Logo ClassICT

Telecom-diensten

Wij beheren jouw zakelijke telefonie omgeving

Geef jouw zakelijke telefonieoplossing uit handen aan de experts van ClassICT. Wij hebben een uitgebreid dienstenpakket dat altijd aansluit op de wensen van jouw onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op.

3CX Hosted Telefonie

Met de 3CX Hosted Telefonie oplossing van ClassICT profiteer je van uitstekende implemetatie van je onderneming. Wij zijn Advanced certified 3CX partner, daardoor weten wij precies hoe 3CX ingezet kan worden door jouw onderneming. Tevens betaal je niet per gebruiker maar per gelijktijdig gesprek.

Lees meer

Hosted VoIP

De vernieuwde hosted VoIP oplossing van ClassICT, ook wel Easy Voice genoemd is een goedkope en krachtige oplossing gebouwd op het systeem van Cisco Webex en Broadsoft. Ons team van experts vertelt je graag meer over deze gloednieuwe krachtige oplossing binnen ClassICT.

Lees meer

Bellen met Teams

Gebruik je al Microsoft Teams, maar niet de telefonieoplossing? Gemiste kans! Onze experts kunnen jouw telefoniecentrale perfect inbouwen in de oplossing van Microsoft Teams. Vraag vrijblijvend het adviesgesprek aan met een van onze experts en wie weet bel jij binnenkort wel binnen Teams.

Lees meer

Telecom diensten

Standaard bij de zakelijke telefonieoplossingen van ClassICT

Een vast bedrag per maand

De zakelijke telefonieoplossingen van ClassICT zijn altijd voor een vast bedrag per maand, waarbij onze experts de telefonieomgeving van jouw bedrijf verzorgen. Hierdoor kun jij zorgen voor de productiviteit en wij op de continuïteit.

Volledige ondersteuning en support

Met onze zakelijke telefonie pakketten heb je altijd volledige ondersteuning en support, onze experts helpen je met alle ICT-problemen. Uitdagingen op locatie? Ook dan komen wij graag langs om deze uitdagingen op te lossen.

Een totaaloplossing voor je bedrijf

ClassICT is niet voor niets de partner in WEB, ICT, Telecom en Hosting diensten. Ook voor je ict-beheer, zakelijk glasvezel, nieuwe website of webhosting ben je bij ons aan het juiste adres.

Problemen? Je bedoelt uitdagingen!

Zelfs op de feestdagen zijn wij beschikbaar om al jouw problemen op te lossen. 

Of log eens in op onze speciale klantenportaal. Deze zit vol met informatie en kennisbank artikels. Ook kun je hier al jouw facturen, offertes en diensten bekijken. Lukt het inloggen niet? Neem dan contact met ons op.

Telecom-diensten

Wat zijn de mogelijkheden met zakelijke telefonie van ClassICT?

Na ons bakje koffie in combinatie met het vrijblijvende adviesgesprek weten wij precies wat jouw zakelijke telefonieomgeving nodig heeft. 

  • 3CX Hosted telefonie: Op zoek naar de makkelijkste telefoniecentrale ter wereld? Dat is 3CX! Bij ClassICT zitten onze 3CX advanced certified experts te popelen om jouw telefonieomgeving te implementeren, beheren en onderhouden. 
  • Hosted VoIP: Wow, onze nieuwe telefonieoplossing voor een vast bedrag gebaseerd op Cisco Webex en Broadsoft. Bellen ging nog nooit zo gemakkelijk! Wij adviseren, implementeren en beheren deze krachtige telefonieoplossing graag voor jouw onderneming.
  • Bellen met Teams: Professionele centrale, snel multitasken en op zoek naar een alles-in-één-systeem? Dan is deze oplossing zeker wat voor jouw onderneming, onze Microsoft-engineers staan al klaar om jouw Microsoft Teams oplossing te implementeren en te beheren.
  • SIP-trunking: Redundante en kwalitatieve SIP-trunks dat zijn ze! Al onze sip-trunks worden maar liefst drie keer uitgevoerd in het datacenter en zijn altijd beschikbaar waar je ook maar bent en met dezelfde kwaliteit als je van ons gewend bent. Vraag vandaag nog je eigen SIP-trunk aan.

Niet gevonden wat je zocht, of meer informatie? Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen je graag.

Vrijblijvend adviesgesprek?
Telecom-diensten

Zakelijke telefonie uitbesteden aan de experts van ClassICT?

Het uitbesteden van zakelijke telefonie aan de experts van ClassICT kan een goede oplossing zijn voor MKB bedrijven in Limburg die hun telefonieoplossing efficiënt en effectief willen laten werken zonder de tijd en moeite te moeten steken in het in-house beheren van deze systemen. 

Zodra je zakelijke telefonie uitbesteed, verlaag je de kosten en verhoog je de productiviteit. Wij bieden flexibele zakelijke telefonieoplossingen aan die kunnen worden aangepast aan jouw specifieke wensen, behoeften en budget. Ons team van experts staat te popelen om samen met jou vrijblijvend een adviesgesprek aan te gaan. Neem daarom nog vandaag contact met ons op.

Zakelijke telefonie

Waarom kiezen voor de telefonie diensten van ClassICT?

Bij ClassICT staan wij iedere dag weer voor persoonlijk contact en gaan wij altijd voor een langdurige samenwerking. Elke dag staan onze experts voor je klaar om jouw telefonieproblemen op te lossen.

  • Expertise: Bij ClassICT werken wij alleen met gekwalificeerde professionals met ruime ervaring en kennis in het implementeren, beheren en onderhouden van jouw zakelijke telefonieoplossing. 
  • Kostenbesparing: Door de zakelijke telefonieoplossingen af te nemen, kun je de kosten voor het in-house beheren van je telefonieoplossing verlagen. ClassICT biedt flexibele abonnementen die kunnen worden aangepast aan jouw, specifieke behoeften en budget.
  • Proactief beheer: ClassICT biedt proactief beheer van jouw zakelijke telefonieomgeving om problemen op te sporen en op te lossen voordat ze leiden tot downtime. Dit kan helpen om de productiviteit en efficiëntie van jouw onderneming te verhogen.
  • Beschikbaarheid: ClassICT biedt 24/7 ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw zakelijke telefonieoplossing altijd beschikbaar is wanneer jij het nodig hebt. Zelfs tijdens de feestdagen!
  • Flexibiliteit: Wij bieden flexibele diensten aan en kunnen altijd aanpassingen maken aan het aanbod op basis van jouw wensen en behoeften.

ClassICT

Zakelijke telefonie op maat
in 3 stappen

We onderzoeken je wensen

Nadat je een aanvraag hebt gedaan nemen wij contact met je op voor een goed gesprek. Wij bekijken samen met je hoe wij je het beste kunnen helpen.

We bekijken je wensen

Onze experts gaan bekijken wat jouw wensen zijn. Zo ben je zeker dat jouw zakelijke telefonieoplossing de beste wensen en beste prijs krijgt.

We bespreken het voorstel

Wij nemen met je samen het voorstel door wat op maat is geschreven. Daarbij wordt verteld welk pakket perfect past bij jouw wensen. Zo kun jij focussen op je bedrijf en wij voor je telefonieomgeving.

Wat klanten zeggen

Lees onze reviews.

Benieuwd hoe anderen de samenwerking met ClassICT ervaren? Je leest het hieronder.

side to side left

Laat jouw telefonieomgeving over aan de experts van ClassICT

side to side

Laten we snel een afspraak maken om jouw wensen en behoeften te bespreken. Zo maken wij een offerte gericht op jouw onderneming en budget. Doorgaans reageren wij binnen 24 uur.

Remco Straaten
Eigenaar