Reseller Hosting

Volledig whitelabel aan de slag gaan met je hostingbedrijf? Maar je weet niet waar jij jouw websites kan onderbrengen? Met onze snelle en krachtige servers kunnen wij de nieuwste technologieën leveren die jouw website tot 4x sneller maken. Vraag vandaag nog je pakket aan!

Supersnelle SSD Reseller Hosting

Bij ClassICT ben je verzekerd van de snelste servers voor optimale prestaties en uptime. Ideaal voor al jouw gebouwde en gehoste websites.

Reseller Start

€7,95 Per maand
 • Snelheid:
  ★★★☆☆
 • 40 GB SSD opslag
 • 500 GB dataverkeer
 • 200 domeinnamen
 • 200 gebruikers
 • Gratis SSL
 • Automatische backups
 • Basis ondersteuning
Meest gekozen

Reseller Medium

€9,95 Per maand
 • Snelheid:
  ★★★★☆
 • 60 GB SSD opslag
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Onbeperkt domeinnamen
 • Onbeperkte gebruikers
 • Gratis SSL
 • Automatische backups
 • Uitgebreide ondersteuning

Reseller Unlimited

€19,95 Per maand
 • Snelheid:
  ★★★★★
 • 100 GB SSD opslag
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Onbeperkt domeinnamen
 • Onbeperkte gebruikers
 • Gratis SSL
 • Automatische backups
 • Uitgebreide ondersteuning

*Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW. Kortingen gelden voor de eerste contractperiode.

Standaard bij ieder pakket

Al onze pakketten zijn standaard uitgerust om de meeste en beste functionaliteiten uit je website te halen. Zo kun jij zelf al je klanten gemakkelijk ondersteunen en onderhouden zonder enige tijd te verliezen.

Gratis applicaties

Installeer met 1 klik meer dan 40 applicaties en scripts waaronder WordPress, Joomla, Magento, Prestashop en nog veel meer. Daarbij hebben al onze panelen een koppeling met GIT. Zo kun jij jouw maatwerk code altijd makkelijk updaten.

Automatische backups

Bij ClassICT vinden wij backups belangrijk. Daarom maken wij dagelijks backups van jouw website, e-mail en database. Je kunt deze backups altijd inzien en terugplaatsen wanneer je wilt.

Extra caching

Door gebruik te maken van moderne technologieën zoals Litespeed en Cloudlinux wordt jouw website gegarandeerd sneller. Samen met een caching als Redis maakt dit het plaatje compleet.

Laat jouw klanten een snelle website ervaren

ClassICT vind een snelle website belangrijk. Dus ook de reseller hosting pakketten zijn zo gebouwd om de maximale performance uit jouw websites te halen. Met deze hoge prestaties scoor je ook nog eens hoger in Google, dit resulteert dus weer in meer conversie en dus meer omzet.

Al onze reseller pakketten zijn standaard uitgerust met LiteSpeed. Met deze webserver versie maak jij jouw website direct klaar voor nieuwe en verbeterde technieken zoals HTTP/3. De combinatie van Cloudlinux, MariaDB en PHP8 maken dan vervolgens het verhaal compleet.

Als laatste zit er Redis standaard inbegrepen. In combinatie met de Litespeed Cache plugin voor WordPress wordt jouw website gegarandeerd tot wel 4x zo snel laden. Zo genereer je een hogere score op Google waardoor je dus nog beter vindbaar bent op Google.

Whitelabel Reseller Hosting van ClassICT

Whitelabel reseller hosting voor jouw onderneming

Bij ClassICT weten wij dat het veel geld kost om een eigen server aan te schaffen voor de kleine ondernemers. Met deze reden hebben wij standaard al onze Reseller Hosting pakketten uitgerust met een Whitelabel functie. Daardoor kun jij genieten van kwalitatieve servers, tegen een scherpe prijs met de hoogste performance.

Staat je pakket er niet tussen, dan weten wij uit ervaring dat het beter is om te investeren in een Virtual Private Server of Dedicated Server. Dan is de server namelijk helemaal van jezelf en kun je zelf doorbouwen om er een echt succes van te maken.

Bekijk hier onze reviews

Hieronder vertellen klanten zelf hun verhaal over de ervaring met ClassICT.

De perfecte oplossing voor jouw groei als ondernemer

Of je nu een designer, developer, ondernemer of marketeer bent. Met de reseller hosting pakketten van ClassICT ben je altijd verzekerd van de beste tools tegen de scherpste prijs. Standaard met de beste ondersteuning waar jij geen tijd, zin of kennis van hebt. 

Speciaal voor de designers hebben wij tools ontwikkeld speciaal voor het werken in teams tot het comprimeren en maken van webP afbeeldingen. Voor de developers hebben wij tools beschikbaar gesteld als SSH, Composer GIT, NPM en WP-CLI. En voor onze marketeers onder ons hebben wij speciale tools ontwikkeld voor de best performance, ranking en conversie resultaten. Daarbij kun je extra IP’s en optimalisatie aanvragen.

