ClassICT is dé totaalleverancier in Web, ICT, Telecom en Hosting voor bedrijven en particulieren in Nederland. Al meer dan 10 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Op die manier leveren wij een bijdrage aan flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid om onze klanten te helpen met het realiseren van hun doelstellingen.

Contacteer ons

Duke Ellingtonrode 9, 2717 BL Zoetermeer
Koraalerf 21, 6413 LW Heerlen

+31 (0)85 808 50 70

Webdiensten

ClassICT gaat voor de 10+ ook bij onze webdiensten! Geen project is te min. Laat je uitdagen en kies voor ClassICT de partner van Nederland

// onze diensten

Webdiensten

Website laten maken

Al onze websites worden altijd gebouwd met kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Wij maken jouw website naar wens en bespreken alle doelen die je wilt behalen. Wil jij ook graag een website laten maken die hoog scoort in Google?

Lees meer

Webshop laten maken

Onze e-commerce websites worden geleverd met het populairste CMS systeem genaamd WordPress. Alles is gebruiksvriendelijk ingericht en makkelijk te integreren met zoekmachines zoals Google.

Lees meer

Website onderhoud

Een technische partner die je website beheerd, controleerd, veilig maakt maar ook houdt! Met onze vakkundige experts kan jij je op de productiviteit focussen en wij op de rest!

Lees meer

SEO & SEA

Wij werken met echte SEO-experts die helpen om jouw website hoger in google te krijgen, maar ook te houden! Het is net als een auto die moet tanken. Al onze websites of webshops worden
geoptimaliseerd voor Google!

Lees meer

Juridisch

Een goed begin is het halve werk. Dus ook voor de juridische kant. Laat alle papieren zoals het Privacybeleid schrijven door echte juristen. Voorkom onnodige rechtszaken of problemen met klanten.

Lees meer

Grafisch ontwerp

Wil je als bedrijf actueel en succesvol blijven? Dan is aandacht voor branding cruciaal. De wereld wordt digitaler en bied steeds meer mogelijkheden om op te vallen met je bedrijf branding.

Lees meer

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK?

// WEBDIENSTEN

Website laten maken

ClassICT maakt je website in het populaire CMS systeem genaamd WordPress. Dit is het gebruiksvriendelijkste systeem waarmee jij jouw website eenvoudig en snel zelf kunt beheren. Met ruim 25 jaar ervaring mag ClassICT zich echte WordPress experts noemen. Onze webdesigners staan nu al te popelen om je informatie te geven over de nieuwste trends of adviezen over je website. 

Wanneer jij jouw website wil laten ontwerpen dan zijn er een veel aanbieders die een prachtige website kunnen bouwen. Je hoeft maar op google “Website laten maken” in te vullen en je krijgt een hele lijst aan bedrijven.

Maar niet alle websitebouwers zijn betaalbaar, en ze zijn ook niet allemaal professioneel. ClassICT biedt de jou bedrijf meer dan alleen een website. Dankzij ons uitgebreide diensten pakket kun je ook terecht voor onderhoud, google optimalisaties en nog veel meer. Dankzij onze goede prijs-kwaliteitverhouding zit je bij ons goed.

Dus, ben jij op zoek naar professionals die weten waar ze mee bezig zijn? Die goede service bieden en een uitgebreid dienstpakket hebben? Twijfel dan niet langer en vraag dan nu nog een offerte aan om jouw website te laten maken door de experts van ClassICT

// WEBDIENSTEN

Webshop laten maken

ClassICT maakt jouw webshop in Woocommerce. Dit is een extensie van het poulaire CMS systeem genaamd WordPress. Over de hele wereld is Woocommerce het meest gebruikte webshop systeem. Het staat vooral bekend om de gebruiksvriendelijkheid.

Of je nu een webshop wilt laten maken waar je maar één product verkoop of juist duizenden: bij ClassICT kunnen wij iedere webshop voor jouw op maat bouwen.

