Back-up verbinding

Bijna ieder bedrijf is afhankelijk geworden van een internetverbinding. Zonder een goede verbinding kunnen je medewerkers namelijk niet werken. En niet werken is ook geen omzet. Met deze reden hebben wij een back-up verbinding dienst in het leven geroepen waardoor je altijd verzekerd bent van een goede internet verbinding.

De back-up oplossing voor jouw onderneming

Je bedrijf heeft net een nieuwe campagne gelanceerd voor een nieuwe dienst, ze merken dat er veel vraag naar is. Maar  een dag later valt internet uit omdat er werkzaamheden in jouw wijk zijn uitgevoerd en ze een kabel geraakt hebben. Dat betekent dat jouw bedrijf niet beschikbaar is. WAT NU? Je medewerkers hebben geen internet, telefonie en kunnen dus niet werken. Conclusie is dus dat er geen omzet gegeneerd kan worden maar je medewerkers wel betaald moeten worden. Dit kan tot in de duizenden euro’s per dag lopen, en daarmee is het probleem nog niet opgelost. Wat doe je dus nu?

Met de back-up verbindingen van ClassICT kunnen wij dit verhelpen. Wanneer er een storing, kabelbreuk of ander probleem is, dan schakelt de speciale switch automatisch over naar het secundaire netwerk waardoor jouw medewerkers geen problemen ervaren.

Back-up verbinding van ClassICT, nooit meer internetproblemen

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij ClassICT is uptime garantie heel belangrijk, daarom  kijken wij naar de mogelijkheden om jouw uptime garantie zo hoog mogelijk te houden. Je hebt bij ClassICT de keuze uit 2 opties waaronder:

  • 2e glasvezel of koperkabel naar jouw vestiging te leggen. Hierdoor blijft jouw verbinding wel stabiel en blijven de snelheden ook hoog
  • Met een 4G verbinding, hiermee steken wij een simkaart in een speciale router waardoor hij overschakelt naar 4G wanneer de vaste lijn niet beschikbaar is.

    Bij beide mogelijkheden blijft het dezelfde werking hebben zodra de modem of router namelijk een storing merkt, zorgt de router ervoor dat jouw verbinding automatisch over gaat naar het andere netwerk zonder dat je kabels of knopjes moet omzetten. Daarbij is er geen downtime. Het enige is dat de snelheid een stuk lager kan zijn dan je gewend bent. Wil je toch snelle verbinding blijven houden dan zou de keuze snel vallen op een 2e glasvezellijn.

Ook een back-up verbinding?

ClassICT helpt je graag verder, ben je dus opzoek naar een back-up verbinding voor jouw onderneming? Geen probleem! Wij gaan graag vrijblijvend adviesgesprek aan.  Alles begint natuurlijk met een heerlijk bakje koffie!

Zakelijk glasvezel van ClassICT

Zakelijk glasvezel

Met een zakelijke glasvezel van ClassICT ben je gegarandeerd verzekerd van een goede redundantie en snelheid voor een goede prijs. Doe snel de postcodecheck en bekijk wat bij jouw bedrijfspand mogelijk is.

Lees meer
backup_verbinding_5

3CX Telefooncentrale

3CX is de telefooncentrale voor iedere onderneming, hotel of callcenter. Met deze centrale bespaar je tot wel 80% op je normale telefoonkosten. Bij ClassICT is de 3CX licentie het eerste jaar gratis, neem snel contact op.

Lees meer
Vast mobiel integratie van ClassICT

Vast-Mobiel integratie

Integreer gemakkelijk en snel jouw mobiele telefoon met de telefooncentrale van 3CX en Teams. Hierdoor ben jij altijd en overal bereikbaar voor jouw klanten of medewerkers. Wacht niet langer en stap over op ClassICT.

Lees meer

Bekijk hier onze reviews

Hieronder vertellen klanten zelf hun verhaal over de ervaring met ClassICT.

Nooit meer internetproblemen?

Bij ClassICT gaan wij graag vrijblijvend het adviesgesprek aan over jouw netwerk. Neem snel contact met ons op voor een afspraak.

Remco Straaten Eigenaar ClassICT