Hoge performance Reseller Hosting pakketten.

Experts die je graag verder helpen bij problemen of vragen.

Heb je vragen, problemen of kom je er even niet uit? Onze experts staan te popelen om je te helpen. 7 dagen per week volledige ondersteuning, zelfs tijdens de feestdagen en vakanties.

Wij denken graag met je mee in oplossingen en bespreken graag de mogelijkheden. Mochten we er via de mail of ticket niet uitkomen dan bellen wij je gewoon even op. Mooi toch!

Gratis QUIC.Cloud CDN

Bij ClassICT zijn wij partner van LiteSpeed en daardoor kunnen wij QUIC.cloud CDN gratis aanbieden. Zodra je dan gebruik maakt van de Litespeed Cache plug-in heb je toegang tot geavanceerde functionaliteiten zoals CDN.

Indien je veel buitenlandse bezoekers hebt kan het gebruik van een CDN grote waarde hebben voor je klanten. Statische content of afbeeldingen worden dan over de gehele wereld dichter bij je bezoeker aangeboden zodat de laadtijden van je website voor die bezoeker een stuk sneller is.

QUIC.CLOUD standaard bij Reseller Hosting pakketten.

De voordelen van Reseller Hosting

Bij het kiezen van een hosting pakket zoek je natuurlijk het beste voor je klanten. Je wilt namelijk voorkomen dat je klanten weggaan. Met de reseller hosting pakketten van ClassICT lever je kwaliteit waarna dit converteert in meer omzet.

Voordelen van de klant

Klanten willen een veilige, stabiele en snelle website. Dit omdat een website met die 3 punten hogere vindbaarheid creëert en dus de beste conversies oplevert voor jouw klant.

Voordelen voor jou

Snel, eenvoudig en goed groeien door alles gemakkelijk en slim te regelen. Met de reseller hosting pakketten van ClassICT creëer je snel en eenvoudig extra omzet.

Veelgestelde vragen

Zodra je al ergens anders gebruik maakt van Plesk, kunnen wij een volledige import doen vanuit je oude hosting partij. Wij migreren dan alle data op grote schaal naar onze omgeving waardoor je zelf niets hoeft te doen.

Zodra je gebruik maakt van DirectAdmin, C-Panel, Helm of andere systemen bieden wij bulk migraties aan. In deze optie kunnen wij ook weer op grote schaal websites, mailboxen, instellingen en domeinnamen verhuizen. Snel, professioneel en veilig worden dan jouw gegevens overgenomen. Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Ja, op al onze Reseller Hosting pakketten zit standaard de whitelabel functie inbegrepen. Je kunt dan bijvoorbeeld eigen logo’s, nameservers en CSS toepassen. Jouw klanten zien dan alleen jouw huisstijl. Wanneer je dus deze module activeert zie je niets van ClassICT meer en is alles onder je eigen bedrijfsnaam actief. Zonder enige zorgen toch een krachtige server met de beste performance!

Zeker weten! Voor de pakketten heb je een volledige reseller hosting, inclusief alle tools en moderne technologieën zoals hierboven toegelicht. Alles is inclusief en jij hebt geen stress over onderhoud en monitoring van de servers en software. Dit doen wij allemaal! Jij richt je op de productiviteit en wij op de continuïteit!

Bij ClassICT houden wij niet van lange contracten of kleine lettertjes. Dus nee, je zit niet vast aan een contract. Wel heb je de keuze om per maand, kwartaal of jaar te betalen. Geen verder verborgen kosten of kleine lettertjes.

Iedere dag kun je op en afschalen. Upgrades worden direct doorgevoerd en bijgewerkt in je portaal. Downgrades gebeuren altijd aan het einde van de maand of factuurperiode.

 

Per pakket zit er een limiet op het accounts dat je binnen jou reseller pakket kunt aanmaken. Wanneer deze op zijn is het meestal tijd om op te schalen. 

Ja, je kunt jouw pakket onbeperkt op blijven schalen. Wel raden wij aan na het grootste pakket toch te gaan denken om een eigen VPS of Dedicated Server af te nemen. Dit kan zowel managed als unmanaged. Het blijkt namelijk dat na het grootste pakket de meeste echt toe zijn aan een eigen server met dezelfde technologieën.

Natuurlijk! Wij vinden beveiliging het belangrijkste wat er is! Daarom maken wij gebruik van premium tools zoals Imunify360, Virustotal en SpamExperts. Met deze tools worden de risico’s tot het minimum teruggebracht. Daarbij is IP blacklisting ook bijna niet mogelijk omdat wij al onze IP’s automatisch registreren bij de populairste SPAM beveiliging.

Kunnen wij je helpen?

ClassICT geeft je graag vrijblijvend telefonisch advies over de mogelijkheden. Heb je andere vragen of problemen neem dan contact op met ons servicedesk.