Technisch Eigenaar

Remco Straaten

ClassICT, een top bedrijf! Samen met Maurice proberen wij een totaalpakket met de belangrijkste diensten voor iedere onderneming te bieden waar één dingen centraal staat kwaliteit met een 10+
  • remco@classict.nl
  • +31 6 58061896
  • www.classict.nl

Biografie

Mijn naam is Remco Straaten, een jonge enthousiaste ondernemer met maar één doel voor ogen en dat is bedrijven helpen in WEB, ICT, Telecom en Hosting diensten. Al sinds dat ik klein was is ICT altijd mijn passie geweest. Het begon allemaal met een simpele eerste computer waar ik toen heel blij mee was. Daar speelde ik al spelletjes en ontwikkelde ik al Minecraft Plug-ins ik was constant bezig met de innovaties en vond het erg interessant hoe dat in die jaren allemaal ontwikkelde. 

Toen ik naar de basisschool ging was ik ook weer iedere keer bezig met het zoeken naar het uiterste wat de computers aan konden, daarin stelde ik altijd de vraag wat als ik? Hoe gaat dat? De ICT beheerder van die school werd gek van me! Hij zei op een gegeven moment Remco, jij krijgt van mij wat meer toegang waardoor ik dus nog meer kon proberen en leren. Dat was voor mij toen al de toekomst. 

Ik heb in 2014 mijn compagnon Maurice leren kennen, dat klikte meteen. Het begon allemaal met een simpele server waar ik mijn spelletjes op kon laten draaien. Dat was toen al een hele uitdaging maar toch heel leuk om te doen. ClassICT heette toentertijd nog De Pauw ICT, een ICT bedrijf van Maurice. Sinds toen is het hele balletje gaan rollen, we raakte aan de praat. Ik vroeg altijd “Maurice mag ik bij je werken?” dat was de eerste stap. We hadden contact heen en weer elkaar nog nooit fysiek gezien maar toch klikte het en was het super gezellig.

Op een gegeven moment in 2016 ben ik op mezelf als Freelancer begonnen met ClassICT het was alleen nog maar een idee maar al snel kwam de eerste klant, Hengelsport Heijnens. Wat was dat een gaaf traject! En dan denk je wel weer, waar ga ik die webshop plaatsen op welke server, die keuze was natuurlijk snel gemaakt namelijk bij Maurice. En zo kwam de 2e, 3e, 4e, en ga zo maar door. Totdat ik dacht, Maurice is het niet leuk we hebben zo een goed contact laten wij onze kennis, passie en inspiratie samen stoppen in een bedrijf wat nu “ClassICT” heet. 

In 2020 zijn wij samengegaan, samen het spannende traject ingegaan waar wij nu een bedrijf hebben staan waar wij trots op zijn. Dat is waar ik trots op ben! ClassICT helpt ondernemers hun WEB, ICT, Telecom en Hosting diensten omhoog naar een hoger level, schaalbaar, snel, transparant en eerlijk zoals het hoort. Dat is wat ClassICT is, en dat vinden onze klanten fijn. 

Mocht je nog vragen hebben of meer willen weten over mij bel, mail of contacteer mij gerust via onderstaand formulier.

Laat een bericht achter

Heb je vragen, opmerkingen of wil je samen even een babbeltje maken? Vul dan dit formulier hieronder in en dan neem ik persoonlijk contact met je op.