Bellen met Teams

Maak je gebruik van Teams maar nog niet van de telefonie oplossing? Gemiste kans! Bij ClassICT kun je teams ook gebruiken om naar jouw klanten te bellen daardoor heb je alles in een centraal systeem alles in de cloud van Microsoft.

Bellen met Teams de ultieme stap richting kwalitieve telefonie.

In tijden van corona is het communiceren via de digitale wereld steeds belangrijker geworden. Microsoft heeft daarom Teams ontwikkeld. Teams is een uitgebreid systeem met een hoop functionaliteiten die een flexibele werkplek compleet moeten maken. 

Daarbij is het ook nog mogelijk om te bellen via Teams. Tijdens het gebruik van Teams krijg je namelijk bijna dezelfde functionaliteiten als een normale telefooncentrale. Met de speciale Teams Trunk van ClassICT koppelen wij gemakkelijk en snel jouw persoonlijke telefoonnummer aan de centrale van Teams. Waardoor je bijna direct  beschikbaar bent via Teams op je zakelijke telefoonnummer. In- of uitbellen was nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Bellen met Teams, ClassICT helpt jou met de installatie en configuratie.
Bellen met Teams, ClassICT helpt jou met de instal

Wat zijn de functionaliteiten?

Microsoft Teams heeft een hoop functionaliteiten die de dagelijkse werkprocessen versneld. Hieronder beschrijven wij de 4 grootste functionaliteiten van Teams

 • Bellen: Door de koppeling met onze speciale Microsoft Teams trunk is het eenvoudig om te bellen en gebeld te worden vanuit de Teams app. Zodra je dan uitbelt ziet de persoon gewoon jouw vaste of mobiele telefoonnummer
 • Chatten: Chat gemakkelijk en snel vanaf elke locatie. Deel je mening in groepen of vraag om hulp bij je collega's. Stuur GIFs, Emoticons in groeps-chat of stuur jou collega een privé bericht.
 • Vergaderen: Het was nog nooit zo gemakkelijk om een vergadering op te zetten met maximaal 10.000 mensen. Waar je ook bent, wat je ook doet. Met Microsoft Teams wordt online vergaderen een feestje. Zet je webcam en microfoon aan en begin nu met het delen van je scherm.
 • Samenwerken: Doordat Microsoft Teams onderdeel is van Microsoft zit er standaard in Teams een integratie met Word, Excel en PowerPoint daardoor kun je allemaal gelijktijdig hetzelfde document delen, bewerken of bekijken.
bellen_met_teams_3

Hulp nodig met het opzetten van Microsoft Teams?

Bij ClassICT adviseren wij je over een passende oplossing en installeren wij die voor al je medewerkers. Wij helpen je medewerkers graag op weg met tips en tricks van Teams. Wij halen alles uit jouw Microsoft Teams en daardoor profiteer je van alle functionaliteiten die Microsoft Teams kent.

 • Microsoft 365 Basic of Premium
 • Video vergaderen en chatten
 • Online samenwerken
 • Moderne werkplek

Bekijk de Microsoft 365 pakketten
bellen_met_teams_3

Wil jij starten met het bellen via Teams?

Als je belt via Teams ben je met jouw persoonlijke telefoonnummer bereikbaar op je laptop, mobiele telefoon en vaste toestel. Daarbij bel je met één klik naar vaste en mobiele nummers. Zo plan je afspraken direct in via de geïntegreerde agenda en kun je snel overleggen via de chat.

 • Microsoft 365 Basic of Premium
 • Video vergaderen en chatten
 • Bel naar klanten met Teams
 • Werk online samen

Ik wil meer weten
bellen_met_teams_3

Liever toch eerst een vrijblijvend adviesgesprek?

Bij ClassICT gaan wij graag vrijblijvend het adviesgesprek met je aan om erachter te komen wat jouw wensen zijn en hoe wij deze voor je in vervulling kunnen brengen. Bij ClassICT kunnen wij je dan ook zeker helpen, neem snel contact op. Alles start met een heerlijke bak koffie

 • Geheel vrijblijvend
 • Geen contractperiode
 • Support van experts
 • Bakje koffie, lekker!

Neem contact op

Wil je meer weten over Teams of advies?

Team ClassICT denkt graag met je mee wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen met Microsoft Teams. Laat snel weten wat jouw wensen zijn wij antwoord graag. Wij denken aan alles van installatie en integratie tot aan zelfs de ondersteuning van al jouw collega’s

Hoe werkt het?

Doordat wij partner zijn van Microsoft kunnen wij de Microsoft Teams licentie maar ook de speciaal gemaakte SIP trunk voor Microsoft Teams leveren.

Microsoft Teams en Business Voice dat heb je nodig:
Bij alle Microsoft 365 licenties zit standaard Microsoft Teams bij inbegrepen. Het enige wat Microsoft nog extra van je vraagt is de addon Business Voice. Met deze addon kunnen wij jouw centrale opzetten.

Microsoft Teams SIP Trunk:
Daarbij is het ook belangrijk dat je kunt bellen en gebeld worden. Dit doe je met de speciale Microsoft Teams SIP Trunk van ClassICT. Wij koppelen deze SIP Trunk vervolgens aan jouw Teams centrale en daardoor kan iedere gebruiker bellen maar ook gebeld worden. 

3CX integratie met Microsoft Teams

Wil je uitgebreidere functionaliteiten maar toch de kwaliteit van Teams gebruiken? Kies dan voor Microsoft Teams integratie van 3CX, met de integratie van 3CX heb je toch de functionaliteiten van bijvoorbeeld een Wachtrij, Openingstijden en Ring Groups terwijl je gebruik maakt van Microsoft Teams.

Deze koppeling is vrij beschikbaar bij iedere licentie en kan super gemakkelijk gekoppeld worden met 3CX toch liever een expert dan zijn wij van Team ClassICT er om jouw bedrijf te helpen met deze integratie. Neem snel contact met ons op voor een afspraak

bellen_met_teams_9

Zakelijk glasvezel

Met de zakelijke glasvezel verbindingen van ClassICT ben je verzekerd van een goede audiokwaliteit en goede redundantie voor jouw onderneming. Doe snel de postcodecheck en kom erachter wat op jouw locatie mogelijk is.

Lees meer
bellen_met_teams_8

3CX Telefooncentrale

Met de 3CX Telefooncentrale kun jij gemakkelijk en snel jouw Microsoft Teams integratie aanmaken. Daardoor bel je toch met de functionaliteiten van 3CX via Microsoft Teams hoe gaaf is dat!

Lees meer
bellen_met_teams_7

Vast-Mobiel integratie

Doordat je de Vast-Mobiel integratie activeerd ben jij altijd en overal bereikbaar zonder extra mobiele apps of dataverbruik. Alles gaat gewoon over de normale mobiele telefoonlijn als alle andere mobiele telefoons.

Lees meer

Bekijk hier onze reviews

Hieronder vertellen klanten zelf hun verhaal over de ervaring met ClassICT.

Overstappen op Bellen met Teams?

Gaaf! Ons team van experts helpen je graag op weg met de integratie en installatie van jouw Teams omgeving. Laten we snel een afspraak maken om jouw wensen te bespreken

Remco Straaten Eigenaar ClassICT