Website laten maken

Op zoek naar een professionele website? Dan ben je bij ClassICT aan het juiste adres. Bij ClassICT weten wij precies wat jouw website nodig heeft om de ‘WAUW’ factor te creëren. Onze ontwikkelaars staan te popelen!

Website laten maken prijzen

Bij ClassICT ben je verzekerd van professionele webbouwers voor een optimaal resultaat. Al onze websites worden gebouwd in WordPress

Webdesign basis

€495 Vanaf
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Tot 5 pagina’s volledig ingericht
 • Unieke vormgeving
 • WordPress CMS
 • Responsive (mobielvriendelijk)
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Social Media integratie
 • Contactformulier
 • Basis snelheid optimalisatie
Meest gekozen

Webdesign premium

€895 Vanaf
 • Basis pakket
 • Tot 10 pagina’s volledig ingericht
 • Extra vormgeving
 • Unieke elementen
 • Uitgebreide formulieren
 • Google Maps
 • Sterke navigatie
 • Gericht op conversie
 • Premium snelheid optimalisatie

Webdesign op maat

€1295 Vanaf
 • Premium pakket
 • Tot 10 pagina’s volledig ingericht
 • Op maat gemaakt
 • Transities
 • Interactiviteiten
 • Animaties
 • Uniek ontwerp
 • 'WAUW' Effect
 • Maatwerk snelheid optimalisatie

*Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW. Alle prijzen zijn vanaf prijzen.

Werkwijze

Alles start met een vrijblijvend adviesgesprek. Wij gaan graag samen aan de slag om jouw website tot in de puntjes naar jouw wensen te maken.

01

Gesprek en voorstel

Alles begint bij een heerlijke bak koffie in dit gesprek vertel jij wat je wilt. Daarop bekijken wij de mogelijkheden en vullen wij aan wat misschien nog mogelijk is. Op jouw wensen en aanvullingen maken wij een passende offerte op.
02

Opstart, design en feedback

Wij gaan starten met het verzamelen van beelden, teksten en andere content. Daarop maken wij een unieke website op basis van jouw wensen en expertise. Zodra jij je feedback hebt gegeven gaan we door naar de volgende stap.
03

Bouwen en live gaan

Na de gegeven feedback gaan wij jou website afbouwen tot een volledige werkende website. Daarna is jouw website klaar om live te gaan, wij blijven je altijd ondersteuning bieden ook na de live gang.
Portfolio

Een greep uit onze projecten

Design

Scouting Pytheas

Website laten maken
Design

Autorijschool Biesmans

Website laten maken
Design

Lovelle Naturelle

Webshop laten maken
Design

Belevenis op je bruiloft

Webshop laten maken
Design

Belevenis thuis

Webshop laten maken
Design

Fotoccasion

Webshop laten maken
Design

Scootmobiel and More

Website laten maken
Design

Hengelsport Heijnens

Webshop laten maken
Design

Vera Makelaardij en Taxaties

Website laten maken

Een website laten maken met een strak ontwerp

ClassICT is van mening dat een strak webdesign de beste uiting is voor jouw onderneming op het internet en dus ook je merk. Daarbij is het niet alleen belangrijk om een ontwerp aantrekkelijk te maken, maar het moet ook herkenbaar zijn. Daarmee moet jij namelijk proberen je doelgroep te wekken. 

Je website mag absoluut mooi uit zien, maar als het niet gebruiksvriendelijk is verlies je bezoekers. Dat mag niet gebeuren! Daarom bouwen onze WordPress experts rekening met UI, als UX als de mobiel vriendelijkheid van jouw website. UI en UX zijn moeilijke termen maar staan voor User Interface en User Experience. Wij letten op beide punten, daarmee garanderen wij je dat je website niet alleen strak en modern is maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk.

Website laten maken door ClassICT
Gebruiksvriendelijke website laten maken door ClassICT

Responsive webdesign zorgt voor hogere conversie en dus meer klanten

Om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf online een succes wordt, is het belangrijk dat de aanwezigheid in zoekmachines als Google worden geoptmaliseerd.

Tijdens het process van website laten maken voor jou bedrijf, houden wij rekening met zoekwoord analyse, URL structuur en de gebruiksvriendelijkheid van mobiel ook wel responsive design genoemd. Snelheid is ook belangrijk daarom bouwen wij altijd websites die super snel laden. Dit geeft jou al een voorsprong  op je concurrenten.

Wij bouwen daarom altijd websites geoptimaliseerd voor Google. Daarnaast kunnen wij jou online vindbaarheid nog verder vergroten door onze Online Marketing diensten.  Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat jouw nieuwe website de juiste doelgroep bereikt op het internet.

Standaard bij onze websites

Makkelijk zelf te beheren

Bij ClassICT maken wij gebruik van het populaire CMS systeem van WordPress. Zo is jouw website professioneel, strak, modern en volledig gebruiksvriendelijk. Daarbij kun je ten alle tijden je website zelf verder uitbreiden of het laten doen door ons.

SEO Geoptimaliseerd

Wij zorgen ervoor dat jouw website voldoet aan alle standaard eisen van Google. Zodra je een website door ClassICT laat maken is die altijd technisch volledig in orde. Dit is de basis voor een goede vindbaarheid voor Google.