ClassICT vind het niet alleen belangrijk dat het een functionele WordPress-webshop is maar ook nog eens mooi en modern. Met onze kernwaarden meegenomen zullen wij jouw website volledig op maat maken. Vervolgens ontvang je van ons de volledige uitleg hoe je dit zelf kan beheren. En dat ook nog eens voor een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Dus kortom, wil je ClassICT als partner voor je webshop? Dan ontvang je ook nog eens de support en uitleg hoe jij jouw webshop zelf kan beheren, en dit zonder extra kosten. Hoe gaaf is dat! Dus zou je er eens een keer niet uit komen staat ons team van Woocommerce experts te popelen om jouw vragen te beantwoorden via mail of telefoon.

// WEBDIENSTEN

Website onderhoud

Het onderhouden van een professionele website kost vaak veel geld en tijd. Daarnaast is technisch onderhoud van een website meer dan alleen iets weten over HTML en CSS. Kennis over de webservers, DNS server en het onderhoud/ de optimalisatie hiervan, browser en server caching, het beveiligen tegen hackers, het onderhoud van de database en meer is belangrijk en dus ook benodigd.

Hiervoor heb je als particulier, eigenaar van een klein, middelgroot of groot bedrijf meestal ook geen zin in of tijd voor. ClassICT is er omdat wij vinden dat jouw website aandacht nodig heeft die het verdiend. Wij zorgen voor de continuïteit zodat jij je op de productiviteit kunt focussen.

ClassICT zorgt ervoor dat het beheer en alle plug-in updates worden uitgevoerd. Jij komt dus ook nooit voor verassingen te staan. Je weet vooraf waar je geld naartoe gaat en waar je aan toe bent. Het beheer is tot aan de kleinste details geregeld.

Kortom: Simpel, overzichtelijk en snel voor een vaste lage prijs. Bij ons heb je geen gedoe, je hebt garantie van ons dat alles zal werken. Je website is bij ons in goede handen!

About us
// CLASSICT JOUW PARTNER IN WEB, ICT, Telecom en Hosting DIENSTEN

Waarom kies je voor ons?

ClassICT is dé partner in Web, ICT, Telecom en Hosting diensten voor bedrijven en particulieren in Nederland. Al meer dan 10 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Op die manier leveren wij een bijdrage aan flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid om onze klanten te helpen met het realiseren van hun doelstellingen.

Klanttevredenheid staat bij ClassICT hoog in het vaandel. Wij doen iedere dag ons uiterste best om een optimale samenwerking na te streven en een prettige, langdurige samenwerking op te bouwen.

// WEBDIENSTEN

SEO & SEA

ClassICT laat jouw website hoger ranken in Google en andere zoekmachines. Maar hoe bereik je dat? Wij hebben hier twee manieren voor: Door te advertenties en/of met zo SEO (Search Engine Optimalization). Gevonden worden in Google heeft te maken met de teksten en content op jouw website of webshop, de relevantie van die content en de structuur van de website. Dat verbeteren van de content heet Zoekmachine Optimalisatie, oftewel SEO en heeft een langdurig effect op de vindbaarheid van jouw website.

Jouw website kan wel iets uitstralen en prachtig uitzien, maar dat levert niets op als je niet gevonden wordt op zoekmachines. Hoger in Google komen verhoogt daarom de kans dat de leads jouw website zien maar ook bezoeken. SEO zorgt voor betere zoekresultaten, oftewel: Zonder dat jij Google hiervoor betaald. Klinkt gaaf? Veel punten hebben invloed op jouw vindbaarheid op Google. Toch zijn er drie belangrijke punten voor voor SEO: techniek, relevantie en autoriteit.

