Logo ClassICT
side to side left

Telecom diensten van ClassICT

side to side

Onze telecomdiensten beschikken over de meest betrouwbare en beste oplossingen voor jouw onderneming. Van een internetverbinding tot aan een mobiele abonnementen met vast-mobiel-integratie.

Zakelijk internet

Op zoek naar een stabiele en snelle internet verbinding voor jouw onderneming? Bij ClassICT weten wij precies wat jouw onderneming nodig heeft. Doe snel de postcodecheck en kom erachter wat op jouw adres mogelijk is.

Lees meer

Zakelijke telefonie

Met de telefonieoplossingen van ClassICT is jouw onderneming altijd perfect bereikbaar. Door ons ruime aanbod is er altijd wel een geschikte oplossing voor jouw medewerkers, vraag vandaag nog een offerte aan.

Lees meer

Mobiele telefonie

Mobiele abonnementen voor iedere ondernemer in Limburg. Profiteer van bulk-kortingen en speciale zakelijke functies als de vast-mobiel integratie en groepsbundels. Is jouw onderneming al klaar voor het nieuwe mobiel bellen?

Lees meer

Wat klanten zeggen

Lees onze reviews.

Benieuwd hoe anderen de samenwerking met ClassICT ervaren? Je leest het hieronder.

side to side left

Gekozen voor de telecom diensten van ClassICT?

side to side

Super gaaf! Om meer over elkaar te weten te komen vragen wij je hier hieronder het contactformulier in te vullen. Wij nemen vervolgens binnen 24 uur contact met je op.

Remco Straaten
Eigenaar