Webdiensten

ICT diensten

Jouw vertrouwde partner voor Microsoft diensten

ClassICT is je vertrouwde partner voor het uitbesteden van professionele Microsoft-diensten en producten. Ons team van experts staat je graag te woord om meer te vertellen over deze krachtige oplossingen.

Microsoft 365

Met Microsoft 365 helpen wij jouw onderneming groeien en productiever te maken. Ons team van experts zorgt voor een efficiënte implementatie, beheer en ondersteuning van Office 365, Exchange, SharePoint en Teams.

Lees meer

Microsoft SharePoint

Wij zijn gespecialiseerd in het implementeren en ondersteunen van Microsoft SharePoint voor bedrijven. Onze experts helpen je bedrijf de volledige SharePoint te benutten. Van documentenbeheer en samenwerking tot procesautomatisering.

Lees meer

Microsoft Teams

ClassICT biedt Microsoft Teams diensten aan inclusief implementatie, migratie en ondersteuning. In teams zitten zoveel mogelijkheden die jouw onderneming kunnen helpen. Communiceren en efficiënt samenwerken ging nog nooit zo makkelijk.

Lees meer

Microsoft 365 back-up

De Microsoft 365 back-up oplossingen van ClassICT is de oplossing om jouw bedrijfsgegevens te beschermen tegen verlies of beschadiging. Onze experts helpen je om de veiligheid van jouw data te waarborgen en snel te herstellen.

Lees meer

Microsoft Azure

Onze Microsoft Azure experts staan te popelen om jouw migratie naar de cloud te versnellen en helpen wij bij de implementatie en ondersteuning binnen Azure. Zo profiteert jouw onderneming het meeste van de flexibiliteit en schaalbaarheid van Azure.

Lees meer

Microsoft Surface

ClassICT is een erkende Microsoft Surface partner en biedt professionele diensten voor de implementatie en ondersteuning van Surface apparaten. Onze experts helpen je bedrijf te profiteren van de productiviteit en mobiliteit van Surface devices.

Lees meer

ICT diensten

Standaard bij Microsoft

Een vast bedrag per maand

Je betaalt altijd een vast bedrag per maand voor de Microsoft-diensten van ClassICT. Het team van ClassICT verzorgt de Microsoft-tenant van jouw bedrijf en jij zorgt voor de productiviteit.

Volledige ondersteuning en support

Je ontvangt altijd volledige ondersteuning en support bij de Microsoft-diensten van ClassICT. Het team van ClassICT helpen jou bij alle Microsoft-problemen. Heb jij een uitdaging op locatie? Dan komen wij bij jou op locatie om deze uitdaging op te lossen.

Een totaaloplossing voor jouw bedrijf

Het team van ClassICT ontzorg jouw bedrijf met de meeste belangrijke telecom en ICT-diensten die een bedrijf nodig heeft. Van website tot aan de telefooncentrale. Van ICT-beheer tot aan mobiele telefonie.

Jouw ICT-probleem, is onze uitdaging.

Ook tijdens de feestdagen zijn wij beschikbaar om al jouw ICT-problemen op te lossen.

Wist jij dat je heel veel informatie ook zelf kunt vinden in de kennisbank in ons klantenportaal? Naast antwoord op de meest gestelde vragen, bekijk je hier ook eenvoudig jouw facturen, offertes en afgenomen diensten.

Jouw Microsoft omgeving

Wij weten precies wat jouw Microsoft omgeving nodig heeft

Van server- tot aan werkplekbeheer. Van software licentiebeheer tot aan cloud beheer, wij weten wat jouw ICT-infrastructuur nodig heeft en daar helpen wij je graag mee.

  • Serverbeheer: Wij helpen je met het beheren en onderhouden van servers. Van het installeren en configureren van software, tot aan het opsporen en oplossen van problemen en het uitvoeren van back-ups.
  • Werkplekbeheer: Wij helpen je met het beheren en onderhouden van werkplekken. Van configuratie en installatie van software tot aan het oplossen van problemen en het uitvoeren van hardware-updates.
  • Netwerkbeheer: Wij helpen je met het beheren en onderhouden van jouw netwerk. Van het instaleren en configureren van hard- en software, tot aan het opsporen en oplossen van problemen en het uitvoeren van beveiligingsupdates.
  • Software licentiebeheer: Het beheren van licenties kan complex zijn. Wij helpen je met het verifiëren en opstellen van de juiste licenties.
  • Cloudbeheer: Wij helpen je met het onderhouden en beheren van jouw cloudoplossing. Van installatie tot aan configuratie.

Op zoek naar een specifieke dienst? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen
Microsoft diensten uitbesteden

Waarom jouw Microsoft diensten uitbesteden aan het team van ClassICT?

Het uitbesteden van jouw ICT-beheer is een goede oplossing voor veel MKB-bedrijven, die hun infrastructuur efficiënt en effectief willen laten werken, zonder daar zelf te veel tijd en energie in te moeten steken.

Zodra jij je ICT-beheer uitbesteed, verlaag jij direct je kosten en verhoog jij je productiviteit. ClassICT biedt flexibele beheerdiensten aan, die passen bij jouw wensen, behoefte en budget. Ons team van experts staat te popelen om samen met jou een vrijblijvend adviesgesprek aan te gaan.

Meer weten? Neem direct contact op.

ICT-diensten

Waarom kiezen voor de Microsoft diensten van ClassICT?

Bij ClassICT staan wij altijd voor je klaar om jouw ICT-problemen op te lossen. We houden van een persoonlijke aanpak en gaan altijd voor een langdurige samenwerking.

  • Expertise: Het team van ClassICT bestaat uit gekwalificeerde professionals met veel ervaring en kennis in het beren en onderhouden van jouw infrastructuur. Zij helpen graag bij het efficiënt en effectief laten werken van jouw ICT-infrastructuur.
  • Kostenbesparing: Door onze ICT-beheerdiensten af te nemen, verlaag jij de kosten voor het in-house beheren van de ICT-infrastructuur. Wij bieden onze abonnementen flexibel aan, zodat deze altijd past bij jouw wensen en behoeften.
  • Proactief beheer: Wij beheren jouw ICT-infrastructuur proactief. Wij sporen problemen op en lossen deze op voordat ze leiden tot downtime. Dit draagt bij aan het verhogen van de productiviteit en efficiëntie van jouw bedrijf.
  • Beschikbaarheid: Wij bieden 7 dagen per week, 24 uur per dag ondersteuning. Wij zorgen ervoor dat jouw ICT-infrastructuur altijd beschikbaar is, wanneer jij dat nodig hebt.
  • Flexibiliteit: Wij bieden onze diensten flexibel aan, dit betekent dat het aanbod altijd past bij jouw wensen en behoeften.

Microsoft diensten op maat

In slechts 3 stappen

Vrijblijvend adviesgesprek

Laten we beginnen met elkaar te leren kennen. Onder het genot van een kop koffie maken wij kennis en brengen wij jouw wensen en doelen in beeld.

Passend advies

Zodra wij een goed beeld hebben van jouw bedrijf, kunnen wij een passend advies geven over de diensten die jij nodig hebt.

Offerte bespreken

Wij bespreken de offerte, lichten ons persoonlijke advies voor jouw bedrijf verder toe en vertellen hoe jij jouw wensen en doelen kunt halen.

Wat klanten zeggen

Lees onze reviews.

Benieuwd hoe anderen de samenwerking met ClassICT ervaren? Je leest het hieronder.

side to side left

Laat jouw Microsoft over aan het team van ClassICT

side to side

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met jou op.

Remco Straaten
Eigenaar