Logo ClassICT

Hosting-diensten

Hosting oplossingen op maat voor jouw onderneming

Geef jouw website hosting, applicatie of programma uit handen aan de hosting experts van ClassICT. Wij hebben een uitgebreid dienstenpakket dat altijd aansluit op de wensen van jouw onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op.

Webhosting

Op zoek naar betrouwbare en betaalbare webhostingoplossingen voor zowel kleine als grote websites? Met onze uitgebreide pakketten zit er altijd een pakket tussen die past bij jouw onderneming.

Lees meer

Managed WordPress hosting

Wij bieden managed webhostingoplossingen voor bedrijven die op zoek zijn naar een oplossing die hen alle zorgen uit handen neemt. Wij beheren jouw omgeving van technische updates tot beveiliging.

Lees meer

Reseller hosting

Met de reseller hosting pakketten van ClassICT start jij jouw eigen webhostingbedrijf zonder investering in complexe infrastructuur. Je kunt eenvoudig hosting diensten aanbieden onder je eigen naam.

Lees meer

ICT-beheer

Standaard bij hosting diensten

Jouw betrouwbare partner

Bij ClassICT geloven we in het bieden van betrouwbare en hoogwaardige hostingoplossingen voor onze klanten. Of je nu op zoek bent naar shared hosting, VPS of dedicated servers, wij hebben het perfecte pakket voor je. 

Flexibele oplossingen

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen specifieke hostingbehoeften heeft. Daarom bieden wij een breed scala aan flexibele hostingoplossingen op maat van jouw bedrijf. Of je nu behoefte hebt aan een eenvoudige shared hosting oplossing of een op maat gemaakte dedicated server, wij hebben de expertise en de infrastructuur om je te ondersteunen. 

Volledige ondersteuning

Onze experts begrijpen hoe belangrijk jouw online aanwezigheid is voor jouw bedrijf. Daarom zetten we ons in om uitstekende klantenservice te bieden aan al onze klanten. Onze vriendelijke en deskundige support team is altijd beschikbaar om je te helpen met eventuele vragen of problemen.

Jouw Hosting-probleem, is onze uitdaging.

Ook tijdens de feestdagen zijn wij beschikbaar om al jouw Hosting-problemen op te lossen.

Wist jij dat je heel veel informatie ook zelf kunt vinden in de kennisbank in ons klantenportaal? Naast antwoord op de meest gestelde vragen, bekijk je hier ook eenvoudig jouw facturen, offertes en afgenomen diensten.

Hostingoplossingen

Volledig schaalbaar naar groei of krimp van je onderneming

Bij ClassICT begrijpen we dat de hostingbehoeften van jouw bedrijf kunnen veranderen naarmate je bedrijf groeit of krimpt. Daarom bieden wij hostingoplossingen die volledig schaalbaar zijn, zodat jij je hostingpakket kunt aanpassen aan jouw veranderende behoeften. Of je nu begint met een eenvoudig shared hostingpakket of een geavanceerde dedicated server nodig hebt, onze hostingoplossingen zijn volledig aanpasbaar en schaalbaar om te voldoen aan de eisen van jouw bedrijf.

Onze hostingoplossingen bieden je de flexibiliteit om jouw pakket op elk gewenst moment aan te passen. Als je bijvoorbeeld merkt dat uw website meer verkeer heeft dan je had verwacht, kun je eenvoudig upgraden naar een hoger hostingpakket met meer bronnen en betere prestaties. Aan de andere kant, als jouw bedrijf krimpt en je minder hostingbronnen nodig hebt, kunt je jouw pakket downgraden om kosten te besparen.

Met onze schaalbare hostingoplossingen kun je er zeker van zijn dat jouw hostingpakket altijd optimaal presteert en dat je nooit betaalt voor bronnen die je niet gebruikt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze schaalbare hostingoplossingen jouw bedrijf kunnen ondersteunen tijdens jouw groei of krimp.

