// OVER CLASSICT

Wij ontnemen zorgen
over IT en downtime

01.
Bemiddelen

U heeft problemen met soft- en/of hardware die u heeft afgenomen bij derden? Dan kan ClassICT voor u contact opnemen met de helpdesk.

02.
Verhoog productiviteit

Minder storingen en sneller werken zorgen ervoor dat de productiviteit stijgt. Met een IT professional van ClassICT zorgen we ervoor dat uw productiviteit stijgt.

03.
Proactief of Adhoc?

IT kan met verschillende aanpakken een prachtig resultaat leveren. ClassICT zorgt ervoor dat u dat resultaat krijgt.

04.
Schaalbaar

IT oplossingen van ClassICT zijn volledig schaalbaar. Onze IT oplossingen kunnen voor een ZZP’er net zo aantrekkelijk zijn als voor een grotere onderneming.

// WAAROM WIJ

WIJ NEMEN ALLE IT ZORGEN WEG

Werkplekbeheer is interessant voor bedrijven die het server- en/of netwerkbeheer hebben uitbesteed of gecentraliseerd. Echter blijft er vaak een behoefte voor het beheer van de werkstations en randapparatuur. Persoonlijk contact en een vaste contactpersoon die u direct te woord staat bij problemen. Dat is wat ClassICT voor u kan betekenen.

ClassICT kan buiten het werkplekbeheer ook bemiddelen tussen u en de leverancier van andere hardware of software. U ervaart problemen met het netwerk en u heeft een aparte netwerkbeheerder? Dan nemen wij contact op voor u. Heeft u geen eigen netwerkbeheerder? Dan lost ClassICT het probleem vaak gewoon zelf op. Technische problemen met bedrijfsspecifieke software? Dan kan ClassICT voor u contact opnemen. Zo wordt u niet overvallen met allerlei technische termen en kunt u zich focussen op wat belangrijk is, uw werk.

Zoals u merkt biedt ClassICT meer dan alleen werkplekondersteuning. ClassICT probeert zijn klanten te ontzorgen en alle leveranciers en diensten samen te trekken tot een geheel. Elk bedrijf heeft zijn specialisme en het is fantastisch als u van ieder zijn beste kwaliteiten gebruik kunt maken.