Logo ClassICT

Telecom-diensten

Zakelijk internet voor jouw onderneming

Geef jouw zakelijke internetverbinding uit handen aan de experts van ClassICT. Wij hebben een uitgebreid dienstenpakket dat altijd aansluit op de wensen van jouw onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op.

Zakelijk glasvezel

Op zoek naar snel en krachtig internet? Met de zakelijke glasvezel oplossingen van ClassICT is jouw internet gegarandeerd snel en stabiel. Doe snel de postcodecheck en kom erachter als op jouw locatie glasvezel mogelijk is.

Lees meer

Back-up verbinding

Moet jouw onderneming altijd online zijn, ongeacht hoe laat en wanneer? Dan is de back-up verbinding iets voor jou! Via 4G of een extra internetlijn zorgen wij dat jouw onderneming en dus ook de medewerkers nooit stil komen te zitten.

Lees meer

DELTA-fiber

Voor de ondernemers in Zuid-Limburg staat ClassICT je graag te woord over het nieuwe glasvezelnetwerk van DELTA. Doordat wij partner zijn van DELTA weten wij precies hoe glasvezel van DELTA bij jouw onderneming ingezet kan worden.

Lees meer

Zakelijk internet

Standaard bij zakelijk internet

Een vast bedrag per maand

Wij bieden zakelijk internet aan voor een vast bedrag per maand, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten. Hierdoor kan jij je focussen op je onderneming en wij op de stabiliteit van de internetverbinding.

Volledige ondersteuning en support

Zakelijk internet inclusief volledige ondersteuning en support, dat is waar je naar zoekt! Hierdoor kun jij focussen op je bedrijf en wij over de technische problemen. Dankzij deze suupport ben je altijd zeker van een betrouwbare en snelle internetverbinding.

Een totaaloplossing voor jouw bedrijf

Het team van ClassICT ontzorg jouw bedrijf met de meeste belangrijke telecom en ICT-diensten die een bedrijf nodig heeft. Van website tot aan de telefooncentrale. Van Microsoft 365 tot aan mobiele telefonie.

Vul hieronder je postcode en huisnummer in.

Wat is je adres?

We zijn de gegevens aan het ophalen, een moment geduld.
Jouw internetverbinding

Wij weten precies wat je zakelijke internetverbinding nodig heeft

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk betrouwbare en snelle internetverbinding is voor het succes van je onderneming. Daarom bieden wij zakelijk internet op maat, specifiek afgestemd op de behoeften van jouw onderneming. Of het nu gaat om een groot bedrijf met veel medewerkers of een klein bedrijf met slechts een paar medewerkers, wij weten precies wat er nodig is voor een optimale internetverbinding.

Met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van zakelijk internet, weten we precies hoe jouw onderneming voorzien kan worden met de juiste internetoplossing. Van snelle upload- en download-snelheden tot uitstekende technische ondersteuning en 24/7 monitoring, ClassICT biedt alles wat nodig is voor een optimale zakelijke internetverbinding.

Bovendien bieden wij onze zakelijke internetverbindingen alleen aan voor een vast bedrag per maand, hierdoor hoef jij je geen zorgen meer te maken voor onverwachte kosten. Onze experts staan altijd klaar om je te helpen en te ondersteunen, waardoor jij en je onderneming zich volledig kunnen focussen op de productiviteit en wij de continuïteit.

Doe de postcodecheck
Zakelijk internet

Wat zijn de voordelen van zakelijk internet?

Zakelijk internet is vandaag niet meer te missen voor ieder bedrijf, groot of klein, om te kunnen concurreren en succesvol te zijn. De voordelen van zakelijk internet is enorm en kan ieder bedrijf op veel manieren helpen bij het bereiken van hun doelen.

Met snelle upload- en download-snelheden, is het makkelijker om grote hoeveelheden informatie te versturen en te ontvangen, wat de productiviteit verhoogt. Bovendien garandeert zakelijk internet van ClassICT een betrouwbare en stabiele verbinding, zodat jij niet onnodig tijd verliest aan technische problemen en daardoor ononderbroken kan doorwerken.

Wij bieden naast zakelijk internet ook 24/7 ondersteuning en monitoring, zodat jij altijd beschikt over de hulp die je nodig hebt om eventuele problemen snel op te lossen. Dit maakt het werken aan belangrijke projecten en taken veel efficiënter en stelt je gerust dat jouw internetverbinding altijd optimaal functioneert.

Zakelijk internet

Waarom kiezen voor zakelijk internet van ClassICT?

Bij ClassICT leveren wij de best mogelijke ondersteuning en service op jouw zakelijke internetverbinding. Wij begrijpen dat elke infrastructuur uniek is en dat elk bedrijf specifieke eisen heeft wat betreft hun internetverbinding. Daarom biedt ClassICT op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten op de behoeften van ieder bedrijf.

Samen met jou en je onderneming maken stellen wij een offerte op die is ontworpen voor te helpen groeien en concurreren. Dankzij onze betrouwbare en snelle verbindingen van Eurofiber, KPN, Ziggo en lokale glasvezelinitiatieven is er altijd wel een oplossing in de buurt. Samen met jou beslissen we wat de ideale oplossing is voor jouw onderneming. Of het nu gaat om snellere upload- en download-snelheden, betere dekking of hogere beschikbaarheid, wij weten precies wat jouw onderneming nodig heeft om te slagen!

Met de postcodecheck van ClassICT kun je gemakkelijk en snel ontdekken wat wij op jouw locatie kunnen leveren. Het enige wat je moet doen is je postcode en huisnummer in te voeren op de website. Binnen enkele seconden krijg je een overzicht van de beschikbare verbindingen op jouw locatie. Zo weet je precies wat ClassICT kan leveren op jouw locatie en of wij de juiste keuze zijn.

Zakelijk internet op maat

In slechts 3 stappen

Vrijblijvend adviesgesprek

Laten we beginnen met elkaar te leren kennen. Onder het genot van een kop koffie maken wij kennis en brengen wij jouw wensen en doelen in beeld.

Passend advies

Zodra wij een goed beeld hebben van jouw bedrijf, kunnen wij een passend advies geven over de diensten die jij nodig hebt.

Offerte bespreken

Wij bespreken de offerte, lichten ons persoonlijke advies voor jouw bedrijf verder toe en vertellen hoe jij jouw wensen en doelen kunt halen.

Wat klanten zeggen

Lees onze reviews.

Benieuwd hoe anderen de samenwerking met ClassICT ervaren? Je leest het hieronder.

side to side left

Laat zakelijk internet over aan het team van ClassICT

side to side

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met jou op.

Remco Straaten
Eigenaar