Logo ClassICT

ICT diensten

Cloudoplossingen

Ben je opzoek naar een cloud server die constant werkt? Of opzoek naar een server met zo min mogelijk onderhoud? Dan zijn onze cloudoplossingen iets voor jou! Wij regelen de continuïteit en jij de productiviteit!

Public Cloud

Deel een hoge performance, veilige en schaalbare infrastructuur met anderenGeschikt voor:

Grote websites of applicaties die
schaalbaar moeten zijn met bezoekersaantallen.Waarom kiezen voor Public Cloud?

 • Hoogste performance 100% afgestemd op je applicatie.
 • Volledig schaalbaar met enkele muisklikken.
 • Managed of Unmanaged geen
  probleem.

Private Cloud

Je eigen infrastructuur op maat, beheerd door de experts van ClassICTGeschikt voor:

Voor applicaties, websites of IT infrastructuur waar beveiliging en performance van belang is.Waarom kiezen voor Private Cloud?

 • Hoogste performance 100% afgestemd op je applicatie.
 • De beste beveiliging dankzij de beste hardware.
 • De experts van ClassICT beheren alles, zoals beveiliging, etc.

Hybrid Cloud

Combineer private en public cloud met eventuele on-premise oplossingen.Geschikt voor:

Als je alles uit de kast wilt halen op het vlak van schaalbaarheid, performance en beveiliging.Waarom kiezen voor Hybrid Cloud?

 • Kies zelf welke data je op public en private cloud zet.
 • Zet de gevoelige data op de private cloud en de rest op public.
 • Volledige vrijheid, combineer de verschillende diensten en providers.

Cloud

Standaard bij iedere oplossing

Standaard zijn al onze cloudoplossingen uitgerust met de beste technologieën en virtualisatie platformen.
Toch opzoek naar iets anders neem dan contact op.

Virtualisatie

Creëer meer onafhankelijkheid en verhoog je productiviteit door je fysieke servers om te zetten naar virtuele machines.

Firewall

Hoge beveiliging met de beste firewalls zorgt voor de beste beveiliging tegen ongewenste gasten en programma’s.

Monitoring

Wij houden jouw virtuele machine nauwlettend in de gaten. Daardoor heb jij geen omkijken en kun je rustig slapen.

Jouw problemen zijn onze uitdagingen!

Zelfs tijdens feestdagen zijn wij beschikbaar om al jouw problemen op te lossen.

Heb jij al ingelogd op ons speciale klantenportaal? Hier vind je veel informatie en kennisbank artikelen. Ook bekijk je eenvoudig al jouw facturen, offertes en diensten.

ICT diensten

Hoe werkt de cloud?

De term cloud is nog vrij uniek. Veel mensen weten nog niet echt wat het is. Maar in feiten is het een term die wordt gebruik voor het globale netwerk van servers, elke met een unieke functie. De cloud is geen fysiek iets, maar een megagroot netwerk van externe servers die allemaal gekoppeld zijn waar je ook maar ter wereld bent. Deze servers zijn ontworpen voor het beheren van gegevens, het opslaan van data, het uitvoeren van applicaties of het leveren van services zoals webmail, software, sociale media, websites en ga zo maar door. In plaats dat dit lokaal op een computer of server draait, kun je vanaf ieder apparaat met een internetverbinding toegang krijgen tot de “cloud”. Deze informatie is dus overal en altijd beschikbaar.

In de cloud wereld wordt daarbij vooral gebruikgemaakt van 3 methoden voor de cloud. Je hebt de Public Cloud, dit is een oplossing waarmee je via het internet openbaar toegankelijke resources deelt en services biedt. Vervolgens heb je de private cloud, dit is een intern privénetwerk met programma’s wat normaal on-premise wordt gehost. En dan heb je nog de hybride cloud, dit is een combinatie van public en private cloud. Afhankelijk van je doelen.

Cloud

De hoogste prestaties met de beste technologie

Bij ClassICT gebruiken wij alleen de beste hard- en software. Dat is nodig om ervoor te zorgen dat wij de 99,99% uptime garantie kunnen garanderen.

Zo maken wij gebruik van de volgende technologieën:

 • S3 Object Storage: Voor de opslag gebruiken wij kwalitatieve S3 object storage. Hierdoor is er altijd een back-up beschikbaar als er toch onverhoopt iets mis gaat.
 • VMWare Virtualisatie: De echte koploper en specialist op de virtualisatie software. De meerderheid van de bedrijven maakt er gebruik van. En geen wonder ook, want het werkt top!
 • Dell & HP Servers: Wij werken enkel met kwalitatieve high-performance Dell en HP-servers. Compact maar toch krachtig voor de perfecte IT-infrastructuur.
 • Besturingssystemen: Wij beschikken over de meest beste en populairste besturingssysteem, zo is er altijd iets beschikbaar dat bij jouw onderneming past. Denk aan Windows Server, Cloudlinux en Ubuntu.
Cloud

Wanneer kies je voor een managed cloud server?

In deze tijd van "cloud" transformatie is dit de beste keuze die je bedrijf kan maken. Cloud wordt steeds populairder bij ondernemers. Het enige wat dan meeweegt, is managed vs unmanaged cloud. Wat zijn de voor- en nadelen? Bij ClassICT kennen wij deze vraagstukken en helpen je er graag bij.

Wanneer je voor de volledige controle van de server gaat, en er een interne ICT-afdeling is die verstand heeft van de cloudservers dan is unmanaged cloud een betere, maar zeker ook een goedkopere oplossing. Het enige nadeel van unmanaged cloud zijn de bijkomende kosten, moeite en kennis die erbij kunnen komen indien er problemen ontstaan.

Als je liever geen eigen systeembeheerder in dienst wilt nemen, gaat de keuze al gauw naar managed cloud. Met managed cloud ben je altijd zeker van een beveiligde en optimaal werkend server. Problemen? Dan lossen wij het binnen in een mum van tijd op.

Toch nog vragen?

ClassICT

Cloud server op maat
in 3 stappen

We onderzoeken je wensen

Nadat je een aanvraag hebt gedaan nemen wij contact met je op voor een goed gesprek. Wij bekijken samen met je hoe wij je het beste kunnen helpen.

We bekijken je wensen

Onze experts gaan bekijken wat jouw wensen vereisen voor technische specificaties. Zo ben je zeker dat jouw website en applicatie voldoende resources krijgt.

We bespreken het voorstel

Wij nemen met je samen het voorstel door wat op maat is geschreven. Daarbij wordt verteld welke server perfect past bij jouw wensen. Zo kun jij focussen op je bedrijf en wij voor je server.

Wat klanten zeggen

Lees onze reviews.

Benieuwd hoe anderen de samenwerking met ClassICT ervaren? Je leest het hieronder.

side to side left

Gekozen voor de cloud oplossingen van ClassICT?

side to side

Goed dat je gekozen hebt voor ClassICT als cloud leverancier voor jouw onderneming. Laten we snel een afspraak maken om jouw wensen te bespreken. Vul hieronder het contactformulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Remco Straaten
Eigenaar