Het succes van SEO heeft voor een groot deel te maken met de kwaliteit en content van jouw website. Daarom is het essentieel dat je niet alleen verstand hebt van online marketing, maar ook van de website ontwikkeling. Onze SEO-experts weten waar ze het over hebben door de juiste certificeringen en ervaring en daardoor kunnen wij zelf de technische aanpassingen uitvoeren. Ook voor de verbetering van jouw content hebben wij de juiste SEO-experts. SEO is heel belangrijk en is dus een combinatie van techniek en creatie laat ClassICT daar juist de beste partij voor zijn!

// WEBDIENSTEN

Jurdisch

Je doel is in zicht, maar de weg ernaartoe blijkt soms vol kuilen en drempels te zitten. Juridische documenten en contracten kunnen eraan bijdragen dat je die weg makkelijker bewandeld. Deze documenten zorgen voor duidelijkheid en een fijnere samenwerking met klanten, leveranciers en medewerkers. Over bepaalde dingen wil je nou eenmaal geen discussie voeren.

Dan is het belangrijke dat er waterdichte, rechtsgeldige afspraken op papier staat. Op een juridisch geschil zit niemand te wachten, met juridische documenten sta je nou wettelijk sterker.

Een juridisch document bevat wettelijke bepalingen en afspraken, waardoor het voor de desbetreffende partij duidelijker en makkelijker wordt om zaken te doen. Met Juridische documenten bescherm jij jezelf en jouw bedrijf. Maar wat moet er eigenlijk allemaal instaan?

Dat is wat moeilijker uit te leggen, helaas. Iedere bedrijf is ook anders en dan heb je ook nog eens te maken met de wet. Laat dit aan ClassICT over, zij hebben experts die je hiermee helpen. Laat het aan onze jurist over en sta sterker in je schoenen!

Een van de juridische documenten zijn:
• Algemene Voorwaarden
• Privacyverklaring
• Overeenkomsten
• En nog veel meer!

Vraag nu een offerte aan en ervaar zelf hoe stevig je in je schoenen kunt staan!

// WEBDIENSTEN

Grafisch Ontwerp

ClassICT beschikt over echte vakkundige grafisch ontwerpers. Die je kan inschakelen voor het ontwerpen van een professionele huisstijl. Het moet er goed uitzien zowel visueel als stilistisch. Maar het moet ook uniek zijn en te onderscheiden tussen de rest van de logo’s. Bij het ontwerpen van een huisstijl wil jij dat jouw logo eruit springt. Het is ook belangrijk dat het ontwerp bij jouw  bedrijf past. Wanneer dit allemaal aansluit en niet te vergeten de bezoekers aanspreekt, dan heb je een succesvol logo in handen. Professionele huisstijl laten ontwerpen wekt affiniteit op bij diegene die het ziet. Dit is wat ClassICT voor je kan betekenen.

Een bedrijf of particulier profileert zich bij het ontwerpen van een huisstijl in wat je wilt uitstralen ermee. Dit geeft een identiteit van het bedrijf. Websites die reeds verouderd zijn in opmaak en design zijn geen probleem voor onze experts. Professionele huisstijl daarentegen is belangrijk, het straalt iets uit. ClassICT heeft echte vakkundige experts die je helpen dat gevoel en sfeer van je bedrijf te helpen uitstralen in het logo. ClassICT kan goed inspelen wat goed werkt bij nieuwe bezoekers. Op dit vlak zijn wij druk bezig met korte lijntjes en luisteren we goed naar jouw wensen. Daarnaast kijken we goed naar jouw doelgroep en verliezen we die niet uit het oog. Voor het ontwerpen van jouw nieuwe huisstijl zit je bij ClassICT goed!

// onze klanten

Wat zeggen onze klanten over ons?

// Contact

Vrijblijvend adviesgesprek?

Vul hier rechts het formulier in of neem contact op om een gratis adviesgesprek of offerte aan te vragen. We nemen vervolgens contact met je op.

Telefoonnummer:

+31 (0)85 808 50 70

    Rondje sparren?

    Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *