden? Ook dat is mogelijk! Verhuis jouw servers deels of volledig naar de datacenters ClassICT en wij zorgen voor alles, van onderhoud tot updates en beveiliging.

Bekijk onze cloud diensten

Bekijk een van onze datacenters hieronder

Bekijk hier onze reviews

Hieronder vertellen klanten zelf hun verhaal over de ervaring met ClassICT.

Nooit meer internetproblemen?

Bij ClassICT gaan wij graag vrijblijvend het adviesgesprek aan over jouw netwerk. Neem snel contact met ons op voor een afspraak.

Remco Straaten Eigenaar ClassICT