ClassICT is dé totaalleverancier in Web, ICT, Telecom en Hosting voor bedrijven en particulieren in Nederland. Al meer dan 10 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Op die manier leveren wij een bijdrage aan flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid om onze klanten te helpen met het realiseren van hun doelstellingen.

Contacteer ons

Duke Ellingtonrode 9, 2717 BL Zoetermeer
Koraalerf 21, 6413 LW Heerlen

+31 (0)85 808 50 70

Webshop laten maken

Laat nu snel jouw webshop maken door de experts van ClassICT! En scoor hoger in Google!

 

// Webshop laten maken

Laat je webshop bouwen door echte experts!

Een snelle en maar ook goede webshop laat je bouwen door de experts van ClassICT. Maar waarom bij ons? 
Een webshop laten bouwen door ClassICT houdt het volgende in:

Gebruiksgemak

WooCommerce is een plugin die speciaal ontwikkeld is voor WordPress. De productpagina’s zijn in feite een extensie van de ingebouwde pagina’s van WordPress. Als de basis van WordPress je bekend is, kun je makkelijk een eigen webshop beheren met WooCommerce. Het populaire CMS systeem genaamd WordPress is dus zeker aan te raden voor gebruikers die het gemakkelijk willen houden. Kies dus snel voor Woocommerce in samenwerking met ClassICT,

Lage kosten

Dit kan een lastig argument zijn, omdat sommige mensen zullen zeggen dat “hosted carts” zoals Magento of Shopify niet zo duur zijn vergeleken met self-managed webshops. Maar als een WooCommerce shop op de juiste manier wordt opgebouwd zijn de operationele kosten veel lager. Enthousiaste Magento gebruikers zullen beweren dat ze qua kosten concurrerend zijn, maar ontwikkeling en onderhoud is vrij complex en daardoor ook prijzig.

Schaalbaar

Het fijne is dat er niet alleen plugins zijn voor WordPress, maar ook voor WooCommerce. Bovendien is het een fabeltje dat een webwinkel met deze webshop-plugin maar een paar honderd producten zou kunnen bevatten. De reden waarom sommige webshop met WooCommerce traag worden, is niet de hoeveelheid producten, maar de webhosting. Er zijn veel voorbeelden van Nederlandse webshops met 10.000+ producten en een goede hosting, die zonder problemen draaien.

Aanpassingen

Hoewel alle e-commerce systemen aanpassingsmogelijkheden bieden, kan geen enkel systeem concurreren met het gebruiksgemak van WooCommerce. Naast de meer dan 500 officieel beschikbare plug-ins zijn er nog tientallen third-party ontwikkelaars die je kunnen helpen om jouw webshop van Woocommerce volledig naar wens in te richten. ClassICT helpt je daarom heel erg graag met het bouwen maar ook zeker volledig naar wens aanpassen van jouw webshop!

About us
// CLASSICT JOUW PARTNER IN WEB, ICT, Telecom en Hosting DIENSTEN

Waarom kies je voor ons?

ClassICT is dé partner in Web, ICT, Telecom en Hosting diensten voor bedrijven en particulieren in Nederland. Al meer dan 10 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Op die manier leveren wij een bijdrage aan flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid om onze klanten te helpen met het realiseren van hun doelstellingen.

Klanttevredenheid staat bij ClassICT hoog in het vaandel. Wij doen iedere dag ons uiterste best om een optimale samenwerking na te streven en een prettige, langdurige samenwerking op te bouwen.

// Onze paketten

Onze verbluffende tarieven!
Liever toch een adviesgesprek of een op maat offerte?
neem dan contact met ons op!

Webshop laten maken

Basis+
599
/exclusief BTW
 • Kies uit verschillende top ontwerpen die ClassICT al voor je heeft gemaakt. Meer heb je niet nodig! Jij levert zelf alle content aan en wij doen de rest!
 • Uniek en verfrissend ontwerp
 • Inclusief Thema Licentie
 • Tot 5 pagina's opgemaakt
 • Zelfbeheersysteem
 • Mobiel vriendelijk (responsive)
 • Koppeling Sociale Media
 • SEO Basic
 • Google Analytics
 • Google vriendelijke content
 • 1 maand gratis ondersteuning + 5% korting op onderhoudscontract of strippenkaart
 • Uitleg + handleding

Webshop laten maken

Advanced+
899
/exclusief BTW
 • Wij ontwerpen jouw webdesign volledig op maat. Inclusief alles wat je nog hebt. Je levert zelf je content aan. Daarna gaan wij een volledig op maat design voor je maken.
 • Uniek en verfrissend ontwerp
 • Inclusief Thema + Plugin licentie
 • Tot 15 pagina's opgemaakt
 • Zelfbeheersysteem
 • Mobiel vriendelijk (responsive)
 • Integratie Sociale Media
 • SEO Advanced
 • All in one Google Pakket
 • Google vriendelijke content
 • 2 maanden gratis ondersteuning + 10% korting op onderhoudscontract of strippenkaart
 • Uitleg + handleding
Populair

