Logo ClassICT
side to side left

De partner in WEB, ICT, Telecom en Hosting diensten

side to side

Ben je op zoek naar dé partner in WEB, ICT, Telecom en Hosting diensten? Wij van ClassICT zijn die partij. Door ons uitgebreide aanbod kunnen wij jouw onderneming ondersteunen en schaalbaar maken. Zo kun jij focussen op de productiviteit en wij op de continuïteit

Webdiensten

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat jouw digitale visitekaartje nodig heeft, laat daarom jouw website, webshop of marketing over aan het team van ClassICT. Wij weten precies wat jij nodig hebt, van een website laten maken en maatwerk applicaties tot SEO-optimalisatie.

Lees meer

ICT diensten

ICT-infrastructuur heeft iedere onderneming. Wij weten door onze uitgebreide kennis en ervaring wat jouw onderneming nodig heeft en hoe wij hierbij kunnen helpen. Besteed daarom jouw Netwerk-, Werkplek-, Serverbeheer en Cloudoplossing over aan de experts van ClassICT.

Lees meer

Telecom diensten

Internet, telefonie en mobiele telefonie is niet meer weg te denken. Laat de telecomdiensten daarom over aan de experts van ClassICT samen met onze partners als DELTA en Pocos weten wij precies wat jouw onderneming nodig heeft om beter, sneller en stabieler bereikbaar te zijn. 

Lees meer

Hosting diensten

Op zoek naar krachtige, snelle en stabiele servers die draaien in Nederland en een uptime garantie van 99,99% hebben? Bekijk snel onze hosting diensten en ervaar zelf de kracht van snelle DELL-servers in combinatie met de nieuwste technologieën en hardware 

Lees meer

Wat klanten zeggen

Lees onze reviews.

Benieuwd hoe anderen de samenwerking met ClassICT ervaren? Je leest het hieronder.

side to side left

Vrijblijvend adviesgesprek?

side to side

Neem dan vandaag nog contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen vervolgens bij 24 uur contact met jou op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Remco Straaten
Eigenaar