Webdiensten

Over ClassICT

De partner in WEB, ICT, Telecom en Hosting diensten

Oprichter Remco Straaten heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met WEB, ICT, Telecom en Hosting diensten. Hij ervoer al snel dat ICT beheer en goede klantenservice beter en makkelijker kan. Dit leidde ertoe dat hij in 2014 ClassICT oprichtte. Het bleek al snel dat Remco niet alleen stond, want veel klanten weten de weg naar zijn bedrijf te vinden. Inmiddels is ClassICT uitgegroeid tot een hecht team dat dagelijks bewijst dat ICT dienstverlening geen bron van frustratie hoeft te zijn. In tegendeel, door samen te werken met ClassICT ervaar je dat goed IT-beheer de basis is voor een gezonde bedrijfsvoering en betere resultaten. Dit sluit precies aan bij de visie van Remco en zijn team. Zij zorgen dat dat ClassICT de partner is voor jouw Web, ICT, Telecom of Hosting omgeving. Geen project is te klein of te groot. ClassICT gaat voor de 10+!

Wij staan voor de klant, optimale service, kwaliteit en garantie. Daarom werken we ook met de beste hardware en software. Om up-to-date te blijven investeren we ook in voortdurende vernieuwing van appratuur. Zo is jouw ICT beheer altijd bij de tijd. Dankzij deze apparatuur en de kennis en ervaring van ons team bieden wij de hoogste kwaliteit en service. Die kracht en ervaring zie je terug in het uitgebreide en professionele dienstenpakket.

In het dienstenpakket zie je terug waar ClassICT als partner in WEB, ICT, Telecom en Hosting voor staat! Wil jij onze kracht ervaren? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek!

Remco Straaten

Eigenaar

Over ClassICT

Waarom kiezen voor ClassICT?

Omdat kwaliteit bovenaan staat bij ClassICT investeren wij continue in kwaliteit, veiligheid en een hoge uptime garantie. Wij willen namelijk niet dat jouw diensten tijdens gebruik uitvallen. Aangezien wij er voor grote en kleine klanten zijn kunnen we onze diensten altijd schalen naar gelang de groei of krimp van jouw onderneming.

  • 24/7 support in eigen taal
  • Gratis verhuisservice voor hosting en mailbox
  • Continue investeren in nieuwe ontwikkelingen
  • 99,99% uptime garantie

Als eigenaar is Remco er voor iedere klant. Hij is jouw persoonlijke contactpersoon en zorgt ervoor dat zijn team en vaste partners hun kennis en expertise inzetten om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Daarbij is geen bedrijf te groot of te klein. In een kennismakingsgesprek inventariseert Remco graag wat wij voor jou kunnen betekenen. Ben jij benieuwd? Maak dan nu een afspraak.

Over ClassICT

Visie

Bedrijven kunnen niet meer zonder ICT. Immers, ICT is nu al essentieel voor communicatie tussen klanten, personeel en leveranciers. De supersnelle innovatie zorgt ervoor dat de rol van ICT in de komende jaren steeds belangrijker zal worden. Dit betekent dat bedrijven moeten investeren om bij te blijven in deze belangrijke sector. De kosten van een niet functionerende ICT-omgeving zijn immers veel hoger. Een goede ICT-partner die investeert in innovatie en kennis is daarom onontbeerlijk. Met ClassICT heb je zo’n goede ICT-partner aan jou zijde.

Wij zijn ons namelijk bewust van de toenemende rol van ICT. Daarom investeren wij continue om onze positie als de betrouwbare WEB, ICT, Telecom en Hosting dienstverlener voor kleine in middelgrote Mkb-bedrijven in Limburg te versterken. Wij realiseren ons dat de keuzes die wij nu maken invloed hebben op wat ClassICT later voor jouw bedrijf kan bereiken. Om daarop voorbereid te zijn en onze positie te behouden doen wij er dagelijks alles aan om de meest optimale WEB, ICT, Telecom en Hosting oplossing te creëren voor onze klanten. Zo zorgen wij door constante groei dat alle posities die de benodigde kennis in ons bedrijf brengen en houden dubbel bezet zijn. Daarnaast selecteren wij continue de beste specialisten als vaste partners om ons totaalpakket te blijven bieden. Tegelijkertijd blijven wij vertrouwd met onze klanten, wij streven immers naar langdurige relaties en gaan altijd voor die 10+!

Wat klanten zeggen

Lees onze reviews.

Benieuwd hoe anderen de samenwerking met ClassICT ervaren? Je leest het hieronder.

Over ClassICT

Wij zijn team ClassICT

side to side
Naam

Remco Straaten

Functie

Eigenaar

Mijn naam is Remco Straaten, een jonge enthousiaste ondernemer met maar één doel voor ogen en dat is bedrijven helpen in WEB, ICT, Telecom en Hosting diensten. Ik vertel je graag meer tijdens ons kennismakingsgesprek.