ClassICT is dé totaalleverancier in Web, ICT, Telecom en Hosting voor bedrijven en particulieren in Nederland. Al meer dan 10 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Op die manier leveren wij een bijdrage aan flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid om onze klanten te helpen met het realiseren van hun doelstellingen.

Contacteer ons

Duke Ellingtonrode 9, 2717 BL Zoetermeer
Koraalerf 21, 6413 LW Heerlen

+31 (0)85 808 50 70

Zakelijk internet

Specialisten met echte ervaring in zakelijk internet. Doe nu de postcodecheck en vraag een snel een informatiegesprek aan!

// Zakelijk internet

Een verbinding is belangrijk voor jouw bedrijf!

xDSL
xDSL
ClassICT levert een compleet assortiment van alle beschikbare verbindingen via KPN en Tele2. Wij beperken ons niet tot de standaardverbindingen, ook uitgebreidere zakelijke verbindingen behoren tot de mogelijkheden.

Je kunt bij ClassICT kiezen voor zowel standaard VDSL2, VVDSL2, bonded VDSL, bonded VVDSL, als voor zakelijke Bitstream DSL en SDSL.bis-diensten (KPN WEAS over koper).
Straalverbindingen
Is een vaste internetverbinding niet mogelijk op het specifieke adres van jou? Dan kan een radiostraalverbinding de oplossing zijn. ClassICT praat je graag vrijblijvend bij over de mogelijkheden.
Bedrijfsnetwerk en Firewalls
Bedrijfsnetwerk en Firewalls
Heeft jouw bedrijf meerdere vestigingen? Dan is een stabiel en veilig netwerk een vereiste. De bedrijfsnetwerken van ClassICT voldoen niet alleen aan die criteria, ze zijn ook nog eens betrouwbaar en kostenefficiënt. Met een bedrijfsnetwerk van ClassICT koppel je meerdere vestigingen zorgeloos aan elkaar, waardoor er één betrouwbaar, kostenefficiënt communicatienetwerk voor data en spraak (VoIP) ontstaat. ClassICT levert verschillende typen zakelijke verbindingen via glasvezel, radio en koper.

ClassICT biedt een unmanaged of managed firewall-dienst, zodat je ook vanuit een IPVPN toegang hebt tot het internet.
Glasvezel
ClassICT biedt betrouwbare glasvezelverbindingen via meerdere operators waaronder KPN, Vodafone Ziggo en Eurofiber. Daarnaast levert ClassICT internet via een groot aantal lokale glasvezelinitiatieven. Hierin zijn wij vrij uniek: Wij leveren over alle glasvezelnetwerken en daarmee dus achter elke voordeur. ClassICT is niet afhankelijk van een eigen beperkte footprint. Hierdoor geniet jij van een snelle internetverbinding met hoge kwaliteit en service tegen aantrekkelijke tarieven.
Lokale glasvezelinitiatieven
ClassICT levert connectiviteit via een groot aantal lokale glasvezelinitiatieven. Hieronder staan een paar van deze lokale glasvezelinitiatieven.
Managed routers
Managed routers
Omdat we bij ClassICT snappen dat het kopen van dure apparatuur niet altijd de beste optie is, bieden we diverse routers in een managed variant aan. In het kort: er is geen grote investering nodig en toch geniet je van de beste producten op de markt. Je kunt via ClassICT gebruikmaken van producten van gerenommeerde merken, zonder dat je daar een grote investering voor hoeft te doen. Je betaalt een vast, aantrekkelijk tarief per maand, wij nemen service, onderhoud en configuratie voor onze rekening. Bovendien leveren wij ook nog een installatieservice hierop. Dankzij de installatiediensten van ClassICT kun je snel en eenvoudig ondersteuning inschakelen voor het installeren van jouw gekochte oplossing.
About us
// CLASSICT JOUW PARTNER IN WEB, ICT, Telecom en Hosting DIENSTEN

Waarom kies je voor ons?

ClassICT is dé partner in Web, ICT, Telecom en Hosting diensten voor bedrijven en particulieren in Nederland. Al meer dan 10 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Op die manier leveren wij een bijdrage aan flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid om onze klanten te helpen met het realiseren van hun doelstellingen.