Contact opnemen
Hosting oplossingen van ClassICT

Hoge performance en uptime garanties

ClassICT begrijpt dat een snelle en betrouwbare website cruciaal is voor het succes van jouw bedrijf. Daarom bieden we hostingoplossingen met ongeëvenaarde prestaties en uptime garanties, die zijn gebouwd op de nieuwste technologieën en hardware.

Onze servers zijn uitgerust met snelle SSD-schijven en geoptimaliseerde softwareconfiguraties om de snelste laadtijden te garanderen. Bovendien zijn onze servers gehost in geavanceerde datacenters met redundantie en back-ups om de hoogste beschikbaarheid te garanderen.

We begrijpen ook dat downtime een enorme impact kan hebben op jouw bedrijf. Daarom bieden we een uptime garantie van 99,9% op al onze hostingoplossingen. Als we deze garantie niet nakomen, bieden we compensatie aan op basis van onze service level agreement.

Bij ClassICT Hosting begrijpen we dat jouw website de sleutel is tot jouw online succes. Met onze hostingoplossingen met hoge prestaties en uptime garanties kunt je erop vertrouwen dat jouw website altijd snel laadt en beschikbaar is voor jouw klanten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien met onze hostingoplossingen.

Hosting

Waarom kiezen voor de hosting oplossingen van ClassICT?

Er zijn talloze hostingaanbieders beschikbaar, dus waarom zou je moeten kiezen voor de hostingoplossingen van ClassICT? Hier zijn enkele redenen waarom we de ideale keuze zijn voor jouw bedrijf:

  • Hoge performance en uptime garanties: Onze hostingoplossingen zijn gebouwd op de nieuwste technologieën en hardware, en onze servers zijn uitgerust met snelle SSD-schijven en geoptimaliseerde softwareconfiguraties. Bovendien bieden we een uptime garantie van 99,9% op al onze hosting oplossingen, zodat jouw website altijd beschikbaar is voor jouw klanten.

  • Volledig schaalbare oplossingen: Onze hostingoplossingen zijn volledig schaalbaar, wat betekent dat je eenvoudig jouw hostingpakket kunt upgraden naar een hogere prestatie of meer bronnen wanneer je meer verkeer of functionaliteit nodig hebt. Dit maakt het gemakkelijk om te groeien en uit te breiden zonder de prestaties van jouw website te beïnvloeden.

  • Uitstekende klantenservice: Bij ClassICT staat de klant centraal. We bieden uitstekende klantenservice en support om je te helpen bij eventuele problemen of vragen die je hebt. Onze klantenserviceteams zijn beschikbaar om je te helpen bij het oplossen van eventuele problemen en ervoor te zorgen dat jouw website altijd optimaal werkt.

  • Betaalbare prijzen: Bij ClassICT Hosting bieden we betaalbare prijzen zonder in te boeten aan kwaliteit. We bieden verschillende hostingpakketten die aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf, en we bieden ook aanvullende diensten zoals domeinregistratie en SSL-certificaten.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare hostingpartner die jouw bedrijf kan helpen groeien, dan is ClassICT de perfecte keuze. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw bedrijf kunnen helpen met onze hostingoplossingen en uitstekende klantenservice.

Hosting op maat

In slechts 3 stappen

Vrijblijvend adviesgesprek

Laten we beginnen met elkaar te leren kennen. Onder het genot van een kop koffie maken wij kennis en brengen wij jouw wensen en doelen in beeld.

Passend advies

Zodra wij een goed beeld hebben van jouw bedrijf, kunnen wij een passend advies geven over de diensten die jij nodig hebt.

Offerte bespreken

Wij bespreken de offerte, lichten ons persoonlijke advies voor jouw bedrijf verder toe en vertellen hoe jij jouw wensen en doelen kunt halen.

Wat klanten zeggen

Lees onze reviews.

Benieuwd hoe anderen de samenwerking met ClassICT ervaren? Je leest het hieronder.

side to side left

Laat je hosting oplossing over aan het team van ClassICT

side to side

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met jou op.

Remco Straaten
Eigenaar