Webshop laten maken

Op maat+
1099
/exclusief BTW
 • Een webshop laten maken die wél werkt? Dan is het tijd voor de volgende stap. Wij creëren van concept tot oplevering een webshop die een geweldige shopervaring biedt.
 • Uniek en verfrissend ontwerp
 • Inclusief Thema + Plugin licentie
 • Tot 35 pagina's opgemaakt
 • Zelfbeheersysteem
 • Mobiel vriendelijk (responsive)
 • Integratie Sociale Media
 • SEO Advanced
 • All in one Google Pakket
 • Google vriendelijke content
 • 3 maanden gratis ondersteuning + 20% korting op onderhoudscontract of strippenkaart
 • Uitleg + handleding

Bij ClassICT bieden wij drie uitgebreide webshop pakketten aan: basis+, Advanced+, en Op maat+. Onze webshop pakketten leveren wij altijd op maat voor jouw bedrijf. Al onze websites worden gebouwd met het meest populaire CMS systeem ter wereld genaamd “WordPress”.
Nog niet zeker welk pakket het beste past bij jou? Neem dan contact op met een van onze experts voor professioneel advies.

// Webshop laten maken

Wij bespreken jouw wensen!

Wij bespreken al jouw wensen en doen dit graag middels een persoonlijk gesprek. Tijdens het gesprek willen wij graag weten wat je doelen zijn en welke elementen je al hebt. Denk aan een logo, huisstijl of misschien mailingen die je wilt versturen. Ook hier kunnen wij mee helpen tegen een leuk tarief. Zo richt jij je op je verkopen en nemen wij alle andere zaken uit handen.

Heb je al een bestaande webshop draaien? Wil je weten of het laden van je webshop sneller kan? Vraag om ons advies en krijg heldere uitleg wat eventueel beter of anders kan. Je kan ook overstappen naar onze webhosting diensten. Het verhuizen is gratis en wij kunnen samen met jou kijken wat je wel of niet door ons zou willen laten doen.

Ook wanneer je helemaal nieuw bent in de wereld van een webshop runnen kunnen wij met alle facetten je op weg helpen. Dit begint met een vrijblijvend gesprek en vervolgens kunnen wij samen met jou de mogelijkheden gaan bespreken.

// Webshop laten maken

Een webshop die scoort!

WooCommerce is de eCommerce oplossing voor het web content management systeem WordPress. Dit zie je terug in de gebruiksvriendelijkheid van WooCommerce bij het invoeren van producten, productvariaties, verzendkosten, btw tarieven, backoffice en facturen. Jouw WooCommerce webshop scoort zoals het hoort! Bezoekers worden klanten, en klanten worden terugkerende klanten.

Jouw WooCommerce webshop laten maken is een garantie voor meer bezoekers en een hogere conversie. Daarnaast wil je natuurlijk niet dat je WooCommerce webshop offline gaat of gehackt wordt, want dan loop je omzet mis.

 

// Webshop laten maken

Responsive design zorgt voor conversie!

40% van alle website bezoeken komen tegenwoordig vanaf de tablet en smartphone. Het is daarom van belang dat je webshop naast de desktop computer ook goed werkt op deze mobiele devices. Sinds April 2015 geeft Google ook voorrang in de zoekresultaten aan websites die “mobile-friendly” zijn. Alle websites die door ClassICT worden ontwikkelt zijn responsive en dus geoptimaliseerd voor de tablet en de smartphone.

 

// Webshop laten maken

Wij maken van bezoekers klanten!

Met Google Analytics kun je zien hoeveel mensen er dagelijks, wekelijks of maandelijks op je website komen, waar ze vandaan komen, hoelang ze op je website verblijven en welke pagina’s het meest worden bekeken. Deze informatie is erg handig om meer inzicht te geven in wie je website bezoekt en waar de bezoekers van je wordpress website naar opzoek zijn.

Zodra wij een website hebben gerealiseerd melden we deze aan bij Google, ook koppelen we Google Analytics aan de website en zorgen ervoor dat je hier toegang tot hebt.

// Webshop laten maken

Webshop laten maken door ClassICT!

Dus wil jij een webshop of website laten maken die wél werkt? Dan is het tijd voor de volgende stap. Laat jouw bezoekers het echte online winkelen ervaren met onze webshop pakketen van ClassICT. Wij creëren van concept tot oplevering een webshop die een geweldige winkelervaring biedt. Door deze ervaring blijven klanten terugkomen in jouw shop en worden zij een vaste klant.

De webshops die wij bouwen, maken wij met de populairste plugin van WordPress: WooCommerce. Dit is het meest gebruikte e-commerce platform en een zeer goed alternatief voor Magento.

Laat je bezoekers het echte online shoppen ervaren!

// onze klanten

Wat zeggen onze klanten over ons?

// Contact

Webshop laten maken?

Vul hier rechts het formulier in of neem nu snel contact op om jouw nieuwe webshop te bestellen. Wij nemen vervolgens contact met je op om jouw te helpen met het kiezen van het beste pakket!

Telefoonnummer:

+31 (0)85 808 50 70

  Rondje sparren?

  Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *