ClassICT is dé totaalleverancier in Web, ICT, Telecom en Hosting voor bedrijven en particulieren in Nederland. Al meer dan 10 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Op die manier leveren wij een bijdrage aan flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid om onze klanten te helpen met het realiseren van hun doelstellingen.

Contacteer ons

Duke Ellingtonrode 9, 2717 BL Zoetermeer
Koraalerf 21, 6413 LW Heerlen

+31 (0)85 808 50 70

Project zelfwoonhuisverkopen

AFGEROND:
25 december 2020
CATEGORIE:
Zelfwoonhuisverkopen_classict

Over Zelfwoonhuisverkopen.nl

Je huis verkopen voor een goede prijs en besparen op makelaarskosten? Dan doen wij! In 2016 zijn wij, Koen & Marlous, begonnen met het investeren in vastgoed. In een aantal jaar tijd hebben wij een actief netwerk opgebouwd van investeerders, beleggers en makelaars.

Wij zijn gestart met Zelfwoonhuisverkopen om een alternatief te bieden aan huizenverkopers. Wij snappen dat de verkoop van je huis een grote zorg kan zijn. Die zorg nemen we graag weg door snel te schakelen en zonder voorbehoud een bod te doen op je woning.

Bron: Zelfwoonhuisverkopen.nl

“Een aantal maanden geleden in contact gekomen met Maurice en Remco van ClassICT. Het contact was fijn en met onze nieuwe website hebben ze ons erg goed geholpen. Veel technische kennis aanwezig en ze denken graag met je mee. Ik zou het bedrijf zeker aanbevelen!”
– KOEN OVERSCHIE

ALGEMEEN

Koen kwam bij ons met een probleem. Koen wilde zijn website in orde maken voor het nieuwe jaar en liep tegen wat problemen aan. Wij hebben vervolgens alles geïnventariseerd en kwamen al snel tot de conclusie dat de huidige website teveel extensies bevatte en te langzaam was. In samenspraak met Koen hebben wij er voor gekozen om een geheel nieuwe website te realiseren die op en top moest gaan werken en zoveel mogelijk op de huidige website moest lijken.

Dit is dan ook gelukt! Dit project had ook als doel om steeds verder uit te kunnen breiden om meer mogelijkheden te bieden voor de bezoeker omdat de bedoeling is om meer conversie te krijgen.

Uiteindelijk heeft Koen er ook voor gekozen om de webhosting en domeinnaam bij ClassICT onder te brengen. Inmiddels doen wij ook het onderhoud aan zijn website zodat Koen kan focussen op zijn productiviteit en wij op de continuïteit 

UITDAGINGEN & RESULTATEN

Bij zelfwoonhuisverkopen.nl was het vooral de bedoeling dat de nieuwe website er niet alleen perfect uit zou komen te zien maar vooral ook snel en doeltreffend moest zijn. Een ander doel was natuurlijk om te zorgen voor conversies. Ook hier hebben wij samen met de klant gekeken naar de beste manier. Ook dit doel is dan ook zeker behaald. Na enkele dagen kwamen de eerste aanvragen al binnen. Er is conversie!

Nu nog de snelheid van de website . Dit is toch wel een vak apart omdat website optimalisatie vaak aan onder de motorkap moet gebeuren. Gelukkig hebben wij deze kennis in huis en zo hadden wij binnen enkele dagen de snelheid onder de gewenste tijd geoptimaliseerd. Het is daarom erg belangrijk om je website op snelheid te controleren. Je vraagt je vast af waarom dit is? De snelheid is niet alleen erg fijn voor je bezoekers maar Google vindt dit ook belangrijk en is een onderdeel van onze service. Heb jij een trage website? Neem dan contact met ons op.

Nadat wij de doelen hadden geïmplementeerd en de snelheid op het juiste niveau zat hebben wij samen met de klant alles nagelopen zodat beide kanten tevreden waren met het eindresultaat.

Wij zijn enorm trots op het resultaat en daarnaast onderhouden wij deze website voor de klant. Dit in het kader “ontzorgen”.