Klanttevredenheid staat bij ClassICT hoog in het vaandel. Wij doen iedere dag ons uiterste best om een optimale samenwerking na te streven en een prettige, langdurige samenwerking op te bouwen.

// Postcode check

Postcodecheck en overstappen

Op zoek naar het goedkoopste, beste, populairste en servicegerichte zakelijk internet abonnement? Doe nu snel de postcodecheck en kom erachter welke verbinding bij jouw leverbaar is. Wil je overstappen? Dit gaat heel gemakkelijk! Neem nu snel contact op met ClassICT voor een vrijblijvend adviesgesprek.
// Zakelijk Internet

Verschil tussen zakelijk internet en particulier internet

Als particulier kun jij diverse internetabonnementen afsluiten. Zo heb jij de keus uit onder andere internet en tv, alles in 1 pakketten en alleen internet. Ook heb je de keus uit ADSL, VDSL en glasvezel als aansluiting. Deze keuzevrijheid heb jij als zakelijk internet gebruiker van ClassICT ook. Je hebt de keus uit verschillende pakketten en abonnementen van verschillende partijen. Kies voor ClassICT en vraag nu snel een gratis adviesgesprek aan.

Maar wat is dan precies het verschil tussen zakelijk internet van ClassICT en particulier internet? Bij zakelijk internet krijg je extra diensten erbij die ontwikkeld zijn voor bedrijven. Aanvullende internetdiensten voor zakelijk internet zijn onder andere PIN betalingen, vaste IP-adressen, alarmdiensten en 24/7 klantenservice.

Door deze extra diensten is het zakelijk internet duurder dan een particulier abonnement. Voordeel is wel dat deze kosten aftrekbaar zijn bij de belasting.

 

VOORDELEN ZAKELIJK INTERNET
NADELEN ZAKELIJK INTERNET
// Zakelijk internet

Aanvullende diensten zakelijk internet

Zoals gezegd zit het verschil tussen zakelijk internet van ClassICT en particulier internet in de extra diensten. Voor jouw bedrijf kunnen bepaalde services belangrijk zijn, die voor een consument geen waarde hebben. Onze zakelijke internetabonnementen bieden de mogelijkheid tot Pinbetalingen, vaste IP-adressen en alarmdiensten. Afhankelijk van jouw type onderneming kun jij zakelijk internet aanvragen van ClassICT. Dus wat heb jij nodig?

Een zakelijk internet pakket biedt echter ook de extra opties van ‘normale’ internetpakketten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zakelijk bellen, monteur en onderhoud. Dan is dit zeker mogelijk. Is dit belangrijk in jouw bedrijf? Dan kun je kiezen voor zakelijk internet van ClassICT in combinatie met zakelijke telefonie met bijvoorbeeld Xelion of 3CX. Zelfs met meerdere telefoonlijnen.

Zakelijk internet bied dus meer dan particulier internet. Dit zie je ook terug in de prijs. Houd wel rekening mee dat alle internet verbindingen van ClassICT exclusief BTW zijn.

// Zakelijk Internet

Glasvezel, VDSL of ADSL abonnement?

Ook als zelfstandige ondernemer heb je de keus uit ADSL, VDSL en glasvezel. Een ADSL of VDSL abonnement is de goedkoopste optie, maar wel de minst snellere. Bovendien is een ADSL of VDSL verbinding minder stabiel en gevoelig voor storingen. Dit is niet voor ieder bedrijf even handig.

Wil jij jouw bedrijf voorzien van het allersnelste internet en een constante verbinding? Dan is glasvezel internet echt de beste keuze. Met het glasvelnetwerk kun je een downloadsnelheid en uploadsnelheid tot wel meer dan 1000 mb/s realiseren. Bovendien is de snelheid van download en upload gelijk en is het glasvezelnetwerk erg stabiel. Dit is vooral noodzakelijk wanneer bedrijven altijd online moeten zijn en internetstoringen niet mogen tijdens een werkdag.

// Zakelijk internet

Zakelijk internet providers

Op zoek naar goedkope zakelijk internet? Bij ClassICT krijg je altijd de beste en goedkoopste prijs van bekende providers zoals Ziggo, KPN, Tele2, Eurofiber en vele lokale glasvezel initiatieven. Doe de postcode check van ClassICT en bekijk zelf wat er leverbaar is bij jouw adres. Vervolgens nemen wij contact met jou op om te bespreken wat de beste oplossing is voor jouw bedrijf. Hieronder een korte lijst van aangesloten aanbieders:

Ziggo

KPN

T-Mobile

Tele2

Eurofiber

E-Fiber

Fiberglass Spin Boxtel

Boekelnet (E-Fiber)

Glasnet Zoetermeer

Glasvezel Eindhoven

HSLnet

Regioglasvezel

// Zakelijk Internet

Zelfstandigen of ZZP’ers

Ben jij een startende ondernemer of werk je als ZZP’er? Dan is de kans groot dat je natuurlijk kiest voor een particuliere internetabonnement. Je werkt namelijk vaak vanuit huis en gebruikt het internet en tv pakket zowel zakelijk als privé. Maar ook voor een beginnende zelfstandige is een zakelijk internet van ClassICT een prima keus. Op je factuur staan de BTW kosten namelijk apart genoemd. Dit maakt je administratie en Btw-aangifte weer een stukje makkelijker.

Ook is een vast IP-adres handig wanneer je een website hebt en een FTP-server wilt hosten. En voor veel zelfstandigen zal het een toevoeging worden om Pinbetalingen te kunnen ontvangen.

// Zakelijk internet

MKB en winkeliers

Voor een MKB-bedrijf heeft zakelijk internet van ClassICT ook veel voordelen, zoals de BTW factuur, Pinbetalingen en goede bereikbaarheid van de klantenservice van ClassICT. De hoge snelheid en betrouwbaarheid van zakelijke internetpakketten is ook belangrijk wanneer je met meerde mensen online en tegelijk werkt aan jouw bedrijf of winkel.

Haal jij veel omzet uit jouw webwinkel? Dan is het belangrijk dat dit ook altijd online is en veel bezoekers kan verwerken tegelijkertijd. Anders loop jij jouw bestellingen en dus ook inkomsten mis. Met zakelijk internet van ClassICT bied jij jouw klanten een veilig internetomgeving voor online bestellingen. Deze is beveiligd voor iDeal betalingen en heeft weinig last van downtime.

// Zakelijk Internet

Grote bedrijven

Heb jij een groot bedrijf? Dan is een maatwerk pakket van ClassICT waarschijnlijk de beste keuze. Dit kun je volledig afstemming op wat jouw onderneming nodig heeft. Grote bedrijven moeten schaalbaar zijn, denk bijvoorbeeld aan een onbeperkt aantal e-mailadressen, intranet of AFAS koppeling en andere ICT-oplossingen.

Daarnaast is het voor grotere bedrijven en winkelketens nog belangrijk dat de internetverbinding stabiel is en (bijna) nooit last heeft van storingen. Deze maatwerkpakketten voor zakelijk internet zijn een stuk duurder, maar bieden jou wel alle mogelijkheden die jij wenst.

// Zakelijk internet

Zakelijk internetpakket bij ClassICT

Heeft jouw bedrijf een passend, stabiel en schaalbaar zakelijk internetpakket nodig? Wil jij als startende ondernemer graag een zakelijk internet verbinding? Dan ben jij bij ClassICT aan het juiste adres. In onze postcode check kun jij de zakelijk internet pakketten vergelijken van populair maar ook minder populaire providers. Wil je liever goedkoper, meer snelheid of extra diensten? Bepaal eerst wat jouw zaak nodig heeft en neem vervolgens contact op met de telecom experts van ClassICT. Wij zoeken voor jouw gratis en vrijblijvend de beste en passende oplossing voor jouw bedrijf.

// onze klanten

Wat zeggen onze klanten over ons?

// Contact

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan!

Vul hier rechts het formulier in of neem contact op om jouw eigen verbinding aan te vragen. Wij nemen vervolgens contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Telefoonnummer:

+31 (0)85 808 50 70

    Rondje sparren?

    Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *