Over ClassICT

Wie zit er achter ClassICT en wat doen ze? Hoe is ClassICT  ontstaan? Op deze pagina lees jij hoe dé ICT partner van Nederland ontstaan is en waarom jij voor ClassICT moet kiezen.

Over ClassICT, de partner in WEB, ICT, Telecom en Hosting diensten

De partner in WEB, ICT, Telecom en Hosting diensten

ClassICT is opgericht in 2014 door Maurice en Remco met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van WEB, ICT, Telecom en Hosting diensten. Maurice en Remco hebben ClassICT opgericht met de overtuiging dat het beter en makkelijker kan. Onze diensten hebben wij zo ingericht dat het nooit een bron van frustratie kan worden. ClassICT is daarom de partner voor jouw Web, ICT, Telecom of Hosting omgeving. Geen project is te klein of te groot. ClassICT gaat voor de 10+!

Waar het bij grote partijen vaak blijft bij klantconditie gaat het bij ons juist om de klant, service en garantie voor kwaliteit. Dat is waar ClassICT voor staat!

Maurice en Remco zijn er voor gebrand om kwaliteit en service uit te stralen. Laat je uitdagen door hun krachten en ervaringen in het uitgebreide en professionele dienstenpakket.

Dit is ook waar wij voor staan. ClassICT is de partner in WEB, ICT, Telecom en Hosting! Ervaar nu zelf de kracht en neem contact op!

Remco Straaten
Technisch Eigenaar

Waarom kiezen voor ClassICT?

Bij ClassICT staat kwaliteit bovenaan. Met die reden investeren wij continue in kwaliteit, veiligheid maar ook een hoge uptime garantie. Wij willen namelijk niet dat jouw diensten tijdens gebruik uitvallen. Daarbij zijn al onze diensten volledig schaalbaar naar groei of krimp van jouw onderneming.

Wij kijken graag met jou mee wat wij voor jou kunnen betekenen. Geen bedrijf is te groot of te klein. Communicatie en transparantie vinden wij heel belangrijk hoewel jij alleen maar contact hebt met Maurice of Remco is het team veel groter, gebrand met vaste partners waar ClassICT mee samenwerkt allemaal met dezelfde kennis en expertise die jouw onderneming naar een hoger niveau tillen.

Team ClassICT

Bekijk hier onze reviews

Hieronder vertellen klanten zelf hun verhaal over de ervaring met ClassICT.

Wij zijn team ClassICT

Remco Straaten

Technisch Eigenaar
Search here...