Bekijk project

www.fotoccasion.nl

Tags
Opgeleverd

oktober, 2021

Fotoccasion

Nadat Frank een oproep op Facebook had gedaan en wij daar op reageerde volgde al vrij snel een mooi kennismakingsgesprek. De website van fotocassion draaide  via een platform waar je snel een webshop op kan zetten maar vervolgens ben je beperkt qua vernieuwing of uitbreiden. Wij hebben Frank de mogelijkheden laten zien en uitgelegd. Vervolgens kregen wij groen licht om zijn website om te bouwen. 

Frank zegt daarover:
Via Facebook had ik een aanvraag gedaan of er een partij was die me kon ondersteunen bij SEO of het bouwen van een nieuwe webshop. ClassICT reageerde snel, beleefd en daadkrachtig. Een kennismakingsgesprek was snel gepland waarbij ik mijn behoeften kenbaar kon maken. Uiteindelijk heb ik bij diverse partijen een offerte opgevraagd voor een compleet nieuwe webshop waarbij ik een aanzienlijk aantal eisen had gesteld.

Al snel werd duidelijk dat ClassICT meer voordelen had dan andere aanbieders;
– Écht maatwerk
– Enorm veel kennis van zaken
– Makkelijk en vooral SNEL bereikbaar
– Fenomenaal geprijsd

ClassICT, ik ben jullie enorm dankbaar

Een nieuwe webshop laten bouwen vond ik enorm spannend. Gelukkig werd die angst snel gereguleerd door transparante communicatie vanuit ClassICT. Alle beren die ik op de weg zag staan (kuddes waren het!) werden besproken en heel concreet werd uitgelegd hoe de “problemen” te verhelpen waren. In een goed overzienbare periode zou mijn nieuwe webshop gerealiseerd worden. Een proces dat via een bepaalde link compleet te volgen was. Enorm verslavend; elke keer ontstond er weer een nieuw stukje website/webshop.

Frank Vlemmix
Search here...