Partners van ClassICT

Hoewel je alleen in contact komt met Maurice of Remco is het team veel groter gevuld met vaste partners waar ClassICT mee samenwerkt. Allemaal met één doel en dat is service in combinatie met hoge kwaliteit.

Wie zijn de partners van ClassICT?

Hieronder staan de vaste partners waar ClassICT mee samenwerkt.

180109_SEO_logo_CMYK

SEOBureau

Om de beste resultaten te leveren met Online Marketing heeft ClassICT een goede band met SEObureau. Bart en zijn team zijn gebrand voor hoge service in combinatie met kwaliteit. Bart en zijn team staan klaar om jouw SEO, SEA of Sociale Media naar een hoger level te tillen. Vraag bij ons snel om een vrijblijvend adviesgesprek.

Logo_NorthC_RGB

NorthC datacenters

NorthC datacenters heeft kwalitatieve colocaties met hoge uptime garanties. Door de Tier 3 & 4 datacenters worden jouw servers goed beveiligd en beschermd. Doordat NorthC meerdere datacenters heeft kunnen wij jouw colocatie ook nog eens redundant maken. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

logo-300x67

Pocos

Pocos levert aan ClassICT al een aantal jaren kwalitatieve redundante glasvezelnetwerken en SIP Trunks af. Daardoor kunnen wij onze 99,99% uptime garantie garanderen en daarbij is alles redundant uitgevoerd om dit ook te blijven behalen. Wij leveren daardoor alle diensten van Pocos, vraag snel een offerte aan.

ClassICT partner van WorldStream

Worldstream

Worldstream biedt ClassICT de mogelijkheid om krachtige hosting oplossingen te bieden voor jouw website of webapplicatie. Door de krachtige dedicated servers kunnen wij onze kernwaarden waarmaken. ClassICT weet precies de mogelijkheden binnen Worldstream, vraag gerust bij ons naar de mogelijkheden.

Bekijk hier onze reviews

Hieronder vertellen klanten zelf hun verhaal over de ervaring met ClassICT.

Ook samenwerken met ClassICT?

Goed om te horen! Om meer over elkaar te weten te komen vragen wij je hier hieronder het contactformulier in te vullen. Wij nemen vervolgens binnen 24 uur contact met je op.

Maurice de Pauw Eigenaar ClassICT