ICT diensten

ClassICT repareert, configureert of upgradet je computer of laptop. Problemen met het internet, of installatie aan huis? Wij staan paraat!

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK?

Van het upgraden tot aan het repareren van een computer of laptop. Geen ICT probleem is een probleem, er is altijd een oplossing. Laat je computer of laptop upgraden of repareren door de experts van ClassICT. Heb je een barst in je laptop? Geen probleem! Heb je een upgrade nodig aan je computer? Geen probleem! Wij helpen je graag met al jouw computer problemen.

ClassICT bied meer dan alleen service! Wij komen bij jou thuis langs als je vragen of problemen hebt met jouw ICT omgeving. Wij zorgen ervoor dat jouw computer niet alleen goed maar ook vakkundig wordt gerepareerd of geüpgraded. Voorkom onnodige frustraties en laat het aan de experts van ClassICT over, wij zorgen ervoor dat jouw computer, laptop, mobiel, tablet weer van A tot Z gerepareerd, geüpgraded of hersteld wordt.

Neem nu snel contact op met de experts van ClassICT en wie weet is dadelijk jouw computer, laptop, mobiel of tablet weer helemaal de oude. Ervaar het nu zelf!

Wil je door ClassICT computer onderhoud laten uitvoeren? Wij zijn daarvoor de oplossing. Trage computer, vervelende foutmeldingen en software of programma’s die niet meer werken zoals het hoort. Maar belangrijker nog, als je geen onderhoud uitvoert wordt je computer onveilig en zet het de deur voor hackers open. Neem maatregelen om je te wapenen tegen phishingmails en fraude bij internetbankieren, door jouw computer door de experts van ClassICT vakkundig na te laten kijken.

Voorkom met een computer APK dat problemen zich opstapelen, zoals ook een auto aandacht nodig heeft door een echte automonteur. Met de juiste onderhoud tools gaat jouw computer veel langer, sneller en veiliger mee. Met het expert ICT team van ClassICT voorkom je dat jouw computer problemen zich opstapelen.

Neem nu snel contact op met de experts van ClassICT en voorkom een trage computer of ongewenste indringers!

About us

ClassICT is dé partner in Web, ICT, Telecom en Hosting diensten voor bedrijven en particulieren in Nederland. Al meer dan 10 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Op die manier leveren wij een bijdrage aan flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid om onze klanten te helpen met het realiseren van hun doelstellingen.

Klanttevredenheid staat bij ClassICT hoog in het vaandel. Wij doen iedere dag ons uiterste best om een optimale samenwerking na te streven en een prettige, langdurige samenwerking op te bouwen.

ClassICT helpt je graag met al je problemen aan huis. Heb je problemen aan jou computer, met je Wifi, Internet, Televisie of Mobiel? Dan kunnen wij je helpen! Wij repareren, installeren of vervangen je nieuwe apparaat en geven je ook nog de ondersteuning erbij die je nodig hebt! Laat onze ICT experts langskomen en kom af van dat trage internet of slechte TV kwaliteit!

Ook voor onze zakelijke klanten kunnen wij ICT hulp aan het bedrijf bieden. Voor een scherp uurtarief kom je van al je ICT problemen af. Wij installeren, configureren, repareren of vervangen jouw apparatuur. Zodat jij je op de productiviteit kan focussen. Liever een maandelijks contract zodat wij op vaste momenten kunnen langskomen? Dat is ook zeker mogelijk! Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of afspraak.

In het kort: ClassICT is de ICT specialist van Nederland, wij zorgen dat jij geen last meer hebt van storingen, traag/ geen internet of wifi, slechte TV kwaliteit. Ook voor service of APK zit je bij ClassICT goed! Neem snel contact op of maak een afspraak, en wie weet zitten wij nog deze week bij jou op de bank met een kop koffie te luisteren naar al jouw ICT problemen!

ClassICT doet ook aan verkoop, ICT materialen zijn belangrijk in je bedrijf. Maar ook voor particulieren kan ICT appratuur belangrijk zijn. Maar welk product is goed? Welk merk is goed? Wat is de garantie? Die vragen die krijgen we heel vaak. Met deze reden hebben wij een volledige webshop opgezet waar jij al je ICT materialen kunt aanschaffen, dit voor aannemelijke en aantrekkelijke prijzen. Wij gaan hier ook weer voor de kwaliteit en service die jullie van ons gewend zijn.

ClassICT adviseert je daarom dus ook graag in de aanschaf van nieuwe appratuur. Wij leveren alleen de hoogte kwaliteit en service. Daardoor weten onze specialisten precies wat jij zoekt en wat het best bij je past. Heb je vragen met betrekking tot de installatie of configuratie? Dan staat ons expert team voor je klaar! Alles is mogelijk naar wens van jou!

Wil je grote inkopen doen bij ClassICT als zakelijke klant? Dat is zeker mogelijk! Neem snel contact met ons op voor een mooie en aantrekkelijke offerte op te vragen. Weet je nog niet wat je zoekt? Dan kun je ook weer hiervoor bij ons terecht, wij kijken samen met jou naar de wensen en specificaties.

Vul hier rechts het formulier in of neem contact op om een gratis adviesgesprek of offerte aan te vragen. We nemen vervolgens contact met je op.

    Rondje sparren?

    Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *