Kernwaarden classict

Dat is waar wij voor staan!

Waar staat ClassICT voor?

ClassICT is de partner in WEB, ICT, Telecom en hosting diensten. Al onze diensten vormen het totaalpakket van de belangrijkste diensten binnen jouw bedrijf. Daarbij zorgen wij voor de continuïteit en jij de productiviteit!

De partner van Nederland

ClassICT is de partner in WEB, ICT, Telecom en Hosting diensten. Deze diensten vormen een totaalpakket van alle belangrijke diensten binnen ieder bedrijf. Van een website laten maken, tot aan het hosten er van. En van een zakelijke internet verbindingen tot een volledige telefoniecentrale.

Alles op 1 plek, wel zo makkelijk

Omdat wij samenwerken met gespecialiseerde partners kunnen wij je helpen met kwalitatieve WEB, ICT, Telecom en Hosting diensten. Samen met onze partners weten wij ook altijd precies wat bij jouw onderneming past. Laten we elkaar snel leren kennen onder het genot van een kopje koffie, zodat wij jou een passend advies kunnen geven.

Wij gaan altijd voor een 10+

Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit. Dat begin met elkaar leren kennen en vervolgens te streven naar een langdurige relatie. Want wanneer jij tevreden bent dan zijn wij dat ook. Wil je meer weten? Bel ons gerust op en laat je inspireren.