ClassICT is dé totaalleverancier in Web, ICT, Telecom en Hosting voor bedrijven en particulieren in Nederland. Al meer dan 10 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Op die manier leveren wij een bijdrage aan flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid om onze klanten te helpen met het realiseren van hun doelstellingen.

Contacteer ons

Duke Ellingtonrode 9, 2717 BL Zoetermeer
Koraalerf 21, 6413 LW Heerlen

+31 (0)85 808 50 70

HOSTING DIENSTEN

ClassICT helpt je graag met het uitzoeken en registreren/ installeren van een hosting of domeinnaam. 

// onze diensten

Hosting diensten

Webhosting

ClassICT heeft altijd een hostingoplossing die past bij de vereisten van jouw website. Onze professionele servers en netwerken zorgen voor een stabiele omgeving. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Lees meer

Domeinnaam

Met jouw eigen domeinnaam maak je duidelijk wie je bent en/of wat je doet. Het is daarom van belang dat je een passende en pakkende domeinnaam kiest. Laat je door ClassICT adviseren en neem vandaag nog contact op.

Lees meer

VRIJBLIJVEND
ADVIESGESPREK?

// DIENSTEN

Webhosting

Onze webhosting pakketten zijn zo ingericht dat ze altijd kunnen inzetten naar wens van onze klant. Wij willen graag in contact komen om alle opties en mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van een kennismakingsgesprek kunnen wij een passende op maat offerte opstellen voor jouw nieuwe webhosting. Bij ClassICT werken wij met  kwalitatieve servers en netwerken voor een goede prijs kwaliteit verhouding. Zodat, wat er ook gebeurd, jouw website altijd online is. ClassICT gaat altijd voor die 10+ voor zowel service, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Doordat wij meer dan 25 jaar ervaring hebben in onze diensten maar vooral ook de klantenservice hoog in het vaandel hebben zitten maakt dit juist het verschil. Webhosting klinkt super simpel maar is het niet. Je wilt bereikbaar zijn en maar het moet tegelijkertijd ook nog snel zijn. Bij ClassICT hebben wij dat, snelle, kwalitatieve en betrouwbare webhosting server voor een goede en aantrekkelijke prijs. Hoe vet is dat! Wacht niet langer!

Samen met onze experts kijken wij naar jouw huidige omgeving en zullen wij daar ook rekening mee houden. Wij horen vaak genoeg dat een website traag is of dat er iets niet goed gaat. Dit soort problemen komen vaak voor wanneer grote bedrijven veel klanten op één server plaatsen. Hierdoor loop je al snel vertraging op. Bij ClassICT zorgen wij er daarin tegen voor dat de snelheid altijd gegarandeerd wordt. Dit omdat wij exact meten hoeveel capaciteit een klant nodig heeft en welke server het best past bij deze klant.

Dus ben jij dus opzoek naar een goede, snelle en betrouwbare webhosting met krachtige SSD opslag en veilige datacenters? Dan zit je bij ClassICT goed! Neem nu snel contact met ons op om een vrijblijvend adviesgesprek of offerte aan te vragen. En ervaar zelf de kracht van de supersnelle servers van ClassICT! 

About us
// CLASSICT JOUW PARTNER IN WEB, ICT, Telecom en Hosting DIENSTEN

Waarom kies je voor ons?

ClassICT is dé partner in Web, ICT, Telecom en Hosting diensten voor bedrijven en particulieren in Nederland. Al meer dan 10 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Op die manier leveren wij een bijdrage aan flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid om onze klanten te helpen met het realiseren van hun doelstellingen.

Klanttevredenheid staat bij ClassICT hoog in het vaandel. Wij doen iedere dag ons uiterste best om een optimale samenwerking na te streven en een prettige, langdurige samenwerking op te bouwen.

// Diensten

Domeinnaam

Ben je opzoek naar een goede kwalitatieve domeinnaam, of wil je liever jouw domeinnaam verhuizen naar ClassICT? Dat is zeker mogelijk! ClassICT is de domeinnaam specialist die je graag helpt met het verhuizen of registreren van jouw persoonlijke domeinnaam. Wacht niet langer en registreer hem snel!

Zonder een domeinnaam wordt je natuurlijk niet gevonden. Althans het maakt het juist makkelijker om vindbaar te worden met een domeinnaam. Wil je een .nl of wil je iets anders? Bij ClassICT kan je meerdere domeinnaam extensies afnemen. Van .nl domeinnamen tot .shop. Wij hebben meer dan 100 extensies om aan te bieden. Wil je advies of wil je je huidige domein met webhosting naar ons toe verhuizen? Dat kan! Neem contact met ons op zodat wij alles kunnen doornemen.

Een goede domeinnaam kan belangrijk zijn voor een bedrijf, het verandert het zicht op het bedrijf. Verzin een passende naam bij die bij jouw past en wij registreren deze voor je. Dit in combinatie met onze webhosting diensten zit je bij ClassICT goed. Wij zorgen voor de technische kant en jij voor de productieve kant. Gaat er toch even iets niet goed? Neem dan contact met ons op en wij regelen het voor je! Mocht je toch meer willen dan alleen een domeinnaam en webhosting, dan beschikt ClassICT ook over onderhoudscontracten die jouw helpen in het onderhouden maar ook aanpassen van jouw website.

Onze domeinnamen zijn dus goed geschikt voor een bedrijf maar zeker niet vergeten de particulieren. Verzin een pakkende maar ook passende domeinnaam voor jouw bedrijf of particulier.  Heb jij je domeinnaam al geregistreerd? Verhuis het dan snel naar ons toe en ervaar alle managed hosting oplossingen van ClassICT. De kwalitatieve maar ook krachtige servers zijn onuitstaanbaar. Alles gebouwd voor performance!

Ben je er toch nog niet over uit, ben je opzoek naar advies? Of wil je liever een adviesgesprek en een gratis offerte? Neem dan snel contact op met ClassICT en ervaar de kracht van een passende maar ook krachtige domeinnaam!

// onze klanten

Wat zeggen onze klanten over ons?

// Contact

Vrijblijvend adviesgesprek?

Vul hier rechts het formulier in of neem contact op om een gratis adviesgesprek of offerte aan te vragen. We nemen vervolgens contact met je op.

Telefoonnummer:

+31 (0)85 808 50 70

    Rondje sparren?

    Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *