SEO & SEA

Een toppositie behalen in Google is nog nooit zo makkelijk geweest! Ervaar het snel met een onze SEO experts van ClassICT

Het succes van SEO heeft voor een groot deel te maken met de kwaliteit van jouw website. Daarom is het fijn dat wij niet alleen verstand hebben van online marketing, maar ook van website ontwikkeling. Wij weten waar we het over hebben en kunnen we veel technische aanpassingen zelf uitvoeren.  Ook voor het verbeteren van content hebben we experts. SEO is een combinatie van techniek en creatie en juist dat hebben wij onder één dak.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie, ook wel search engine optimization (SEO) genoemd, wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken binnen de organische (niet betaalde) zoekresultaten van Google.

Zoekmachine optimalisatie is een combinatie van onder andere content optimalisatie, linkbuilding en het optimaliseren van de websitetechniek. Hierdoor wordt de relevantie met belangrijke zoekwoorden vergroot en stijgt de autoriteit van jouw website.

Dit zorgt ervoor dat het Google algoritme een hogere kwaliteitsscore toekent aan jouw website of webshop. Deze hogere kwaliteitsscore heeft tot gevolg dat de posities van jouw website op belangrijke zoektermen zullen gaan stijgen en dit zal uiteindelijk dan gaan resulteren in meer bezoekers en omzet.

Search Engine Optimization (SEA)

Zoekadvertenties via Google Ads zijn altijd zichtbaar op de momenten die voor jou belangrijk zijn. De Ads lijken veel op de organische zoekresultaten, waardoor potentiële bezoekers sneller geneigd zijn om te klikken op jouw advertentie. Bereik jouw doelgroep met specifieke zoekwoorden in combinatie met de campanges van Google Ads. Jouw bezoekers zullen gegarandeerd op jouw advertentie klikken!

Hoe meer relevante bezoekers op je website, hoe groter de kans dat deze bezoekers conversies en dus omzet zullen opleveren. Onze ervaren Google Ads specialisten weten jouw doelgroep te bereiken en effectief te benaderen met de juiste advertenties. Doe dit in combinatie met SEO en jij hebt een perfect opgebouwde SEO & SEA campagne!

Conversie optimalisatie

Je hebt een website online staan omdat je hiermee iets wil bereiken; leads genereren, bezoekers naar de fysieke winkel of meer verkoop via de webshop.

Je hebt veel geld uitgegeven voor het bouwen van jouw droom website. De website is voorzien van een pakkend verhaal over de meerwaarde van jouw bedrijf en je hebt diverse campagnes opgestart om zoveel mogelijk bezoekers te trekken naar jouw site.

Uiteindelijk blijkt helaas dat geen van deze bezoekers klant wordt. Dit is zonde van al het geld en de energie die in de website is gestoken. Blijkbaar is er onvoldoende ingespeeld op de wensen van de bezoeker, maar waar gaat het mis? Conversie optimalisatie geeft inzicht in het bezoekersgedrag en vertaalt dit naar heldere adviezen voor je website.

Remarketing

ClassICT heeft de afgelopen jaren veel ervaring met zowel Remarketing als Dynamic Remarketing opgedaan voor een breed scala aan websites en webshops. Hierdoor kunnen wij voor jou snel en effectief een optimale Remarketing campagne realiseren en managen. Voor jou betekent dit dat je naast de overige Google Ads campagnes een krachtig middel hebt om extra omzet te genereren.

Met Dynamic Remarketing is het voor bijvoorbeeld webshops mogelijk om eerdere bezoekers specifieke producten aan te bieden die zij daadwerkelijk hebben bekeken op uw website. Het voordeel hiervan is dat je een zeer relevante advertentie laat zien aan de gebruiker in kwestie waardoor de kans op een aankoop toeneemt.

About us

ClassICT is dé partner in Web, ICT, Telecom en Hosting diensten voor bedrijven en particulieren in Nederland. Al meer dan 10 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Op die manier leveren wij een bijdrage aan flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid om onze klanten te helpen met het realiseren van hun doelstellingen.

Klanttevredenheid staat bij ClassICT hoog in het vaandel. Wij doen iedere dag ons uiterste best om een optimale samenwerking na te streven en een prettige, langdurige samenwerking op te bouwen.

SEO & SEA

SEO Startpakket
Vanaf € 450
/exclusief BTW
 • Wij stellen alle Google platforms goed in zodat je meteen goed van start kunt met zoekmachineoptimalisatie. Daarnaast optimaliseren we de homepage voor het belangrijkste trefwoord.
 • Google Analytics
 • Google Search Console
 • Google Mijn Bedrijf
 • Google Maps
 • Sitemaps
 • SEO Metainstellingen
 • SEO Tekst Homepage
 • 24/7 Rapportage

SEO & SEA

SEO Contentpakket
Vanaf € 950
/exclusief BTW
 • Ons SEO-contentpaket bevat alle onderdelen uit het Startpakket. Daarnaast plaatsen we 3 extra geoptimaliseerde contentpagina's, optimaliseren we de interne links en zorgen we voor enkele verwijzingen.
 • Alles uit Startpakket
 • 3 SEO Pagina's
 • Interview
 • Concurentieonderzoek
 • Trefwoordonderzoek
 • SEO Metainstellingen
 • Teksten homepage
 • 24/7 Rapportage
Populair

SEO & SEA

SEO Abonnement
Vanaf € 250
/exclusief BTW
 • Met het SEO abonnement gaan we elke maand voor je aan de slag om je website beter vindbaar te maken op belangrijke trefwoorden. Het ideale pakket als je de concurrentie wilt
  voorblijven.
 • Alleen i.c.m SEO startpakket
 • Maandelijks SEO teksten
 • Maandelijks linkbuilding
 • 24/7 rapportage

Om een plek in de top 3 te bemachtigen, is er dus tijd, energie en kennis noodzakelijk. Veel ondernemingen hebben de kennis niet en op basis daarvan wordt een specialist in de vorm van ClassICT ingeschakeld. Redenen om SEO bedrijven in te schakelen zijn er meer dan voldoende, kennis is daar een van, of beter: de voornaamste reden om voor uitbesteden te kiezen. Als je niet voldoende kennis van zaken hebt, kom je nooit hoog in de Google ranking. Heel veel factoren spelen een rol, factoren die kennis van zaken vragen. Door te kiezen voor een SEO bedrijf als ClassICT is de kennis er en kun je inderdaad de beste resultaten behalen.

Je kunt prima zelf aan zoekmachine optimalisatie doen. Iedereen kan best een advertentie plaatsen op Google. Er zijn hulpmiddelen genoeg en je red je er wel mee. Na het plaatsen van een advertentie begint het proces echter pas. Veel ondernemers denken ten onrechte dat het live zetten van een advertentie voldoende is, het tegendeel is echter waar. SEO is namelijk een onmisbare factor. Door zoekmachine optimalisatie toe te passen kun je een hogere positie op Google bereiken. Dat betekent automatisch meer verkeer en dat is precies wat je voor ogen hebt. Sta je bij de eerste drie resultaten, dan doe je het goed. Buiten de top 10 wordt gezien als zwak, want wie kijkt er tegenwoordig door naar de tweede pagina van de Google zoekresultaten?

Oh ja. Zeker weten. Er zijn ook redenen te bedenken waarom je niet zou kiezen voor het uitbesteden van SEO, Een van die redenen is bijvoorbeeld als je direct resultaat wilt. SEO is een proces. Dat kost gewoon even tijd. Wil je direct resultaat dan kun je beter voor SEA kiezen, adverteren binnen de zoekmachines. Ook als je klantenkring 100 procent offline is, is SEO niet noodzakelijk. Het heeft bovendien geen zin een SEO bedrijf in te schakelen zonder dat de huidige resultaten bekend zijn. Zo kan een SEO bedrijf wel een groei van tien procent voorspellen, maar kan een onderneming een dergelijke groei eigenlijk wel aan? Het is een vraag die alleen met gegevens, resultaten beantwoord kan worden. De kosten? Spreek liever van een investering in winst, want de investering gaat zichzelf zeker terug verdienen, zal voor een meeropbrengst gaan zorgen. Het is een eenmalige investering in structureel meer winst. Met SEO kan eenmalig een SEO fundament gelegd worden, waarbij je per maand SEO optimalisatie af kunt sluiten. Het is de investering altijd waard. Behalve een maandelijkse rekening krijg je elke maand een rapportage en krijg je inzicht dat het ook die maand weer de moeite waard is geweest!

SEO is goed voor elke onderneming; dus voor de bedrijven de aan bedrijven leveren en voor die ondernemer die producten en diensten aan de particulier verkoopt. Een goede positie binnen de zoekmachine is essentieel. Je wilt immers steeds meer bezoekers op je website en meer omzet draaien. SEO vormt een fundament voor het succes van je website en webshop. Het is geen geheim dat ClassICT je als geen ander verder kan helpen. Bij ClassICT ligt de focus steeds op rendement. De SEO specialist is partner van Google en biedt 95 procent groeigarantie. Ondertussen werden al honderden bedrijven verder geholpen.

Wanneer jij ons inschakelt om jouw SEO te verbeteren, zetten wij ons op alle fronten voor je in. Dat begint met een gratis en vrijblijvend advies omtrent jouw website. Niet alleen brengen wij de sterke en zwakke punten van jouw SEO in kaart, maar we kijken ook naar de gebruiksvriendelijkheid van jouw website en geven u vrijblijvend tips om deze te optimaliseren. Heb jij tijdens het SEO verbetertraject vragen, dan kun jij ons deze altijd geheel gratis en vrijblijvend stellen. Onze ervaring leert ons dat wij voor iedereen verbetering kunnen realiseren. Daarom zijn onze contracten ook maandelijks opzegbaar.

 

ClassICT de partner in WEB, ICT, Telecom en Hosting diensten!

Vul hier rechts het formulier in of neem nu snel contact op om jouw SEO en SEA optimalisatie te starten! Wij nemen vervolgens contact met je op om jouw te helpen met het kiezen van het beste pakket!

  Rondje sparren?

  Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *