Zakelijke TELEFONIE

VoIP is de tijd van nu! Laat je snel informeren door de experts van ClassICT! En wie weet heb jij dadelijk een vernieuwde telefooncentrale.

Cloud telefonie oftewel VoIP is modern, het is de tijd van nu! ClassICT is daarom de partij die jou telefonie afdeling volledig kan opzetten of veranderen. Wij gaan uitsluitend voor de beste kwaliteit en hebben daarom voor ieder bedrijf wel een passende oplossing. Van 3CX en Xelion tot Microsoft Teams.

Xelion

Met Xelion haal jij een complete telefooncentrale in huis waarmee jij altijd en overal bereikbaar bent. Of het nu gaat om zakelijk bellen, chatten of e-mailen. Xelion7 is de complete telefonie en communicatieoplossing.

Vast&Mobiel Integratie

Makkelijk schakelen naar mobiel met het behouden van alle functionaliteiten van een VoIP verbinding? Met het zakelijke telefonie abonnement VAST&MOBIEL ben je overal bereikbaar!

Microsoft Teams

Microsoft Teams maakt het mogelijk om ook met andere mensen, buiten je eigen medewerkers, via een client online samen te werken en te bellen binnen Microsoft Teams. De verbinding loopt via jou eigen telefoonnummer zonder telefoontoestel

3CX

Een 3CX telefooncentrale is een op software gebaseerd telefoonsysteem. Ben je opzoek naar een makkelijke en gebruiksvriendelijke telefooncentrale, waarmee je alle SIP-telefoons kunt gebruiken? Dan zit je bij 3CX goed!

Softphone

Met de Softphone van bijvoorbeeld Xelion of 3CX verander jij elke computer, tablet of mobiele telefoon in een uitgebreide zakelijke telefoon. Het verhoogt de productiviteit van de medewerkers.

Mobiele Telefonie

Zakelijk mobiel bellen? Kies dan voor ClassICT met extra veel voordelen. Je betaald alleen wat je verbruikt. Dat geldt voor bellen, sms'en en dataverbruik. Onze oplossingen zijn net zo flexibel als jou onderneming

Microsoft Teams

Microsoft Teams maakt het mogelijk om ook met andere mensen, buiten je eigen medewerkers, via een client online samen te werken en te bellen binnen Microsoft Teams. De verbinding loopt via jou eigen telefoonnummer zonder telefoontoestel

Mobiele Telefonie

Zakelijk mobiel bellen? Kies dan voor ClassICT met extra veel voordelen. Je betaald alleen wat je verbruikt. Dat geldt voor bellen, sms'en en dataverbruik. Onze oplossingen zijn net zo flexibel als jou onderneming

About us

ClassICT is dé partner in Web, ICT, Telecom en Hosting diensten voor bedrijven en particulieren in Nederland. Al meer dan 10 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Op die manier leveren wij een bijdrage aan flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid om onze klanten te helpen met het realiseren van hun doelstellingen.

Klanttevredenheid staat bij ClassICT hoog in het vaandel. Wij doen iedere dag ons uiterste best om een optimale samenwerking na te streven en een prettige, langdurige samenwerking op te bouwen.

Eerder had ieder huis of kantoor een telefoonlijn onder de grond liggen. Via deze telefoonlijn had je een verbinding met de PTT centrale . In deze centrale werd dan vervolgens verbinding gemaakt met het telefoontoestel dat je wilde bereiken. Vroeger werd het nog handmatig door een telefoniste gedaan. Waarna het later automatisch door middel van pulsjes op tonen werd gedaan. Toen kwam het bellen via het internet. Eerst ging het via modems over de ouderwetse telefoonlijnen, later via ADSL, SDSL, kabel en nu zelfs via glasvezel.  Deze ontwikkelingen zette de wereld volledig op zijn kop. Wij gingen gebruik maken van bellen via het internet, de vaste telefoonlijn werd weggevaagd. Met cloud telefonie is bellen een toepassing op je internetverbinding geworden, net als websurfen en e-mailen.

Er zijn meerdere voordelen van VoIP. Zo kun je gemakkelijk je telefoon gebruiken op meerdere plekken dan alleen thuis of op kantoor. Bij de klant op locatie, onderweg of op vakantie. Waar en wanneer jij wilt. Daarnaast maakte de opkomst van de cloud mogelijk dat de telefooncentrale van je bedrijf opgedoekt kon worden. VoIP telefonie wordt daarom ook wel cloud telefonie genoemd. Cloud telefonie scheelt ruimte, investeringen in apparatuur, en eigenlijk simpelweg: een hoop gedoe. Natuurlijk zijn de functionaliteiten die een telefooncentrale bood niet verdwenen. In de cloud gebruik je een virtuele centrale die je gemakkelijk via een website kunt inrichten. Deze systemen zijn flexibel en schaalbaar, alles is af te stemmen op de wensen en behoeften van jouw bedrijf. Cloud telefonie is handig voor zowel ZZP en MKB tot groot zakelijk. Win-Win situatie dus!

Door deze verandering in technologie kunnen wij je als telefonie provider helpen om allerlei verschillende telefoons, computers en systemen aan elkaar te knopen. Denk hierbij aan een 3CX of Xelion telefooncentrale. Op deze manier bied ClassICT een VoIP oplossing voor  iedereen die bereikbaar wil zijn. Iedereen kan namelijk bellen via het internet. Vraag nu snel een vrijblijvend adviesgesprek en offerte aan. Wij zullen dan vervolgens een traject met jullie ingaan om jullie telefonie afdeling volledig naar wens in te richten. Wil je het zelf volledig installeren, of door de experts van ClassICT? De mogelijkheden bij ClassICT zijn enorm, en daarom dus enorm schaalbaar. Neem nu snel contact op voordat het te laat is!

De mogelijkheden binnen VoIP telefonie zijn enorm! Doordat het  modern is wordt er continu geïnvesteerd in verbetering. Waardoor jij als bedrijf er alleen maar op vooruit gaat. Maar wat zijn de mogelijkheden bij ClassICT? Dat is altijd een vraag die vaak voorkomt. Wij zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

Bellen via internet (VoIP) is de nieuwe standaard. ClassICT is de nieuwe partner voor jouw hosted telefonieplatform : Xelion, 3CX en Microsoft Teams. Hierdoor kunnen wij de beste mogelijkheden bieden, van standaardoplossingen tot een volledig geïntegreerde oplossing. 

Toch nog vragen kun je altijd contact opnemen met de experts van ClassICT.

Heeft jouw bedrijf een passend, stabiel en schaalbaar zakelijk internetpakket  in combinatie met zakelijke telefonie nodig? Wil jij als startende ondernemer graag een zakelijk internet verbinding in combinatie met zakelijke telefonie? Dan ben jij bij ClassICT aan het juiste adres. In onze postcode check kun jij de zakelijk internet pakketten vergelijken van populair maar ook minder populaire providers. Wil je liever goedkoper, meer snelheid of extra diensten? Bepaal eerst wat jouw zaak nodig heeft en neem vervolgens contact op met de telecom experts van ClassICT. Wij zoeken voor jouw gratis en vrijblijvend de beste en passende oplossing voor jouw bedrijf.

Vul hier rechts het formulier in of neem contact op om jouw vernieuwde VoIP centrale aan te vragen. Wij nemen vervolgens contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek

    Rondje sparren?

    Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *