Webhosting

Ga snel en eenvoudig aan de slag met je website. Ben je opzoek naar een goedkope maar toch goede webhosting? Bij ClassICT hebben wij dit al vanaf €2,95 per maand en kun je binnen no time aan  de slag. 

Supersnelle SSD webhosting

Bij ClassICT ben je verzekerd van de snelste servers voor optimale prestatie en uptime. Ideaal voor systemen zoals WordPress of Prestashop

Webhosting Start

€2,95 Per maand
 • Snelheid:
  ★★★☆☆
 • 5 GB SSD opslag
 • 250 GB dataverkeer
 • 2 websites
 • 10 e-mailadressen
 • 5 MySQL databases
 • Gratis SSL
 • Automatische backups
 • Basis ondersteuning
 • Gratis verhuisservice
Meest gekozen

Webhosting Medium

€5,95 Per maand
 • Snelheid:
  ★★★★☆
 • 50 GB SSD opslag
 • Onbeperkt dataverkeer
 • 10 websites
 • 50 e-mailadressen
 • 15 MySQL databases
 • Gratis SSL
 • Automatische backups
 • Uitgebreide ondersteuning
 • Gratis verhuisservice

Webhosting Unlimited

€11,95 Per maand
 • Snelheid:
  ★★★★★
 • 100 GB SSD opslag
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Onbeperkt websites
 • Onbeperkt e-mailadressen
 • Onbeperkt MySQL databases
 • Gratis SSL
 • Automatische backups
 • Uitgebreide ondersteuning
 • Gratis verhuisservice

*Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW. Kortingen gelden voor de eerste contractperiode.

TIP: Dedicated servers zijn zelf samen te stellen

Bij ClassICT weten wij dat servers vaak ingewikkeld zijn. Iedereen heeft pakketten, maar is dit genoeg, wat als ik te weinig heb? Met deze reden hebben wij graag contact met je om de mogelijkheden te bespreken. Wij stellen dan graag samen met je de server samen om tot de beste prestaties te komen.

Maak vandaag nog een afspraak

Standaard bij ieder pakket

De webhostingpakketten van ClassICT zijn gemakkelijk en snel in gebruik. Je website of e-mail is in no time in de lucht. Dankzij  Directadmin ben je verzekerd van simpel beheer.

Meerdere websites per pakket

Bij de webhostingpakketten van ClassICT is het niet meer nodig om voor iedere website een nieuw pakket aan te schaffen. Daardoor bespaar je aanzienlijke kosten. Bij de unlimited pakketten is het zelfs onbeperkt.

Geen opzegtermijn

Geen kleine lettertjes, daar houden wij niet van en doen wij dus ook niet! Jij hebt ten alle tijden de mogelijkheid om per maand, per kwartaal of per jaar te betalen, en ook op te zeggen. Probeer ClassICT eens voor één maand.

Automatische backups

Bij ClassICT vinden wij het belangrijk dat jouw data niet verloren gaat. Daarom maken wij iedere dag een volledige backup van jouw webhosting pakket. Vanaf het Directadmin paneel kun je deze dan zelf gemakkelijk terugzetten.

Bekijk hier onze reviews

Hieronder vertellen klanten zelf hun verhaal over de ervaring met ClassICT.

Jouw website naar een hoger niveau

De servers van ClassICT zijn geoptimaliseerd om de maximale resultaten te bereiken voor je website, webshop of applicatie. Snelheid is heel belangrijk voor zowel bezoekers als potentiële klanten. Het is namelijk een fiet dat bezoekers eerder weg klikken waneer de website lang moet laden.

Om een voorbeeld te geven uit een onderzoek met een website van een laadtijd tot 1 seconde, is de conversie 15%. Zodra de website langer dan 2,5 seconden laadde, nam de conversie af tot 5%. Dat houdt dus in dat wanneer je website in 1,5 seconden laadt jouw website 3x meer omzet behaald.

Bij ClassICT begrijpen wij dit en daarom passen wij de nieuwste technologieën toe op onze hard- en software, om hosting te bieden die tot 300% sneller is dan bij onze concurrenten. Dit doen we door het toepassen van verschillende technieken zoals ultrasnelle SSD opslag, LiteSpeed webservers, het aanbieden van HTTP2 en caching.

Lightspeed webhosting ClassICT
Directadmin webhosting van ClassICT

Directadmin controlepaneel

Met de allernieuwste versie van Direct Admin is het beheer en onderhoud van jouw webhostingpakket geen tijdrovend iets. Met de uitgebreide tools die ClassICT ter beschikking stelt haal jij het maximale uit jouw webhostingpakket.

Bouw je eigen website zonder moeite of installeer WordPress met de populaire installer van Installatron. Samen met de uitgebreide toolkits maak jij jouw website zonder moeite en is het beheer kinderspel geworden.

Standaard bij ieder pakket

De webhostingpakketten van ClassICT zijn gemakkelijk en snel in gebruik. Jouw website of e-mail is in no time in de lucht. Dankzij het Directadmin ben je verzekerd van simpel beheer.

Geoptimaliseerd voor WordPress

De installatie en het updaten van je WordPress website is nooit gemakkelijk. Met Installatron kun jij automatisch al jouw plugins en thema's laten updaten. Daarbij is de installatie een fluitje van een cent.

Lees meer

Directadmin Control Panel

Met de nieuwste versie van Directadmin heb jij altijd de complete controle over je e-mail en webhosting pakket. In Directadmin kun je gebruik maken van geavanceerde functionaliteiten zoals het kopiëren van je website, het beheren van je PHP versie of gemakkelijk en snel een CMS installeren.

Gratis SSL certificaat

Bij ClassICT is ieder webhostingpakket beveiligd met een SSL certificaat van Let's Encrypt. Deze certificaat is eenvoudig te beheren in het Directadmin controle paneel en wordt automatisch verlengd als het verloopt.

Bekijk onze premium SSL certificaten

Gratis anti-spam en anti-virus

ClassICT heeft standaard op ieder pakket een goede beveiliging tegen spam en virussen. De spamfilters kunnen per mailbox geconfigureerd worden, jue kunt black- of whitelisten van e-mailadressen en al jouw websites zijn standaard beschermd met de beste beveiliging technologieën

Hoge prestaties

Een goed geconfigureerde server op basis van LiteSpeed en alle data op een high performance SSD is een must bij ieder hostingpakket. Onze servers ondersteunen standaard HTTPv2 en HTTPv3 en zonder dat je er vanaf weet ben je ook al klaar voor QUIC.cloud en PHP 8.

In combinatie met de WordPress plugin LScache zorg je er voor dat jouw laadtijden net zo snel als het licht worden. Geloof je het niet? Bekijk dan onze eigen website, onze website gebruikt dezelfde technologieën en draait dus ook op de zelfde servers waar onze klanten ook op draaien. Snellere laadtijden resulteert ook in hogere conversie en ook betere ranking in zoekmachines.

Performance hosting van ClassICT
WordPress webhosting van ClassICT

Echte WordPress specialisten

Jouw website maken of onderhouden kan  veel technische kennis nodig hebben. Bij ClassICT weten wij dat en kan je altijd terugvallen op de echte WordPress specialisten als je er even niet uit komt.

Wanneer je vaker vragen hebt over jouw WordPress website zoals; Hoe maak ik een contactformulier of bepaalde foutmeldingen? Dan zijn de Managed WordPress pakketten of WordPress onderhoud de juiste keuze. Deze pakketten geven de mogelijkheid om advies te krijgen door echte WordPress experts die het wel weten.

Verhuis jouw website gratis naar ClassICT

Het verhuizen van je eigen website kan een tijdrovende klus zijn en heb je soms diepgaande technische kennis voor nodig. Daarom hebben we tools ontwikkeld om het verhuizen van je website en e-mail zo eenvoudig mogelijk te maken. Alleen de inloggegevens zijn voldoende om geheel geautomatiseerd alles over te zetten van je huidige provider.

En kom je er niet helemaal uit? Maak dan gebruik van onze gratis verhuisservice. Dit is standaard inbegrepen vanaf het Medium pakket. Wij helpen je graag mee om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen met zo weinig mogelijk downtime.

Webhosting verhuisservice van ClassICT

Veelgestelde vragen

Bij de meeste providers wordt webhosting aangeboden in de “Shared Hosting” variant. Wat hiermee bedoelt wordt is dat je de servercapaciteit die jouw webhosting pakket nodig heeft gedeeld wordt met andere klanten. Hoe meer klanten dus die server zitten hoe meer jouw website eronder kan lijden. 

 

Bij ClassICT zijn de servers zodanig geconfigureerd dat die overlast tot het minimum wordt beperkt. Wil je toch je eigen servers? Kies dan voor bijvoorbeeld Managed VPS, VPS of Dedicated Servers

Bij ClassICT zit je nooit vast aan lange contracten. Het kleinste pakket kost maar 24 euro per jaar en vanaf het medium pakket heb je een contract van 1 maand, en zodra je maandelijks betaald is er ook geen enkel opzegtermijn.

Doordat ClassICT een onafhankelijke hosting provider is kunnen wij onze prijzen zelf samenstellen. Ons doel is namelijk een goede webhosting aan te bieden tegen een betaalbare prijs.

ClassICT zit vol met techneuten en wij maken er iedere dag weer een uitdaging van om jouw hostingpakket net weer een stukje sneller te maken en ook aan te bieden. Dit doen wij door continu te investeren in onze platformen zowel hard- als software.

De combinatie van slimme investeringen en de beste hard- en software met daarbij goede service en support zorgt voor een goede tevredenheid bij onze klanten. Iedere klant is bij ons hetzelfde en deze klanten brengen ook weer nieuwe klanten. Daardoor besparen wij weer op marketing en dat zie je ook weer terug in de prijs.

Met deze punten proberen wij een kwalitatieve maar toch goedkope hosting aan te bieden. Daardoor kunnen jullie alles veilig onder brengen tegen een vriendelijke prijs.

Al onze servers staan in Nederlandse datacenters. Wij maken met name gebruik van BIT in Ede en NorthC datacneters. Deze datacenters maken gebruik van de nieuwste technieken omtrent veiligheid en backup. Daarnaast is het gebouw 24/7 beveiligd tegen alles wat maar kan gebeuren.

Bij ClassICT kun je in het klantenportaal iedere dag jouw webhostingpakket upgraden naar groter of kleiner pakket. Wanneer je dit niet zeker weet kunnen wij je altijd adviseren en ondersteuning bieden. Misschien starten met het kleinste pakket en kijken welk pakket bij jouw behoeften past. Je bespaart daarmee kosten en wanneer je toch een te klein pakket hebt gekozen kan je binnen enkele minuten upgraden.

Natuurlijk! Wij willen niet dat, wanneer je een fout hebt gemaakt, je website offline gaat. Van elk pakket maken wij iedere dag automatisch een back-up. Die back-ups kan je uiteindelijk allemaal zelf terugzetten wanneer jij het nodig vindt.

Wanneer er iets mis gaat wil je natuurlijk niet afhankelijk zijn van ons. Wij zijn iedere dag van 09.00 tot 21.00 open maar je zal net zien dat je om 22.00 een foutje maakt. Daarom heb je alles zelf in de hand en kun je zelf een back-up terugzetten  wanneer nodig is.

 

Wij maken iedere dag (automatisch) in de nacht een back-up van je complete website, e-mail en databases. Via het Directadmin Controlepaneel kun jij vervolgens jouw backup laten terugzetten van je website, database, en e-mail. Je kunt zelf bepaalde bestanden overslaan zodat die niet kwijt raken.

 

Wil je een update uitvoeren maar ben je niet zeker of dit goed gaat? Maak dan een handmatige back-up met het installatron paneel. Daardoor kun je altijd de laatste versie terugzetten voordat het fout gaat.

Bij ClassICT kunnen wij binnen een aantal minuten jouw webhostingpakket al overhandigen. 

Mocht je je domeinnaam ook verhuizen dan duurt dit meestal bij een .nl tussen de 2 tot 3 uur voordat alles is gewijzigd over de gehele wereld. Let op! Het kan maximaal 24 uur duren en bij .com is dit zelfs 14 dagen.

Soms kan het gebeuren dat je dicht tegen de limiteten van je schijfruimte zit en daardoor er per ongeluk overheen gaat. Wij sluiten jouw pakket niet direct af of sturen je een factuur. Wij sturen je wel een mail waarin wij een aantal tips geven om je schijfruimte te beperken of hoe jij jouw pakket kan upgraden als het vaker voorkomt.

Je website verhuizen kan soms veel tijd kosten die je misschien niet hebt. Of je hebt er de kennis niet voor en geen zin om daar mee bezig te zijn. Wij van ClassICT begrijpen dat.

Om de verhuizing makkelijk te maken hebben wij een import en export tool voor jouw e-mail en gebruiken Installatron voor de import van bijvoorbeeld jouw WordPress website. Het enige wat jij dan nog nodig hebt zijn de FTP inloggegevens van de huidige provider en onze tool doet vervolgen sde rest. Hij detecteert jouw CMS en download daarbij automatisch de behorende bestanden en databases. Ook het importen is geen moeilijke praat meer! Je hebt niets meer nodig dan de inloggegevens van je mailadres en de tool doet de rest.

Bij ClassICT zitten standaard mailadressen inbegrepen. Onze webhostingpakketten zijn namelijk een totaaloplossing voor jouw bedrijf. Je kunt zonder extra kosten e-mailadressen aanmaken voor bijvoorbeeld je familie, clubgenoten of collega’s. Je kunt ze ook bepaalde opslagruimtes meegeven om het gebruik niet te uitgebreid te maken. Deze gebruikers kunnen ook via de webmail inloggen, e-mailadressen toevoegen in Outlook en out-of-office replies instellen. Daarbij doen onze uitgebreide spam- en antivirus filters hun werk zodat jouw mailbox schoon blijft.

Kunnen wij je helpen?

ClassICT helpt je graag met het uitzoeken van het juiste webhosting pakket. Technische vragen? Neem dan contact op met onze servicedesk.