Telecom Diensten

ClassICT is de totaal leverancier in connectiviteit en VoIP. Geen project is te groot of te klein. Voor ieder probleem is een oplossing!

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK?

Snel en stabiel zakelijk internet is niet meer weg te denken in het dagelijks leven. Alle verbindingen moet altijd en overal beschikbaar zijn. Het zou je maar gebeuren dat je werknemers zonder werk zitten. Ze kunnen jouw klanten dan niet helpen en jij hebt geen inkomen. Daar staat ClassICT voor! Wij streven voor die goede en hoge verbindingssnelheid en dat zonder downtime. Mailen, surfen, internetbellen, online zaken doen of grote databestanden doorsturen zonder problemen. Dat is het zakelijk internet van ClassICT! Wij brengen als aller eerst in kaart wat jouw wensen zijn en wat de verwachtingen zijn. Daarna gaan wij opzoek naar een oplossing die perfect past bij jouw bedrijf. Wij gaan uitsluitend voor een 10+!

Wij zorgen ervoor dat jouw verbinding werkt maar ook blijft werken. Wij beschikken over de populairste verbindingen van ADSL en VDSL tot Glasvezel van onze lokale glasvezel initiatieven. Wij leveren alles op maat voor jouw bedrijf zelfs inclusief de installatie. In combinatie met de managed routers van ClassICT heb je nooit meer last van downtime en kunnen je medewerkers zonder problemen doorwerken. Doordat wij werken met de beste postcodecheck komen wij erachter welke verbinding bij jou beschikbaar is. Vervolgens zullen wij ook nog een ISRA check uit voeren als het ook echt zo is. Zo weet jij maar ook ClassICT wat leverbaar is bij jouw adres.

Omdat wij bij ClassICT snappen dat het kopen van dure apparatuur niet altijd de beste optie is, bieden we diverse kwalitatieve routers in een managed variant aan. In het kort: er is geen grote investering nodig en toch geniet jij van de beste producten op de markt. Je kunt via ClassICT gebruikmaken van producten van merken zoals Cisco, Huawei en Ubiquiti zonder dat je daar een grote investering in hoeft te doen. Jij betaald een vast en aantrekkelijk tarief per maand, wij nemen de service, onderhoud en configuratie voor onze rekening.

ClassICT werkt samen met de grootste partijen zoals KPN, Ziggo, Tele2 maar ook de lokale glasvezel initiatieven zijn belangrijk zoals Glasnet Zoetermeer, en E-Fiber. Doordat bij ons de service hoger ligt dan bij de grote partijen kunnen wij altijd en direct bereikbaar zijn als er een storing of probleem is. Wij trekken zelfs de internetkabels van punt a naar punt b voor jouw bedrijf. Laat je snel informeren door ons team van ClassICT en maak een snel afspraak

About us

ClassICT is dé partner in Web, ICT, Telecom en Hosting diensten voor bedrijven en particulieren in Nederland. Al meer dan 10 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Op die manier leveren wij een bijdrage aan flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid om onze klanten te helpen met het realiseren van hun doelstellingen.

Klanttevredenheid staat bij ClassICT hoog in het vaandel. Wij doen iedere dag ons uiterste best om een optimale samenwerking na te streven en een prettige, langdurige samenwerking op te bouwen.

Bellen via het internet (VoIP) is modern, het is niet meer weg te denken, het is de tijd van nu! ClassICT is daarom de partij die je graag wilt helpen met het opzetten of veranderen van je gehele telefonie afdeling. Wij gaan uitsluitend voor kwaliteit en hebben daarom voor ieder bedrijf wel een oplossing die bij hun past. Denk hierbij aan Xelion, 3CX en Microsoft Teams. Wij gaan voor de 10+

Bel naar jouw eigen klanten met onze Hosted Telefonie oplossingen, Microsoft Teams of via een telefooncentrale zoals Xelion of 3CX. ClassICT bied de oplossingen op maat voor jouw zakelijke telefonie oplossing. Met ons diverse pakket aan telefonieoplossingen bieden we een hoop extra functies, garanties en service aan waar het bij de grote partijen juist tegen zit.

De keuze voor de juiste telefonie oplossing is altijd maatwerk. Er is namelijk veel mogelijk. Wil je onderweg en op kantoor bereikbaar zijn en dat via een nummer? Dan biedt de integratie met vast en mobiele telefonie de uitkomst. Kies je toch liever een flexibele maar ook schaalbare telefonieoplossingen uit de Cloud? Of wil je liever alleen mobiel bellen en internetten via kwaliteitsnetwerken tegen aantrekkelijke tarieven? Dat kan natuurlijk ook!

Denk jij dat een professionele telefooncentrale alleen wordt gebruikt bij grote bedrijven met meerdere vestigingen, veel werkplekken en een veel belminuten? Dan heb je het mis! ClassICT voorziet elk bedrijf voor een passende VoIP oplossing. Onze VoIP oplossingen zijn altijd geschikt voor de kleinste maar ook grootste bedrijven. Met VoIP heb je alle voordelen van een geavanceerde telefooncentrale en dat voor een aantrekkelijke prijs.

Een nieuwe locatie? Een nieuwe personeelslid? Een nieuw telefoonnummer? Toch liever een extra menu? Of krimp? Geen enkel probleem met de VoIP oplossingen van ClassICT. Onze systemen zijn namelijk altijd schaalbaar en eenvoudig uit te breiden. Zonder wachttijden en hoge kosten. Gaaf toch? Groeit je bedrijf? Dan groeien wij met je mee!

Wat jouw wensen ook zijn ClassICT doet het net even anders. Een passende oplossingen en prijs op maat, wij denken graag met je mee! Niets voor niets gaan wij voor die 10+!

Vul hier rechts het formulier in of neem contact op om een gratis adviesgesprek of offerte aan te vragen. We nemen vervolgens contact met je op.

    Rondje sparren?

    Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *