// OVER CLASSICT

Wij ontnemen zorgen
over IT en downtime

01.
Kosten Reguleren

Een stabiele IT omgeving zorgt ervoor dat de IT kosten beheerbaar blijven.

02.
Verhoog productiviteit

Minder storingen en sneller werken zorgen ervoor dat de productiviteit stijgt. Met een IT professional van ClassICT zorgen we ervoor dat uw productiviteit stijgt.

03.
Proactief of Adhoc?

IT kan met verschillende aanpakken een prachtig resultaat leveren. ClassICT zorgt ervoor dat u dat resultaat krijgt.

04.
Schaalbaar

IT oplossingen van ClassICT zijn volledig schaalbaar. Onze IT oplossingen kunnen voor een ZZP’er net zo aantrekkelijk zijn als voor een grotere onderneming.

// WAAROM WIJ

WIJ NEMEN ALLE IT ZORGEN WEG

Voor veel bedrijven in het MKB is een eigen IT-er in dienst nemen geen optie. Echter wilt u wel graag een vast aanspreekpunt en een bekend gezicht. Iemand die bekend is met uw bedrijf en uw werkzaamheden en direct kan schakelen als er zich IT problemen voordoen.

Systeembeheer van ClassICT werkt standaard op afroep. Geen verplichtingen en geen contract. Wel een ervaren IT specialist die slechts een telefoontje verwijderd is. Het dienstenpakket van ClassICT is erg breed. Met ons dienstenpakket kunnen wij ondernemers volledig van dienst zijn met o.a. proactief systeembeheer, cloud diensten, VOIP en Hosted Exchange.

Naast het ondersteunen van diensten die u van ons afneemt kan ClassICT ook bemiddelen bij diensten die u afneemt bij derden. Zo kunt u zich volledig focussen op uw werk. Wij nemen alle IT zorgen bij u weg.