// OVER CLASSICT

Problemen oplossen
voordat ze zichtbaar zijn

01.
Kosten reguleren

Een stabiele IT omgeving zorgt ervoor dat de IT kosten beheerbaar blijven. Detecteert ClassICT knelpunten? Dan weet u wat het kost voordat we deze oplossen. Zo wordt u nooit meer achteraf verrast.

02.
Verhoog productiviteit

Minder storingen en sneller werken zorgen ervoor dat de productiviteit stijgt. Met een IT professional van ClassICT zorgen we ervoor dat uw productiviteit stijgt.

03.
Proactief is de sleutel

Verhoog de continuïteit van uw IT en hiermee uw eigen productiviteit door gebruik te maken van proactief systeembeheer. Nooit meer achter de feiten aanlopen en altijd zorgeloos werken.

04.
Schaalbaar

IT oplossingen van ClassICT zijn volledig schaalbaar. Onze IT oplossingen kunnen voor een ZZP’er net zo aantrekkelijk zijn als voor een grotere onderneming.

// WAAROM WIJ

WIJ NEMEN ALLE IT ZORGEN WEG

Stel u voor, u werkt maandenlang zonder storing. Ervaart hierdoor minder downtime en de continuïteit wordt gewaarborgd. Uiteindelijk resulteert dit erin dat u uw productiviteit en uw omzet verhoogd. Dat is precies wat proactief systeembeheer voor u kan betekenen.

Met proactief systeembeheer worden uw systemen 24/7 gemonitord. Bij de eerste signalen van problemen kan ClassICT direct ingrijpen en wordt er niet meer gewacht tot het probleem gevolgen heeft en er downtime optreedt. Ook krijgen wij hiermee goed inzicht in uw gehele IT omgeving en kunnen knelpunten geanalyseerd en opgelost worden.

Proactief systeembeheer komt niet alleen de continuïteit ten goede maar ook de veiligheid. De managed antivirus zorgt ervoor dat ClassICT de scans en updates kan beheren van de antivirus. Wij ontvangen direct een signaal als er een bedreiging wordt gevonden en kunnen indien nodig direct ingrijpen. Ook zal ClassICT Windows en 3rd party software updaten. Alles zodat u zorgeloos kunt werken.