Logo ClassICT

ICT-diensten

Netwerkbeheer van ClassICT

Bij ClassICT weten wij hoe frustrerend het kan zijn als je netwerk niet of nauwelijks werkt. Met de netwerkbeheer pakketten ontzorgen wij je daarin. Wij gaan samen in gesprek om het netwerk in kaart te brengen.

Basic Network Care

Het Basic Network Care pakket omvat 24/7 netwerkmonitoring, periodiek onderhoud, netwerkbeveiliging en helpdesk-ondersteuning. Dit pakket is ontworpen om jouw netwerk veilig, up-to-date en betrouwbaar te houden. 

Waarom kiezen voor Basic Network Care?

 • Beste performance van jouw netwerk dankzij de hardware van Fortinet, TP-link en Ubiquiti
 • Volledig schaalbaar naar groei of krimp van je onderneming.
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag monitoring van je netwerk, ook tijdens de feestdagen.
 • Uitstekende combinatie met andere beheerdiensten

Standard Network Care

Ons Standard Network Care pakket biedt netwerkdiensten, waaronder 24/7 netwerkmonitoring, periodiek onderhoud, netwerkbeveiliging, proactieve ondersteuning en on-site ondersteuning. 

Waarom kiezen voor Standard Network Care

 • Volledige ontzorging door ClassICT van jouw netwerk inclusief netwerkbeveiliging
 • De beste performance van jouw netwerk dankzij de hardware van Fortinet, TP-link en Ubiquiti
 • Ondersteuning op tijden wanneer je de hulp het hardste nodig hebt.
 • Uitstekende combinatie met andere beheerdiensten

Premium Network Care

Premium Network Care pakket biedt uitgebreide netwerkmonitoring, periodiek onderhoud, netwerkbeveiliging, proactieve ondersteuning en on-site ondersteuning. Het zorgt voor een betrouwbare werking van jouw bedrijfsactiviteiten.

Waarom kiezen voor Premium Network Care?

 • Inventarisatie, configuratie en riscio analyse van je netwerk. 
 • De beste hardware in je netwerk dankzij Fortinet, TP-link en Ubiquiti
 • 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar voor storingen en defecten aan jouw netwerkapparatuur
 • Uitstekende combinatie met andere beheerdiensten

Netwerkbeheer

Werkwijze

Alles start met een vrijblijvend adviesgesprek. Wij gaan graag samen aan de slag om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen om zo op een voor jou op maat gemaakt voorstel te komen.

Gesprek en voorstel

Alles begint bij een heerlijke bak koffie, in dit gesprek vertel jij wat je wensen en behoeften zijn. Daarop bekijken wij de mogelijkheden en vullen wij aan wat misschien nog mogelijk is binnen jouw onderneming. Op basis van jouw wensen, eisen en budget maken wij een op maat voorstel op die gericht is op jouw onderneming en de medewerkers.

Leveren van producten en diensten

Bij ClassICT werken we slim en efficiënt. Dit komt tot uiting tijdens de installatie van alle te leveren producten en diensten, waar mogelijk werken wij buiten de werktijden van jouw onderneming zodat bedrijfsprocessen nauwelijks tot niet worden verstoord. Daarnaast hebben we samen gekeken hoe we de medewerkers van jouw organisatie het beste kunnen begeleiden tijdens de transitie. Tijdens deze stap zijn wij vaak op locatie om de medewerkers echt op weg te helpen.

Ingebruikname producten en diensten

Hier gaat alles echt gebeuren, Wij gaan jouw ICT-omgeving volledig ontzorgen passend bij jouw bedrijf en structuur. Af en toe op locatie, maar ook telefonisch en via Whatsapp zijn wij bereikbaar om jouw medewerkers te helpen met hun computerproblemen. Wij blijven altijd betrokken binnen dit process, zo zien wij niets over het hoofd en zorgen wij altijd voor de beste service tegen de beste prijs. Zonder kleine lettertjes!

