Logo ClassICT

Study cases

Deze klanten gingen je voor

ICT diensten

Managed services mogelijkheden

Binnen ClassICT bieden we drie opties voor het uitbesteden van jouw ICT omgeving.
Samen bepalen welke vorm het beste bij je organisatie past en stellen we een op maat offerte op.

Full managed

Voor bedrijven die het beheer van de volledige ICT-infrastructuur uit wil besteden en willen profiteren van de expertise van ClassICT.Geschikt voor:

Organisaties die geen interne ICT-afdeling hebben.Waarom kiezen voor Full managed?

  • Volledig ICT-ondersteuning voor de gehele organisatie. 
  • Focus op groei terwijl wij zorgen voor proactief onderhoud en monitoring van jouw systemen
  • Vertrouw op onze expertise voor beveiliging en betrouwbaarheid van je infrastructuur

Co-managed

Voor bedrijven die een deel van het dagelijkse beheer zelf willen doen. Wij doen dan de rest, zoals major changes, 24x7 support en troubleshooting.Geschikt voor:

Organisaties die een kleine ICT-afdeling hebbenWaarom kiezen voor Co-managed?

  • Combineer interne ICT-afdeling met externe expertise
  • Versterk jouw interne ICT-team met onze gedeelde aanpak voor eenvoudig en effectief IT-beheer.
  • Gedeelde verantwoordelijkheid en maatwerkondersteuning voor een soepele IT-omgeving.

Reactief managed

Voor bedrijven die het volledige beheer zelf willen doen, maar voor kennis en expertise willen kunnen terugvallen op ClassICTGeschikt voor:

Organisaties die een grote ICT-afdeling hebbenWaarom kiezen voor Reactief managed?

  • Snelle en gerichte ondersteuning wanneer jij het nodig hebt.
  • Betaal alleen voor de diensten die je daadwerkelijk gebruikt.
  • Minimaliseer downtime met directe probleemoplossing en support wanneer zich IT-uitdagingen voordoen.

De kern van ozne managed services

Standaard uitstekende service

Bij ClassICT zijn verschillende standaarden van toepassing om een hoog niveau van service en ondersteuning te kunnen garanderen. Onderstaande drie punten vormen de kern van een betrouwbare en efficiënte Managed Services-oplossing.

Continue monitoring van systemen

Met onze service bieden we voortdurende monitoring van systemen, waardoor potentiële problemen vroegtijdig worden opgemerkt en opgelost. Deze proactieve aanpak minimaliseert storingen en zorgt voor een stabiele werkomgeving. Onze experts houden constant toezicht om optimale prestaties te waarborgen.

Proactieve probleemoplossing

We sporen potentiële problemen op voordat ze zich voordoen en handelen snel om ze te verhelpen. Door vooruit te denken, streven we ernaar om mogelijke problemen te verminderen voordat ze de werking van jouw bedrijf beïnvloeden. Op deze manier minimaliseren we storingen en houden we de activiteiten soepel en efficiënt.

Kennis en expertise van experts

Onze experts brengen een schat aan kennis en expertise mee, wat resulteert in doelgerichte oplossingen voor jouw uitdagingen. Met onze diepgaande kennis en ervaring kunnen wij snel en effectief reageren op verschillende IT-scenario’s. Onze expertise vormt de ruggengraat van onze diensten, waardoor we jouw bedrijf naar een hoger niveau  kunnen tillen.

Jouw ICT-probleem, is onze uitdaging.

Ook tijdens de feestdagen zijn wij beschikbaar om al jouw ICT-problemen op te lossen.

Wist jij dat je heel veel informatie ook zelf kunt vinden in de kennisbank in ons klantenportaal? Naast antwoord op de meest gestelde vragen, bekijk je hier ook eenvoudig jouw facturen, offertes en afgenomen diensten.

