ClassICT is dé totaalleverancier in Web, ICT, Telecom en Hosting voor bedrijven en particulieren in Nederland. Al meer dan 10 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Op die manier leveren wij een bijdrage aan flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid om onze klanten te helpen met het realiseren van hun doelstellingen.

Contacteer ons

Duke Ellingtonrode 9, 2717 BL Zoetermeer
Koraalerf 21, 6413 LW Heerlen

+31 (0)85 808 50 70

Voorwaarden

Op deze pagina vind je alle algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de diensten die ClassICT levert. De Algemene Voorwaarden & ICT dienstverlening kan worden aangevuld met andere voorwaarden op deze pagina. Als een lid dubbel voorkomt, wordt het lid die het dichts bij de afgenomen dienst komt leidend.

Algemeen en ICT Dienstverlening
Algemeen en ICT Dienstverlening
Deze algemene voorwaarden vormen de basis van onze voorwaarden. Deze voorwaarden zijn geldig voor klanten die gebruik maken van onze ICT diensten. Ook staan hierin onze algemene zaken beschreven die kunnen worden aangevuld met extra voorwaarden zoals die op deze pagina staan
LEES ONLINE
Telecom diensten
Telecom diensten
Deze algemene voorwaarden beschrijven de voorwaarden voor de telecom diensten. Deze voorwaarden zijn aanvullend op de voorwaarden Algemeen en ICT Dienstverlening maar indien een lid dubbel voorkomt zijn de voorwaarden zoals in dit document beschreven leidend.
LEES ONLINE
Webdesign en Digitaal Ontwerp
Webdesign en Digitaal Ontwerp
Deze algemene voorwaarden beschrijven de voorwaarden voor de webdiensten en digitaal ontwerp. Deze voorwaarden zijn aanvullend op de voorwaarden Algemeen en ICT Dienstverlening. Bij het accepteren van deze voorwaarden gaat u ook akkoord met de bijlage Verwerkersovereenkomst.
LEES ONLINE
Hosting en Domeinregistratie
Hosting en Domeinregistratie
Deze algemene voorwaarden beschrijven de voorwaarden voor de diensten Hosting en Domeinregistratie. Deze voorwaarden zijn aanvullend op de voorwaarden Algemeen en ICT Dienstverlening. Bij het accepteren van deze voorwaarden gaat u ook akkoord met de bijlage Verwerkersovereenkomst.
LEES ONLINE

Heb je vragen over onze voorwaarden? Stuur een e-mail naar [email protected] voor vragen en/of verzoeken.