Mobiel vriendelijk (Responsive)

Zodra je kiest voor ClassICT ben je verzekerd van een strak ontwerp op alle apparaten. Of je nu op je smartphone, laptop of tablet zit. Met een responsive website raak je nooit meer bezoekers kwijt.

Professioneel ontwerp

Een professionele website geeft een beter gevoel bij jouw bezoekers of klanten. Wij zorgen er daarom voor dat je website er uniek en professioneel uitziet. Daarmee creëer je weer herkenbaarheid en dat is dus de weg naar succes.

Waarom een website laten maken door ClassICT?

 • Unieke ontwerpen: ClassICT vindt unieke designs belangrijk, daarom krijgt iedereen een unieke ontwerp. De websites die wij maken heeft neimand anders. Daarbij sluit deze website dan ook nog eens perfect aan op jou bedrijf en doelstellingen. Met je unieke website val je dan al direct een stuk beter op dan je concurrenten. Of je nu groot, klein, webshop of een complex systeem wilt. Jouw website wordt uniek!
 • Duidelijke prijzen: Bij ClassICT weten wij dat je graag wilt weten waar je aan toe bent. Daarom bespreken wij altijd precies met je af wat wij gaan doen en wat het gaat kosten. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan en is alles duidelijk.
 • Ondersteuning: Ook als je na de oplevering vragen hebt of nog iets wilt aanpassen zijn onze experts altijd bereikbaar. Mailen, appen, bellen alles is mogelijk. Wij zijn 7 dagen per week 365 dagen per jaar geopend.
Website laten maken door experts van ClassICT

Veelgestelde vragen

Wij beginnen met teksten, foto’s, huisstijl en eventuele andere content. Hoe sneller dit allemaal aangeleverd wordt en verzameld werd, hoe sneller wij kunnen starten. Wij kunnen natuurlijk je ook helpen met het maken van bijvoorbeeld een logo of met het schrijven van teksten

Daarna maken wij samen een planning die wij ook na komen. Zo weet jij maar ook wij waar we aan toe zijn. We starten altijd met een proefontwerp en zodra dat akkoord is, zetten wij de puntjes op de I. Hierna kan je nieuwe website online!

Wij houden van afspraken, daar houden wij ons dus ook aan! Wij zijn zeker van onze diensten dat op al onze pakketten onbeperkte feedbackrondes zitten. Zo kom krijg je altijd een website volledig naar wens. Dit zit allemaal in de prijs, en weet je dus ook waar je aan toe bent.

Wat als mijn website dan klaar is? Vergeet dan wel niet dat het terugkerende kosten met zich meebrengt voor bijvoorbeeld webhosting en het website onderhoud. Dit leggen wij graag uit in ons vrijblijvende adviesgesprek.

Zoals hierboven vermeld houden wij van afspraken na komen. Wij bespreken dus vooraf wat jij wilt en wat wij voor je gaan doen. Daarop berekenen wij vervolgens één vast bedrag. Geen verassingen, zeker weten! Mocht je later toch iets extra’s willen, geen probleem! Wij vertellen je dan eerst wat dit gaat doen met de prijs, voordat wij ermee starten.

Nadat je een website hebt laten maken heb je ook nog je domeinnaam, webhosting en website onderhoud voor je website nodig. Met deze dingen zorg je ervoor dat je website online kan, zichtbaar wordt en altijd blijft werken. Zodra je kiest voor ClassICT helpen wij je hier ook graag mee.

Nee, net zoals jij houden wij van geen verplichtingen. Hoeft dus niet, mag wel. Want wij weten heel goed hoe wij je met je hosting en onderhoud kunnen helpen. Daarbij bieden wij ook maandelijks opzegbare pakketten omdat wij weten dat lange contracten niemand fan van is. Wij vertellen je erover graag meer in ons vrijblijvende adviesgesprek

Ja, wij willen namelijk dat jouw website zichtbaar is. Daarom bieden wij een SEO-starterspakket. Hiermee zorgen wij dat Google jouw website kan vinden. Zodra je daarvoor kiest wordt jouw website nog beter in staat om aan je zichtbaarheid te werken. Mocht je vervolgens nog verder willen dan kunnen wij ook maandelijks voor je aan de slag om je website beter te laten vinden op Google.

Al onze websites worden gemaakt in WordPress. Het is namelijk het meest gebruikte CMS systeem ter wereld. En dat is niet zonder reden. Met WordPress is jouw website standaard al heel gebruiksvriendelijk, je kunt er namelijk gemakkelijk nieuwtjes toevoegen of kleine aanpassingen doen. Bij ClassICT hebben wij WordPress experts die je dus ook graag meer vertellen wat er allemaal wel niet kan met WordPress

Bekijk hier onze reviews

Benieuwd naar wat onze klanten van onze dienstverlening vinden? Bekijk hieronder onze reviews.

Website laten maken door ClassICT?

Gaaf! Wij willen graag meer te weten komen over jouw nieuwe website? Laten we snel een vrijblijvend adviesgesprek inplannen door hieronder het contactformulier in te vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Maurice de Pauw Eigenaar ClassICT