Over ClassICT

De partner in WEB, ICT, Telecom en Hosting diensten!

De partner in WEB, ICT, Telecom en Hosting

Stop met zoeken, ClassICT is er voor jouw onderneming!

ClassICT is in 2014 opgericht door Maurice en Remco met meer dan 25 jaar ervaring in WEB, ICT, telecom en hosting diensten hebben ze in 2014 ClassICT opgericht. Met de overtuiging dat het makkelijker kan. Wij hebben onze diensten zo ingericht dat het nooit een bron van frustratie kan worden. Voor ClassICT is geen project te klein of te groot, tenslotte gaan wij altijd voor de 10+!

Waar het bij de grote partijen vaak blijft bij klantconditie gaat het bij ons juist om de klant, de service en garantie voor kwaliteit. Dat is waar ClassICT voor staat! Maurice en Remco staan iedere dag voor je paraat om de beste kwaliteit en service uit te stralen.

Onze diensten
Wij bieden de totaaloplossing voor iedere ondernemer!

ClassICT biedt een hoop diensten aan, maar waarom? Doordat wij jarenlang in het bedrijfsleven hebben gewerkt is ons opgevallen dat bedrijven het makkelijker vinden om een vertrouwd persoon over de vloer te hebben. En dat hebben wij! ClassICT werkt nauw samen met vele partners om de kwaliteit te leveren die je van ons verwacht (10+).

Team ClassICT

Maurice ClassICT
Maurice de Pauw
Eigenaar
Remco ClassICT
Remco Straaten
Eigenaar

Waarom kiezen voor ClassICT?

WIJ GAAN ALTIJD VOOR EEN 10+

Ze zeggen wel eens goedkoop is duurkoop. Bij ClassICT doen wij dit niet! Doordat wij continue investeren in kwaliteit, service, veiligheid en support. Kunnen wij altijd zeggen dat wij voor die 10+ gaan. Tenslotte is alle schaalbaar naar groei of krimp van jouw bedrijf. Meer behoeftes geen probleem!

Heb je vragen of problemen? Geen probleem! Bij ClassICT luitsteren wij altijd naar jouw onderneming. Als het nu mee of tegen zit.

Meer over ClassICT
ClassICT waarden | Onze partners