// OVER CLASSICT

Wij gaan voor
promotie

01.
Content Marketing

Als je content op een goede manier inzet, versterk je het imago van je bedrijf en haal je meer bezoekers naar je website. Om online te groeien en meer potentiële klanten te bereiken heb je structuur nodig in het gebruik van social media, foto’s, video’s en teksten. Een content strategie is de basis van dit alles.

02.
Social Media Marketing

Is social media niet jouw ding en weet je niet wat je moet plaatsen? Heb je gewoonweg geen tijd? Of wil je het liever overlaten aan professionals die weten wat werkt voor jouw bedrijf? Het Social Media Beheer van ClassICT.nl is dé oplossing als je jouw werkzaamheden op al je kanalen wilt uitbesteden.

03.
E-mail Marketing

E-mailmarketing is een veel gebruikte vorm van direct marketing die je inzet om verkeer te genereren naar de website, conversies te stimuleren, klanten te informeren en klantenbinding te verbeteren. Daarnaast is het een relatief goedkoop medium om je (potentiële) klanten te bereiken. Het inzetten van e-mailmarketing heeft verschillende voordelen.

04.
Display Advertising

Elke webshop wil groeien, die van u natuurlijk ook. Om dit te bereiken worden er diverse online marketingkanalen ingezet. Display advertising is er gek genoeg vaak niet een van. Een gemiste kans! Display advertising heeft namelijk een enorm groot bereik, waarmee je de naamsbekendheid en het conversiepercentage flink kan verhogen. Dus wat is display advertising?

01
Onderzoek & analyse

02
Plan van aanpak & strategie

03
Implementatie

05
Rapportage

// WAAROM WIJ

Marketing met een plan

Waar sta jij over 5 jaar? Bij ClassICT kun je terecht voor de strategie van jouw bedrijf. Hoe ga je jouw plannen en ideeën voor de lange termijn verwezenlijken? Zorg voor de stip aan de horizon. Welke identiteit en imago wil jij realiseren en met welke middelen kom je daar? Wat is jouw “Why”, “BHAG”, jouw onderscheidend vermogen? Geen dikke documenten maar pragmatische strategie die werkt!

Een commerciële sparringpartner nodig? Krachten van buitenaf bundelen met die van binnenshuis? Iemand die meedenkt op de middellange termijn, hier feilloos campagnes op kan inzetten en ook nog eens kan analyseren en evalueren? Maak kennis met Marketing Management van ClassICT. Wij helpen je proactief om jouw doelen te bereiken aan de hand van marketing die converteert.

Van Vormgeving tot Webdesign, van Google tot Facebook Marketeers, van Copywriting tot Video– en Fotografie. Bij ClassICT hebben we alle specialisten in huis, onder één dak. Dit houdt de lijnen kort en geeft ons de mogelijkheid om optimaal 360 graden marketing toe te passen en specialisaties met elkaar te verbinden. Alles voor marketing met resultaat!