Logo ClassICT
side to side left

ICT diensten van ClassICT

side to side

Met de ICT diensten van ClassICT ben je zeker dat jouw infrastructuur, veilig en professioneel wordt opgezet, beheert en onderhouden. Van cloudoplossingen tot het beheren van de gehele IT-infrastructuur.

Beheer

Laat jouw werkplek-, netwerk- of serverbeheer over aan de experts van ClassICT. Daarmee ben je verzekerd van een veilige, simpele en krachtige oplossing voor een vast laag bedrag per maand.

Lees meer

Cloud

Ga de wolken in met de cloudoplossingen van ClassICT. Kies voor public, hybrid of private cloud. Met ons team van experts weten wij precies welke cloudoplossing bij jouw onderneming past.

Lees meer

Microsoft

Het opzetten van Microsoft omgevingen vraagt veel tijd en kennis. Laat dit daarom over aan ClassICT. Het team van experts staat te popelen om jouw Microsoft 365 omgeving op te zetten.

Lees meer

Security

Security is niet meer te missen. Je hoort het dagelijks in het nieuws, data gestolen en duizenden euro's lichter. Dit mag niet gebeuren en laat het daarom over aan de security experts van ClassICT.

Lees meer

Wat klanten zeggen

Lees onze reviews.

Benieuwd hoe anderen de samenwerking met ClassICT ervaren? Je leest het hieronder.

side to side left

Gekozen voor de ICT diensten van ClassICT?

side to side

Goed om te horen! Om meer over elkaar te weten te komen vragen wij je hier hieronder het contactformulier in te vullen. Wij nemen vervolgens binnen 24 uur contact met je op.

Remco Straaten
Eigenaar