Logo ClassICT

In samenwerking met

Fränk van Gestel

Tags

Categorie

Full Managed Services

Opgeleverd

June 1, 2023

In deze tijd, waar succes afhankelijk is van digitalisatie en innovatie, voelen wij als bedrijf de verantwoordelijkheid om proactief in te spelen op de voortdurend veranderende zakelijke wereld. Samen met administratiekantoor VGAdvies zijn we deze uitdaging aangegaan. We spraken met Fränk van Gestel, de oprichter van VGAdvies, om meer te weten te komen over onze samenwerking en zijn ervaringen met ClassICT.

Het verhaal achter de samenwerking met VGAdvies

In 2000 begon Fränk van Gestel als eenmanszaak, maar nu is VGAdvies uitgegroeid tot een bedrijf met vestigingen in Heerlen-Hoensbroek en Sittard. VGAdvies biedt verschillende accountancydiensten, waaronder boekhouding, loonadministratie, belastingadvies, en financiële planning. Fränk is de drijvende kracht achter VGAdvies. Hij praat met klanten, kijkt naar de cijfers, maakt plannen voor het bedrijf en geeft advies. Hij noemt het soms ook wel “de huisarts van het MKB” vanwege de verschillende diensten, en hij benadrukt dat het belangrijk is dat zo’n kantoor breed denkt en open staat voor samenwerkingen.

Frank is altijd bezig met het laten groeien van zijn bedrijf en zegt: “zonder doel kun je niet scoren.” Met volle inzet werkt hij hard om VGAdvies naar nog grotere successen te brengen. Hij wil tegelijkertijd minder afhankelijk zijn en meer autonomie in zijn bedrijfsvoering brengen, terwijl hij zijn persoonlijke doelen nastreeft.

 

Samenwerking en optimalisatie met managed services

“Remco van ClassICT kwam in eerste instantie bij mij terecht. Hij was op zoek naar een boekhouder. Het is een jonge ondernemer die heel ambitieus is en zo begon ik mijn diensten aan hem te leveren. Na verloop van tijd realiseerde ik me dat ClassICT ook iets voor mij kon betekenen. En zo is de samenwerking begonnen.” ClassICT ondersteunt VGAdvies bij het opzetten van moderne werkplekken, waardoor werken vanaf elke locatie en op elk moment mogelijk is. Met het full-managed servicespakket waar VGAdvies voor heeft gekozen, kunnen ze zich richten op waar ze goed in zijn.

“Net als wij probeert ClassICT zich voor te bereiden op de toekomst. Momenteel hebben we vijf werkplekken, maar dit aantal kan in de toekomst ook uitgroeien tot acht of negen. Naarmate we groeien, kunnen onze behoeften veranderen. ClassICT helpt ons hierbij door de ICT-systemen te optimaliseren en nieuwe technologieën te implementeren.”

Door het implementeren van Microsoft SharePoint, Gripp, Yuki en andere technologische oplossingen, zorgt ClassICT ervoor dat de medewerkers van VGAdvies hun bestanden kunnen openen, ongeacht hun locatie of het apparaat dat ze gebruiken. Bovendien kan VGAdvies hierdoor ook alle informatie van klanten, van planning tot facturering, moeiteloos stroomlijnen en beheren. Deze innovatieve oplossingen helpen VGAdvies om beter en sneller te werken, waardoor de samenwerking tussen VGAdvies en ClassICT nog beter naar voren komt.

 

Zou je de samenwerking met ClassICT aanraden?

Fränk van Gestel legt de nadruk op de waarde van de persoonlijke aanpak en snelle reactietijd van ClassICT. “Remco is eerst hier geweest om te kijken wat de huidige situatie is en van daaruit is hij met een voorstel gekomen; het was ook allemaal snel geregeld. Wanneer je samenwerkt met een groot ICT-bedrijf, kom je in aanraking met diverse afdelingen. Hierdoor heb je vaak te maken met verschillende contactpersonen en moet je bovendien continu tickets indienen. Bij ClassICT is dat niet het geval. De belangrijkste reden hiervoor zijn de korte lijnen en de servicegerichte aanpak. Hij is 24/7 bereikbaar en wanneer ik hem nodig heb, staat hij klaar binnen een kwartier of laat hij snel weten via WhatsApp als hij wat later is. Dat maakt het voor mij zo speciaal.”

In een wereld waar snelheid en efficiëntie cruciaal zijn, biedt ClassICT directe oplossingen en korte lijnen. De groei van ClassICT en hun toewijding aan klanttevredenheid zijn redenen waarom VGAdvies vertrouwt op hun samenwerking voor de toekomst.

Blog ClassICT

side to side left

Recente Blogs

side to side
ICT-beheer uitbesteden aan ClassICT

ICT-Beheer uitbesteden bij ClassICT: Voordelen en Diensten

Interne ICT versus Externe ICT, hoe gaat ClassICT hiermee om?

Interne ICT-afdeling vs. Externe ICT-partij: Voordelen en hoe ClassICT het aanpakt

Ontdek de voordelen van een interne ICT-afdeling en een externe ICT-partij en leer hoe ClassICT deze uitdagingen aanpakt. Verbeter je IT-beheer en maak een weloverwogen keuze voor jouw bedrijf.
Zakelijk glasvezel voor bedrijfsverzamelgebouwen

Zakelijk glasvezel voor bedrijfsverzamelgebouwen

Upgrade de internetinfrastructuur van jouw bedrijfsverzamelgebouw met zakelijk glasvezel. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en verhoog de productiviteit voor meerdere huurders.
Wat is de meerwaarde van een firewall en hoe kan ClassICT hierin helpen?

Wat is de meerwaarde van een firewall?

Een firewall, zoals de Fortinet firewall, biedt onmisbare netwerkbeveiliging tegen cyberaanvallen en datalekken. ClassICT is als Fortinet partner de ideale partner voor deskundige implementatie, onderhoud en ondersteuning. Zo houd je jouw bedrijf beschermd tegen de nieuwste bedreigingen.
Patchkasten wat is het en hoe kan ClassICT hierin iets betekenen?

Patchkasten: Wat zijn ze en waarom zijn ze belangrijk?

Een patchkast is een type kast waarin netwerkapparatuur en bekabeling kunnen worden ondergebracht. Het is een essentieel onderdeel van een goed functionerend netwerk en wordt vaak gebruikt in zakelijke omgevingen. In deze blog gaan we dieper in op patchkasten, hun functies en hoe ClassICT je kan helpen bij het opzetten van een efficiënt netwerk met behulp van deze kasten
Zakelijk internet van ClassICT

Zakelijk internet van ClassICT: wat je moet weten

Als bedrijfseigenaar is een snelle en betrouwbare internetverbinding van essentieel belang voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Bij ClassICT kun je via de postcodecheck eenvoudig en snel ontdekken welke zakelijke internetoplossingen beschikbaar zijn op jouw locatie. Van glasvezel tot mobiel internet, onze experts staan voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de beste internetoplossing voor jouw bedrijf. Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan en ontdek hoe wij jouw internetervaring naar een hoger niveau kunnen tillen.