Problemen? Je bedoelt uitdagingen!

Zelfs op de feestdagen zijn wij beschikbaar om al jouw problemen op te lossen. 

Of log eens in op onze speciale klantenportaal. Deze zit vol met informatie en kennisbank artikels. Ook kun je hier al jouw facturen, offertes en diensten bekijken. Lukt het inloggen niet? Neem dan contact met ons op.

ICT beheer

Wat zijn de mogelijkheden met netwerkbeheer van ClassICT?

Bij ClassICT bieden we een scala aan netwerkbeheerdiensten om bedrijven te helpen de optimale werking van hun bedrijfsactiviteiten te garanderen. Onze netwerkbeheeroplossingen omvatten de nieuwste hardware- en softwaretechnologieën om je de beste netwerkprestaties te bieden. We bieden diensten voor 24/7 netwerkmonitoring, periodiek onderhoud, netwerkbeveiliging, proactieve ondersteuning en on-site ondersteuning om de integriteit van je netwerk te waarborgen en eventuele problemen snel op te lossen.

Met ons netwerkbeheer kun jij jouw netwerk aanpassen aan de behoeften van je onderneming en de beveiliging en betrouwbaarheid van je gegevens verbeteren. We begrijpen dat elk bedrijf unieke netwerkbehoeften heeft en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw bedrijfsdoelen en -behoeften. We bieden ook cloud-gebaseerde netwerkoplossingen om de flexibiliteit en schaalbaarheid van je netwerk te verbeteren.

Vrijblijvend adviesgesprek?
ICT-diensten

Netwerkbeheer uitbesteden aan de experts van ClassICT?

Als bedrijf is een betrouwbaar netwerk van essentieel belang voor het soepel functioneren van uw bedrijfsactiviteiten. Het is belangrijk om te begrijpen dat netwerkbeheer een complexe taak is die veel technische expertise en ervaring vereist. Daarom kan het uitbesteden van uw netwerkbeheer aan de experts van ClassICT je helpen om de beste resultaten te behalen.

Ons team van gecertificeerde netwerkbeheerders biedt een scala aan netwerkbeheerdiensten om je te helpen bij het plannen, implementeren en onderhouden van jouw netwerk. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke netwerkbehoeften heeft en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die aansluiten op jouw bedrijfsdoelen en -behoeften.

Door je netwerkbeheer aan ons uit te besteden, kun jij je concentreren op de kernactiviteiten van jouw bedrijf, terwijl onze experts je netwerk bewaken en onderhouden. Onze 24/7 netwerkmonitoring zorgt ervoor dat eventuele netwerkproblemen snel worden gedetecteerd en opgelost voordat ze een invloed hebben op je bedrijfsactiviteiten.

ICT-beheer

Waarom kiezen voor netwerkbeheer van ClassICT?

Er zijn veel redenen waarom je zou moeten kiezen voor netwerkbeheer van ClassICT. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van het werken met ons:

 • Ervaren experts: Ons team van gecertificeerde experts heeft uitgebreide ervaring in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van netwerken van verschillende complexiteitsniveaus. We zijn op de hoogte van de nieuwste netwerktechnologieën en -trends en kunnen op maat gemaakte oplossingen bieden die voldoen aan jouw specifieke bedrijfsbehoeften.
 • Op maat gemaakte oplossingen: We begrijpen dat elk bedrijf unieke netwerkbehoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke vereisten. Of je nu een klein bedrijf bent dat een eenvoudig netwerk nodig heeft of een groter bedrijf dat een complex netwerk vereist, we kunnen de juiste oplossing voor je leveren.
 • Betrouwbare prestaties: Door je netwerkbeheer aan ons uit te besteden, kun je erop vertrouwen dat jouw netwerk altijd optimaal presteert. We bieden proactieve monitoring en onderhoud om problemen te voorkomen voordat ze zich voordoen, en we zijn snel ter plaatse om eventuele problemen op te lossen die zich toch voordoen.

 • Uitgebreide beveiliging: We bieden uitgebreide beveiligingsoplossingen om je netwerk te beschermen tegen bedreigingen van buitenaf. Onze netwerktechnici zijn op de hoogte van de nieuwste beveiligingstrends en -technologieën en zorgen ervoor dat je netwerk voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

 • Kostenbesparingen: Door je netwerkbeheer aan ons uit te besteden, kun jij kosten besparen op het inhuren en opleiden van interne netwerkbeheerders. Bovendien kunnen wij je helpen bij het optimaliseren van je netwerkprestaties, waardoor je ook kosten bespaart op je netwerkapparatuur.

ClassICT

Veelgestelde vragen

Netwerkbeheer is het proces van ontwerpen, implementeren, onderhouden en beveiligen van computernetwerken. Het omvat het beheer van alle apparaten en software die zijn aangesloten op het netwerk, zoals routers, switches, servers, werkstations en mobiele apparaten. Netwerkbeheer omvat ook het beheren van de netwerkverbindingen en de beveiliging van het netwerk om ervoor te zorgen dat de informatie die wordt uitgewisseld tussen verschillende apparaten veilig en betrouwbaar is. Het doel van netwerkbeheer is om ervoor te zorgen dat het netwerk optimaal presteert, en dat de gebruikers toegang hebben tot de middelen die ze nodig hebben om hun werk te doen. Dit kan variëren van kleine lokale netwerken tot grote, complexe netwerken die verspreid zijn over meerdere locaties.

De kosten van netwerkbeheer zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte en complexiteit van het netwerk, de gewenste service level agreement (SLA), de benodigde beveiligingsmaatregelen, en de specifieke behoeften van de organisatie. Er zijn verschillende tariefmodellen voor netwerkbeheer, waaronder een vaste prijs per maand of per incident, een pay-per-use model, en een op maat gemaakte oplossing op basis van de specifieke behoeften van de organisatie.

Bij ClassICT bieden we verschillende pakketten aan voor netwerkbeheer, variërend van basispakketten tot uitgebreide oplossingen op maat. De kosten van onze pakketten zijn afhankelijk van de grootte, complexiteit van je netwerk, de gewenste diensten en SLA’s. Onze tarieven zijn transparant en gebaseerd op de behoeften van jouw organisatie, zodat jij precies weet waar je aan toe bent en geen onverwachte kosten krijgt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Netwerkbeheer is belangrijk omdat het ervoor zorgt dat je computernetwerk goed functioneert en betrouwbaar is. Een goed beheerd netwerk zorgt voor snelle en efficiënte communicatie tussen de verschillende apparaten en gebruikers, waardoor je bedrijfsprocessen soepeler verlopen. Hieronder volgen enkele redenen waarom netwerkbeheer belangrijk is:

 1. Beveiliging: Netwerkbeheer omvat ook het beveiligen van je netwerk tegen potentiële bedreigingen, zoals hackers, virussen en malware. Een goed beveiligd netwerk voorkomt dat gevoelige informatie in verkeerde handen valt en voorkomt dat je bedrijf schade oploopt als gevolg van een beveiligingslek.

 2. Probleemoplossing: Als er problemen optreden in je netwerk, kan een goed netwerkbeheer team deze snel opsporen en oplossen. Dit minimaliseert de impact op je bedrijfsvoering en voorkomt onnodige downtime.

 3. Onderhoud: Netwerkbeheer omvat ook regelmatig onderhoud en updates van je netwerkapparatuur en software. Dit vermindert de kans op storingen en verlengt de levensduur van jouw apparatuur.

 4. Kostenbesparing: Een goed beheerd netwerk kan ook kostenbesparend zijn doordat problemen snel worden opgelost en onderhoud regelmatig wordt uitgevoerd. Hierdoor hoef je minder geld uit te geven aan reparaties en vervanging van apparatuur.

Kortom, netwerkbeheer is belangrijk omdat het ervoor zorgt dat je netwerk betrouwbaar en veilig is, problemen snel worden opgelost en je bedrijfsprocessen soepeler verlopen.

ClassICT biedt een breed scala aan netwerkbeheerdiensten om ervoor te zorgen dat jouw netwerk optimaal presteert en je bedrijfsprocessen soepel verlopen. Hieronder vind je enkele van de diensten die ClassICT biedt:

 • Netwerkmonitoring: ClassICT monitort je netwerk op afstand om eventuele problemen snel op te sporen en op te lossen.

 • Beveiliging: ClassICT zorgt voor de beveiliging van je netwerk en voorkomt dat gevoelige informatie in verkeerde handen valt.

 • Onderhoud en updates: ClassICT voert regelmatig onderhoud en updates uit om de levensduur van je apparatuur te verlengen en de kans op storingen te verminderen.

 • Probleemoplossing: Als er problemen optreden in je netwerk, kan ClassICT deze snel opsporen en oplossen om downtime te minimaliseren.

 • Advies en consultancy: ClassICT biedt advies en consultancy diensten om je te helpen bij het ontwerpen en implementeren van een netwerk dat aan je specifieke behoeften voldoet.

Door te kiezen voor netwerkbeheer van ClassICT, kun je erop vertrouwen dat je netwerk in goede handen is en dat je bedrijfsprocessen soepel verlopen. ClassICT streeft ernaar om je netwerk te optimaliseren en te beveiligen, zodat jij je kunt concentreren op je core business.

Je moet overwegen om netwerkbeheer uit te besteden wanneer je merkt dat je niet in staat bent om uw netwerk op een effectieve manier te beheren. Hier zijn enkele tekenen dat het tijd is om netwerkbeheer uit te besteden:

 • Gebrek aan interne expertise: Als je niet over voldoende interne expertise beschikt om je netwerk te beheren, kan het uitbesteden van netwerkbeheer je helpen om de kennis en ervaring te krijgen die jij nodig hebt.

 • Tijdsgebrek: Als je niet genoeg tijd hebt om je netwerk te beheren, kan het uitbesteden van netwerkbeheer je helpen om tijd vrij te maken voor andere belangrijke taken.

 • Gebrek aan middelen: Als je niet over voldoende middelen beschikt om je netwerk te beheren, kan het uitbesteden van netwerkbeheer je helpen om toegang te krijgen tot de benodigde tools en apparatuur.

 • Groeiend bedrijf: Als jouw bedrijf groeit, kan het beheren van je netwerk complexer en tijdrovender worden. Het uitbesteden van netwerkbeheer kan je helpen om jouw netwerk te schalen en mee te groeien met je bedrijf.

 • Verhoogde beveiligingsrisico’s: Als jouw bedrijf gevoelige informatie verwerkt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je netwerk veilig is. Het uitbesteden van netwerkbeheer kan je helpen om jouw netwerk te beveiligen tegen cyberaanvallen en andere beveiligingsrisico’s.

Over het algemeen moet je overwegen om netwerkbeheer uit te besteden als je merkt dat je niet in staat bent om jouw netwerk op een effectieve manier te beheren en als jij je zorgen maakt over de veiligheid en betrouwbaarheid van je netwerk.

Wat klanten zeggen

Lees onze reviews.

Benieuwd hoe anderen de samenwerking met ClassICT ervaren? Je leest het hieronder.

side to side left

Netwerkbeheer uitbesteden aan ClassICT?

side to side

Goed dat je gekozen hebt voor ClassICT als netwerkbeheerder voor jouw onderneming. Laten we snel een afspraak maken om jouw wensen te bespreken. Vul hieronder het contactformulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Remco Straaten
Eigenaar