Logo ClassICT
Over ClassICT

De partner in WEB, ICT, Telecom en Hosting diensten

Oprichter Remco Straaten heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met WEB, ICT, Telecom en Hosting diensten. Hij ervoer al snel dat ICT beheer en goede klantenservice beter en makkelijker kan. Dit leidde ertoe dat hij in 2014 ClassICT oprichtte. Het bleek al snel dat Remco niet alleen stond, want veel klanten weten de weg naar zijn bedrijf te vinden. Inmiddels is ClassICT uitgegroeid tot een hecht team dat dagelijks bewijst dat ICT dienstverlening geen bron van frustratie hoeft te zijn. In tegendeel, door samen te werken met ClassICT ervaar je dat goed IT-beheer de basis is voor een gezonde bedrijfsvoering en betere resultaten. Dit sluit precies aan bij de visie van Remco en zijn team. Zij zorgen dat dat ClassICT de partner is voor jouw Web, ICT, Telecom of Hosting omgeving. Geen project is te klein of te groot. ClassICT gaat voor de 10+!

Wij staan voor de klant, optimale service, kwaliteit en garantie. Daarom werken we ook met de beste hardware en software. Om up-to-date te blijven investeren we ook in voortdurende vernieuwing van appratuur. Zo is jouw ICT beheer altijd bij de tijd. Dankzij deze apparatuur en de kennis en ervaring van ons team bieden wij de hoogste kwaliteit en service. Die kracht en ervaring zie je terug in het uitgebreide en professionele dienstenpakket.

In het dienstenpakket zie je terug waar ClassICT als partner in WEB, ICT, Telecom en Hosting voor staat! Wil jij onze kracht ervaren? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek!

Remco Straaten

Eigenaar

Over ClassICT

Waarom kiezen voor ClassICT?

Omdat kwaliteit bovenaan staat bij ClassICT investeren wij continue in kwaliteit, veiligheid en een hoge uptime garantie. Wij willen namelijk niet dat jouw diensten tijdens gebruik uitvallen. Aangezien wij er voor grote en kleine klanten zijn kunnen we onze diensten altijd schalen naar gelang de groei of krimp van jouw onderneming.

  • 24/7 support in eigen taal
  • Gratis verhuisservice voor hosting en mailbox
  • Continue investeren in nieuwe ontwikkelingen
  • 99,99% uptime garantie

Als eigenaar is Remco er voor iedere klant. Hij is jouw persoonlijke contactpersoon en zorgt ervoor dat zijn team en vaste partners hun kennis en expertise inzetten om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Daarbij is geen bedrijf te groot of te klein. In een kennismakingsgesprek inventariseert Remco graag wat wij voor jou kunnen betekenen. Ben jij benieuwd? Maak dan nu een afspraak.

Over ClassICT

Aangesloten bij de Varity Group

Zaandam, 29-8-2023 – De Varity Group, een groep van samenwerkende MSP`s die onder andere eigenaar zijn van Trans-iX en SIS Automatisering zijn verder aan het uitbreiden door te investeren in de jonge ondernemers van de toekomst.

Als onderdeel van deze strategische visie heeft de groep het genoegen om Remco Straaten, oprichter van het veelbelovende bedrijf ClassICT, te verwelkomen als een van de eerste partners. De Varity Group erkent de ongekende innovatie en creativiteit die jonge ondernemers inbrengen in de zakelijke wereld. Met de toename van ondernemersgeest en technologische vooruitgang is het essentieel om deze ondernemers een platform te bieden om te groeien en te bloeien. Als onderdeel van haar lange termijn strategie heeft de Varity Group besloten om te investeren in startende bedrijven en hen te begeleiden bij elke fase van hun ontwikkeling.

“Als de Varity Group geloven we sterk in het potentieel van jonge ondernemers om baanbrekende ideeën en innovaties te creëren die de industrieën van morgen vorm zullen geven”, verklaarde Diederik Wennekes, CEO van de Varity Group. “Ons doel is om een brug te slaan tussen ervaren zakenmensen en deze veelbelovende startende ondernemers, om een vruchtbare omgeving te creëren waarin ideeën kunnen gedijen en succesvolle ondernemingen kunnen groeien.”

In lijn met deze visie heeft de Varity Group met veel enthousiasme Remco Straaten aan boord verwelkomd. Als oprichter van ClassICT heeft Remco laten zien over een uitzonderlijk talent en leiderschap te beschikken. ClassICT, een bedrijf dat zich richt op bedrijfsinfrastructuren binnen het MKB, heeft indruk gemaakt in de branche vanwege zijn enorme groei in het Limburgse landschap.

“Het is voor mij echt een droom om deel uit te mogen maken van een gaaf team. In mijn zoektocht zocht ik naar een partij die ik kon vertrouwen en die niet wegliep voor mijn leeftijd of visie. De Varity Group was direct betrokken bij mijn onderneming en zij wilden mij graag helpen te groeien in deze markt.”, zegt Remco Straaten. “Deze samenwerking zal mij en de Varity Group in staat stellen om onze impact te vergroten en ons bereik uit te breiden, terwijl we streven naar innovatie en groei binnen de ICT markt.”

De Varity Group en ClassICT zijn vastbesloten om zich met gezamenlijke inspanningen te richten op het creëren van een gunstige omgeving voor ondernemers van ieder formaat.  Met deze investering in jong talent én ondernemerschap hoopt de Varity Group een blijvende impact te hebben op de zakelijke wereld en de maatschappij als geheel.

Over ClassICT

Visie

Bedrijven kunnen niet meer zonder ICT. Immers, ICT is nu al essentieel voor communicatie tussen klanten, personeel en leveranciers. De supersnelle innovatie zorgt ervoor dat de rol van ICT in de komende jaren steeds belangrijker zal worden. Dit betekent dat bedrijven moeten investeren om bij te blijven in deze belangrijke sector. De kosten van een niet functionerende ICT-omgeving zijn immers veel hoger. Een goede ICT-partner die investeert in innovatie en kennis is daarom onontbeerlijk. Met ClassICT heb je zo’n goede ICT-partner aan jou zijde.

Wij zijn ons namelijk bewust van de toenemende rol van ICT. Daarom investeren wij continue om onze positie als de betrouwbare WEB, ICT, Telecom en Hosting dienstverlener voor kleine in middelgrote Mkb-bedrijven in Limburg te versterken. Wij realiseren ons dat de keuzes die wij nu maken invloed hebben op wat ClassICT later voor jouw bedrijf kan bereiken. Om daarop voorbereid te zijn en onze positie te behouden doen wij er dagelijks alles aan om de meest optimale WEB, ICT, Telecom en Hosting oplossing te creëren voor onze klanten. Zo zorgen wij door constante groei dat alle posities die de benodigde kennis in ons bedrijf brengen en houden dubbel bezet zijn. Daarnaast selecteren wij continue de beste specialisten als vaste partners om ons totaalpakket te blijven bieden. Tegelijkertijd blijven wij vertrouwd met onze klanten, wij streven immers naar langdurige relaties en gaan altijd voor die 10+!

Wat klanten zeggen

Lees onze reviews.

Benieuwd hoe anderen de samenwerking met ClassICT ervaren? Je leest het hieronder.

Over ClassICT

Wij zijn team ClassICT

side to side
Naam

Remco Straaten

Functie

Eigenaar

Mijn naam is Remco Straaten, een jonge enthousiaste ondernemer met maar één doel voor ogen en dat is bedrijven helpen in WEB, ICT, Telecom en Hosting diensten. Ik vertel je graag meer tijdens ons kennismakingsgesprek.