Full-managed services

Jouw groei, wij beheren en ontzorgen

Bij ClassICT begrijpen wij dat jouw bedrijf draait om groei en succes. Daarom bieden we Full-Managed Services die verder gaan dan eenvoudig beheer. We nemen de volledige verantwoordelijkheid voor jouw ICT-infrastructuur, waardoor jij je kunt concentreren op wat écht telt: het laten groeien van je onderneming.

Met onze Full-Managed services kun je niet alleen 24/7 ondersteuning krijgen, maar ook een team van experts dat proactief jouw systemen monitor en problemen voorkomt voordat ze een impact hebben op jouw bedrijfsvoering. Wij zorgen voor de beveiliging, de updates, het onderhoud en de optimalisatie, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de technische details.

Of je nu een Startup bent die wil opschalen of een bedrijf bent met meerdere vestigingen, onze Full-Managed services zijn flexibel en schaalbaar. Met op maat gemaakt oplossingen passen we ons aan aan jouw behoeften en groei.

Met ClassICT als jouw partner voor full-managed services, investeer je niet alleen in een team dat jouw ICT beheert, maar ook streeft naar het optimaliseren van jouw groei. Vertrouw op ons om jouw infrastructuur te verbeteren, terwijl jij focust op wat echt belangrijk is namelijk de doelen van jouw onderneming.

Contact opnemen
Co-managed services

Versterk jouw team met optimaal IT-beheer

Ontdek de perfecte balans tussen jouw interne expertise en externe ondersteuning met Co-managed services van ClassICT. Wij versterken jouw bestaande team door onze kennis en ervaring te combineren met jouw interne capaciteiten.

Met onze co-managed aanpak krijg je de flexibiliteit om te bepalen waar je onze ondersteuning nodig hebt, terwijl je toch de controle behoudt over jouw IT-omgeving. We werken zij aan zij met jouw team om operationele efficiëntie te verbeteren, nieuwe technologieën naadloos te integreren en te zorgen voor een stabiele en veilige ICT-omgeving.

Onze Co-Managed services zijn ontworpen om jouw bedrijf te versterken en te laten groeien. Profiteer van onze samenwerkingsgerichte aanpak en haal het maximale uit jouw IT-investeringen zonder de controle te verliezen. Vertrouw op ClassICT als jouw betrouwbare partner om samen successen te behalen.

Vrijblijvend adviesgesprek
Reactief-managed services

Snelle IT-oplossingen, geen onnodige kosten

Met Reactief-Managed Services ben je altijd voorbereid op onverwachte IT-uitdagingen. Wij bieden snelle en gerichte ondersteuning op het moment dat je het nodig hebt, zonder dat je vastzit aan doorlopende kosten.

Onze flexibele reactieve aanpak stelt je in staat om alleen te betalen voor de diensten die je daadwerkelijk gebruikt. Dit maakt het een kosteneffectieve oplossing die aanpast aan jouw behoeften op het moment dat zich een probleem voordoet.

Met Reactief-Managed services minimaliseer je downtime door directe probleemoplossing en ondersteuning wanneer zich IT-uitdagingen voordoen. Je kunt vertrouwen op onze expertise en snelle reactietijd, zodat jouw bedrijf continu blijft draaien zonder onderbrekingen

Managed services

In slechts 3 stappen

Vrijblijvend adviesgesprek

Laten we beginnen met elkaar te leren kennen. Onder het genot van een kop koffie maken wij kennis en brengen wij jouw wensen en doelen in beeld.

Passend advies

Zodra wij een goed beeld hebben van jouw bedrijf, kunnen wij een passend advies geven over welke managed services jouw organisatie nodig heeft.

Offerte bespreken

Wij bespreken de offerte, lichten ons persoonlijke advies voor jouw bedrijf verder toe en vertellen hoe jij jouw wensen en doelen kunt halen.

side to side left

Op zoek naar managed services?

side to side

Nieuwsgierig naar welke versie van onze managed services het beste bij jouw organisatie past? Of wil je ontdekken hoe wij verder kunnen bijdragen aan de groei van jouw bedrijf? Vul onderstaande contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Remco Straaten
Eigenaar