Logo ClassICT

ICT-diensten

Wij beheren jouw ICT-infrastructuur

Geef jouw volledige ICT-infrastructuur uit handen aan het team van ClassICT. Wij hebben een uitgebreid dienstenpakket, dat altijd aansluit op de wensen van jouw bedrijf. Meer weten? Maak direct een afspraak!

Werkplekbeheer

Met werkplekbeheer biedt het team van ClassICT jou professionele ondersteuning bij het efficiënt en effectief laten werken van jouw werkplek. Hierbij kun je denken aan het installeren en configureren van software, het opsporen en oplossen van IT-problemen en het uitvoeren van hardware-updates.

Lees meer

Netwerkbeheer

Het team van ClassICT weet precies wat jouw netwerk nodig heeft om efficiënt en effectief te kunnen werken. Wij zorgen er voor dat jouw hardware altijd up-to-date is met de nieuwste beveiligingsupdates en lossen jouw IT-problemen op.

Lees meer

Serverbeheer

Het team van ClassICT houdt zich iedere dag bezig met het beheren, onderhouden en optimaliseren van jouw server(s). Jouw server moet altijd online zijn, daarom zorgen wij ervoor dat deze altijd up-to-date is met de nieuwste updates.

Lees meer

ICT-beheer

Standaard bij ICT-beheer

Een vast bedrag per maand

Je betaalt altijd een vast bedrag per maand voor ICT beheer van ClassICT. Het team van ClassICT verzorgt de infrastructuur van jouw bedrijf en jij zorgt voor de productiviteit.

Volledige ondersteuning en support

Je ontvangt altijd volledige ondersteuning en support bij ICT beheer van ClassICT. Het team van ClassICT helpen jou bij alle ICT-problemen. Heb jij een uitdaging op locatie? Dan komen wij bij jou op locatie om deze uitdaging op te lossen.

Een totaaloplossing voor jouw bedrijf

Het team van ClassICT ontzorg jouw bedrijf met de meeste belangrijke telecom en ICT-diensten die een bedrijf nodig heeft. Van website tot aan de telefooncentrale. Van Microsoft 365 tot aan mobiele telefonie.

Wat klanten zeggen

Lees onze reviews.

Benieuwd hoe anderen de samenwerking met ClassICT ervaren? Je leest het hieronder.

Jouw ICT-probleem, is onze uitdaging.

Ook tijdens de feestdagen zijn wij beschikbaar om al jouw ICT-problemen op te lossen.

Wist jij dat je heel veel informatie ook zelf kunt vinden in de kennisbank in ons klantenportaal? Naast antwoord op de meest gestelde vragen, bekijk je hier ook eenvoudig jouw facturen, offertes en afgenomen diensten.

Jouw ICT-infrastructuur

Wij weten precies wat jouw ICT-infrastructuur nodig heeft

Van server- tot aan werkplekbeheer. Van software licentiebeheer tot aan cloud beheer, wij weten wat jouw ICT-infrastructuur nodig heeft en daar helpen wij je graag mee.

 • Serverbeheer: Wij helpen je met het beheren en onderhouden van servers. Van het installeren en configureren van software, tot aan het opsporen en oplossen van problemen en het uitvoeren van back-ups.
 • Werkplekbeheer: Wij helpen je met het beheren en onderhouden van werkplekken. Van configuratie en installatie van software tot aan het oplossen van problemen en het uitvoeren van hardware-updates.
 • Netwerkbeheer: Wij helpen je met het beheren en onderhouden van jouw netwerk. Van het instaleren en configureren van hard- en software, tot aan het opsporen en oplossen van problemen en het uitvoeren van beveiligingsupdates.
 • Software licentiebeheer: Het beheren van licenties kan complex zijn. Wij helpen je met het verifiëren en opstellen van de juiste licenties.
 • Cloudbeheer: Wij helpen je met het onderhouden en beheren van jouw cloudoplossing. Van installatie tot aan configuratie.

Op zoek naar een specifieke dienst? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen
ICT beheer uitbesteden

Waarom jouw ICT beheer uitbesteden aan het team van ClassICT?

Het uitbesteden van jouw ICT beheer is een goede oplossing voor veel MKB-bedrijven, die hun infrastructuur efficiënt en effectief willen laten werken, zonder daar zelf te veel tijd en energie in te moeten steken.

Zodra jij je ICT beheer uitbesteed, verlaag jij direct je kosten en verhoog jij je productiviteit. ClassICT biedt flexibele beheerdiensten aan, die passen bij jouw wensen, behoefte en budget. Ons team van experts staat te popelen om samen met jou een vrijblijvend adviesgesprek aan te gaan.

Contact opnemen
ICT beheer

Waarom kiezen voor de beheerdiensten van ClassICT?

Bij ClassICT staan wij altijd voor je klaar om jouw ICT-problemen op te lossen. We houden van een persoonlijke aanpak en gaan altijd voor een langdurige samenwerking.

 • Expertise: Het team van ClassICT bestaat uit gekwalificeerde professionals met veel ervaring en kennis in het beren en onderhouden van jouw infrastructuur. Zij helpen graag bij het efficiënt en effectief laten werken van jouw ICT-infrastructuur.
 • Kostenbesparing: Door onze ICT beheerdiensten af te nemen, verlaag jij de kosten voor het in-house beheren van de ICT-infrastructuur. Wij bieden onze abonnementen flexibel aan, zodat deze altijd past bij jouw wensen en behoeften.
 • Proactief beheer:

  Wij beheren jouw ICT-infrastructuur proactief. Wij sporen problemen op en lossen deze op voordat ze leiden tot downtime. Dit draagt bij aan het verhogen van de productiviteit en efficiëntie van jouw bedrijf.

 • Beschikbaarheid: Wij bieden 7 dagen per week, 24 uur per dag ondersteuning. Wij zorgen ervoor dat jouw ICT-infrastructuur altijd beschikbaar is, wanneer jij dat nodig hebt.

 • Flexibiliteit: Wij bieden onze diensten flexibel aan, dit betekent dat het aanbod altijd past bij jouw wensen en behoeften.

ICT beheer op maat

In slechts 3 stappen

Vrijblijvend adviesgesprek

Laten we beginnen met elkaar te leren kennen. Onder het genot van een kop koffie maken wij kennis en brengen wij jouw wensen en doelen in beeld.

Passend advies

Zodra wij een goed beeld hebben van jouw bedrijf, kunnen wij een passend advies geven over de diensten die jij nodig hebt.

Offerte bespreken

Wij bespreken de offerte, lichten ons persoonlijke advies voor jouw bedrijf verder toe en vertellen hoe jij jouw wensen en doelen kunt halen.

side to side left

Laat jouw ICT-beheer over aan het team van ClassICT

side to side

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met jou op.

Remco Straaten
Eigenaar

ICT beheer

Veelgestelde vragen

Met ICT beheer is jouw bedrijf zeker van een stabiele en veilige werkomgeving. Bij ClassICT zorgen wij ervoor dat medewerkers kunnen bellen bij IT-vragen of IT-problemen. Tegelijkertijd zorgen wij er op de achtergrond voor dat medewerkers veilig kunnen werken door middel van moderne beveiligingsfuncties.

Ja, standaard zit ondersteuning op locatie inbegrepen bij onze beheercontracten. De voorkeur bij ClassICT gaat uit naar remote (op afstand) werken. Mocht het niet anders kunnen, dan is dit uiteraard geen probleem en altijd inbegrepen.

Ja! Wij zijn altijd bereikbaar en onze supportmedewerkers zorgen er dag en nacht voor dat jouw IT-omgeving blijft draaien.

Ja, wij hebben altijd vaste contactpersonen waar je terecht kunt voor al je vragen. Heb je een technische vraag? Dan staan onze experts klaar om jouw vraag te beantwoorden.