Project
Vera makelaardij

AFGEROND:
14 maart 2021
CATEGORIE:
ClassICT in samenwerking met Vera Makelaardij

Over Vera Makelaardij

Vera is een makelaar en taxateur in hart en nieren. Al meer dan 20 jaar zit zij in de makelaardij van Ede en omgeving. Zij is op 1 januari 2020 gestart met haar eigen taxatie- en aankoopmakelaardij. Ook voor de verkoop van je woning ben je bij Vera op het juiste adres.

Vera gaat op haar eigen wijze je belangen behartigen, zowel bij aankoop en verkoop of gewoon om te ‘sparren’ over de stappen die jij wilt zetten. Persoonlijke begeleiding, maximale service en een eerlijk advies, dat is wat je van Vera kan verwachten.

Bron: veramakelaardij.nl

“Goede bereikbaarheid, staan dag en nacht voor je klaar en weten waar ze het over hebben. Super blij met mijn website”
– VERA BROUWER

INFORMATIE OVER HET PROJECT

Vera was al enige jaren klant bij ClassICT. In deze periode heeft zij bij ons haar webhosting afgenomen.  Vervolgens hebben wij na enige tijd contact opgenomen met Vera omdat wij van mening waren dat haar website een stuk mooier en overzichtelijk gemaakt kon worden.

Na het contact met Vera hebben wij samen een afspraak gemaakt om alle wensen door te nemen en te bepalen wat er exact anders kon. Uiteindelijk hebben wij samen gekeken waar de verbeterpunten lagen. Dit hebben wij in kaart gebracht en gezorgd voor een betere structuur in de mobielvriendelijkheid en SEO vriendelijke pagina`s. 

Uiteindelijk zijn wij tot één conclusie gekomen namelijk om een geheel nieuwe website te gaan bouwen. Vera heeft zelfs nog een video laten maken zoals je die nu terug  te kan zien is op haar website. Al met al konden wij binnen een  vrij korte periode een geheel nieuwe en betere website neerzetten. Vera is heel blij en wij natuurlijk ook.

UITDAGINGEN & RESULTATEN VERA MAKELAARDIJ

Bij Vera was het vooral de bedoeling dat de nieuwe website duidelijk en overzichtelijk moest worden. Het doel van  de website veramakelaardij.nl was vooral om het als een visitekaartje over te laten komen. Met de informatie die Vera had konden wij al redelijk snel aan de gang. 

Na enkele weken en hier en daar de nodige aanpassingen was Vera helemaal tevreden met het resultaat van haar website. Voor Vera was het vooral belangrijk dat bezoekers makkelijk kunnen lezen wat Vera exact aanbiedt. Door middel van enkele knoppen en pagina`s gevuld met informatie was het eindresultaat precies wat zij verwachtte.

ClassICT is enorm trots op het eindresultaat en Vera ook. Momenteel onderhouden wij de website van Vera ook in het kader “ontzorgen”.