// OVER CLASSICT

Uw data
gecentraliseerd

01.
Centralisatie

Al uw data veilig op één plaats opgeslagen. Raak niets meer kwijt bij een crash van een werkstation en reguleer toegang tot uw bestanden.

02.
Verhoog de productiviteit

Voorkom het verliezen van bestanden en verhoog uw productiviteit. Niet meer wachten tot die collega u het bestand toezendt, u kunt ze makkelijk zelf vinden op de centrale opslag.

03.
Proactief de sleutel

Erg interessant in combinatie met ons proactief systeembeheer. Wij detecteren problemen en knelpunten voordat ze zichtbaar zijn. Voorkom downtime en verhoog uw productiviteit.

04.
Schaalbaar

IT oplossingen van ClassICT zijn volledig schaalbaar. Onze IT oplossingen kunnen voor een ZZP’er net zo aantrekkelijk zijn als voor een grotere onderneming.

01
Kennismaken

Samen met u bespreken we de mogelijkheden en wat u uit uw IT wilt halen.

02
Voorstel

ClassICT legt u een voorstel op maat voor. Inclusief hard- en software en onderhoud die benodigd zijn om uw doel te bereiken.

03
Implementatie

Het systeem zoals overeengekomen wordt geïmplementeerd. Inclusief uitleg over de nieuwe manier van werken.

05
Controle

Wij beheren uw NAS of server terwijl u zorgeloos kunt werken.

// WAAROM WIJ

UW DATA GENTRALISEERD

Het centraal opslaan van uw data zorgt ervoor dat het beheer vereenvoudigd wordt. Data is ontzettend waardevol en dient goed te worden geback-upped en beschermd. Het centraal opslaan van deze data helpt bij het toekennen van rechten en het back-uppen ervan.

ClassICT werkt niet met Windows Server varianten maar kan wel haar klanten van een NAS of, indien er meer processorkracht wordt vereist bijvoorbeeld voor virtualisatie, een file-server met Linux of Windows voorzien. De diensten van ClassICT zijn voornamelijk gericht op kleine bedrijven. Bij deze groep is het prijskaartje voor een Windows Server versie van Windows vaak niet te verantwoorden.

Natuurlijk willen wij er wel zeker van zijn dat het product dat geleverd wordt, ook met het zicht op de toekomst, voldoet voor uw bedrijf. Graag willen wij dit inventariseren via een vrijblijvend gesprek. We zeggen niet voor niets, al het goeds begint met koffie.