Webdiensten

side to side left

Webdiensten van ClassICT

side to side

Met de webdiensten van ClassICT ligt jouw digitale visitekaartje onder één dak met één vast contactpersoon. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Website laten maken

De websites van ClassICT zijn speciaal gemaakt voor jouw onderneming. Wij werken niet met standaard templates, jouw bedrijf is uniek en jouw website dus ook. Laten we snel jouw website mobiel en zoekmachine vriendelijk maken!

Lees meer

Webshop laten maken

Bezoekers willen snel en eenvoudig kunnen winkelen. Het mag niet te moeilijk zijn, bij ClassICT weten wij dit! Laat jouw geoptimaliseerde webshop bouwen door onze experts en ervaar de kracht van digitaal winkelen.

Lees meer

WordPress onderhoud

Onderhoud aan je website of webshop is belangrijk. Updates, back-ups en niet te vergeten beveiliging. Bij ClassICT onderhouden wij website en webshops tegen de scherpste prijzen. Wij maken gebruik van premium tools die jouw website veilig en snel maken.

Lees meer

Development & Maatwerk

Op zoek naar een ontwikkelaar die jouw applicatie kan ontwikkelen? ClassICT heeft een brede kennis aan codeertalen, daardoor is jouw applicatie altijd goed en zorgvuldig gebouwd. Van HTML en PHP tot aan Python en JSS.

Lees meer

Online Marketing

Een zoekmachine vriendelijke website is goed, helaas is dit niet voldoende voor om jouw website hoger in Google te krijgen. Bij ClassICT weten wij precies wat jouw website nodig heeft om jouw website naar de top te krijgen. Onze marketeers helpen je graag!

Lees meer

Op zoek naar een specifieke dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat klanten zeggen

Lees onze reviews.

Benieuwd hoe anderen de samenwerking met ClassICT ervaren? Je leest het hieronder.

side to side left

Gekozen voor de webdiensten van ClassICT?

side to side

Cool! Laten wij snel van start gaan om jouw website, webshop of  maatwerk applicatie te ontwikkelen. Vul onderstaand formulier in en wij bellen je binnen 24 uur terug om een afspraak in te plannen.

Remco Straaten
Eigenaar