ClassICT is dé totaalleverancier in Web, ICT, Telecom en Hosting voor bedrijven en particulieren in Nederland. Al meer dan 10 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Op die manier leveren wij een bijdrage aan flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid om onze klanten te helpen met het realiseren van hun doelstellingen.

Contacteer ons

Duke Ellingtonrode 9, 2717 BL Zoetermeer
Koraalerf 21, 6413 LW Heerlen

+31 (0)85 808 50 70

Diensten

ClassICT levert uitsluitend alleen kwalitatieve WEB, ICT, telecom en hosting diensten die werken. Dit met duidelijke communicatie en transparantie.

// DIENSTEN

Webdiensten

Een website of webshop is belangrijk voor je bedrijf. Wacht niet langer en laat je website bouwen door het professionele team van ClassICT. Ons team is ervoor gebrand om kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid te leveren. Liever toch een webshop, dat kunnen wij ook! Ervaar zelf de kracht van WordPress en laat je uitdagen!

Onderhoud aan een website is belangrijk. Het is net als een auto die heeft ook onderhoudsbeurten nodig. Doe je dit niet dan valt hij vanzelf uit. Je loopt dan ook een groot veiligheidsrisico voor jezelf maar ook voor anderen. Wij nemen dit uit handen er zorgen ervoor dat jouw website het onderhoud krijgt wat het verdiend. Onze specialisten staan klaar, neem het risico niet dat je “langs de kant komt te staan”….

Toch liever geïnteresseerd in onze SEO of SEA optimalisaties? ClassICT is constant in beweging en dit geld ook voor SEO & SEA. Wanneer je niet met de tijd mee gaat scoor je ook niet hoog in Google. Onze specialisten zijn gebrand voor het optimale uit je website te laten halen zodat je ook hoog scoort in Google en ook blijft scoren.

Juridische papieren op orde hebben is belangrijk. Zo kom je niet voor onnodige verassingen te staan van je klant. Onze Juridisch specialist zorgt ervoor dat jouw algemene voorwaarden etc. tip top in orde zijn. Zodat je niet onnodig voor verassingen komt te staan. Ervaar het nu zelf!

ClassICT heeft grafisch ontwerpers die scoren! Om het totaal pakket compleet te maken hebben wij een ontwerp die let op de wensen van jou. Van Logo’s tot aan briefpapier. Alles wat een bedrijf of particulier nodig heeft om jouw huisstijl compleet te maken.

// Diensten

ICT Diensten

ClassICT is de ICT specialist van Nederland. Door ons brede scala aan ICT Experts kunnen wij computers bouwen, upgraden maar ook zeker repareren. Wij staan daarom ook 7 dagen per week 24 uur per dag graag te woord over de nieuwe ICT trends of innovaties die je kunt gebruiken om je computer nog moderner of beter te maken. No Cure No Pay! 

Computer APK is erg belangrijk. Je merkt na verloop van tijd dat je computer, laptop, tablet erg traag wordt. Er komen vreemde foutmeldingen in beeld en het werkt allemaal niet meer zo zoals het hoort. Daarom is het belangrijk dat je door onze ICT experts je computer, laptop of tablet een opschoonbeurt laat geven door ClassICT. Met de garantie dat het weer sneller wordt.

Wij helpen je ook graag met al je problemen aan huis. Heb je problemen met je Wifi, Internet, Televisie of Mobiel? Dan kunnen wij je helpen. Wij repareren, installeren of vervangen je nieuwe apparaat en geven er vervolgens ondersteuning bij. Neem nu snel contact op met ClassICT en maak een afspraak om van al jouw ICT problemen thuis af te komen.

ClassICT adviseert graag in  nieuwe aanschaf van apparatuur. Wij leveren daarom ook uitsluitend de hoogste kwaliteit. Onze specialisten weten daarom exact welke specificaties en merken het best bij je passen. Heb je liever alles vooraf geïnstalleerd door onze ICT hulp aan huis of wil je het toch liever zelf installeren. Alles is mogelijk naar de wens van jou!

About us
// CLASSICT JOUW PARTNER IN WEB, ICT, Telecom en Hosting DIENSTEN

Waarom kies je voor ons?

ClassICT is dé partner in Web, ICT, Telecom en Hosting diensten voor bedrijven en particulieren in Nederland. Al meer dan 10 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Op die manier leveren wij een bijdrage aan flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid om onze klanten te helpen met het realiseren van hun doelstellingen.

Klanttevredenheid staat bij ClassICT hoog in het vaandel. Wij doen iedere dag ons uiterste best om een optimale samenwerking na te streven en een prettige, langdurige samenwerking op te bouwen.

// Diensten

Telecom Diensten

Wij leveren uitsluitend alleen betrouwbare telecom diensten af. ClassICT streeft naar continuïteit en dat is belangrijk binnen je bedrijf. Laat je snel informeren door onze Telecom experts en wie weet heb jij straks een telecom netwerk die werkt en ook blijft werken! Natuurlijk met de service en garantie die jullie van ClassICT gewend zijn.

Al onze zakelijk internetverbindingen zijn betrouwbaar en snel. Binnen je bedrijf is connectiveit ook niet meer weg te denken. Wanneer je geen internet hebt kunnen je medewerkers niet werken en heb je dus ook geen inkomen. Dat mag niet gebeuren! ClassICT denkt daarom graag met je mee, het lijkt ook simpel maar is het niet. Wij leveren onze verbindingen op vrijwel ieder adres in Nederland. Via onze juiste tools komen we er ook achter welke verbinding het juist bij je past. Maak snel een afspraak en ervaar het zelf!

Bellen via het internet (VoIP) is modern, het is de tijd van nu! ClassICT is daarom de partij die je graag helpt met het opzetten of veranderen van je gehele telefonie afdeling. Wij gaan uitsluitend voor kwaliteit en hebben daarom voor ieder bedrijf een oplossing. Denk hierbij aan Xelion, 3CX en Microsoft Teams. Wij gaan voor de continutiet en jij voor de productiviteit. Neem nu contact met ons op en ervaar het zelf!

// Diensten

Hosting Diensten

ClassICT levert een breed scala aan hostingoplossingen. Wij hebben voor ieder bedrijf of particulier wel iets. Wij gaan uitsluitend voor die 10+! Laat je snel informeren over een van onze hosting diensten.

ClassICT heeft altijd wel een webhosting die past bij de vereisten van jouw website of bedrijf. Onze professionele datacenters, servers en netwerken zorgen ervoor dat je een stabiele omgeving krijgt die voor 99,9% uptime garantie gaat. Laat je inspireren, uitdagen en ervaren over de performance van onze webhosting. Neem nu contact op!

Met je domeinnaam maak je al snel duidelijk wie je bent of wat je doet. Het is daarom dus belangrijk dat je een partij hebt die met je mee luistert. Wij bedenken samen met jou een passende maar ook pakkende domeinnaam. Laat het uitvoeren daar de experts van ClassICT en neem nu snel contact met ze op!

// onze klanten

Wat zeggen onze klanten over ons?

// Contact

Interesse in een van onze diensten?

Vul hier rechts het formulier in of neem contact op om je vragen te stellen. Wij zullen vervolgens contact met je op nemen om je te voorzien van de juiste informatie en de nieuwste innovaties.

Telefoonnummer:

+31 (0)85 808 50 70

    Rondje sparren?

    Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *