Niet-goed, geld-terug-garantie

Laat je overtuigen door de kwaliteit van ClassICT

Tot 30 dagen na aankoop

Laat je inspiren door de kwaliteit van ClassICT!

Niet-goed, geld-terug-garantie

Jammer dat je niet tevreden bent, als allereerst willen wij natuurlijk weten waarom. Wij gaan dan samen kijken of wij je toch nog tevreden kunnen krijgen. Ben je dan alsnog niet tevreden dan kun je binnen 30 dagen na aankoop een terugbetaling aanvragen.

Bij ClassICT zijn wij overtuigd van de kwaliteit van onze producten, diensten en bijbehorende dienstverlening. Daarom bieden wij een gratis niet-goed, geld-terug- garantie bij het merendeel van onze producten of diensten. Dit bedrag is terug te vragen tot 30 dagen na aankoop van je product of dienst.

Wat zijn de voorwaarden voor één terugbetaling?

Je komt alleen in aanmerking voor een terugbetaling binnen 30 dagen na aankoop.

Wij verrichten alleen één terugbetaling per klant en alleen 1 product per productsoort.

Een terugbetaling is alleen mogelijk voor onze eindklanten en dus niet voor resellers.

Een terugbetaling is alleen mogelijk voor nieuwe of bestaande klanten die nog nooit het specifieke product aangekocht hebben.

Bij een terugbetaling berekenen wij het bedrag van de resterende maanden. Dit is vanaf de eerste van de volgende maand.

Als eerst dien jij het product op te zeggen via het normale opzegformulier. Nadat je dit hebt gedaan krijg je de mogelijkheid om de terugbetaling te claimen via het chargebackformulier. De diensten gaan offline vanaf de eerste dag van de volgende maand.

Een terugbetaling is mogelijk op alle producten met uitzondering van extra opties, speciale domeinnamen, SSL-certificaten, servers (zowel VPS, Cloud, ....), Zakelijke telefonie en zakelijk internet. Een terugbetaling is dus wel mogelijk voor standaard domeinnamen (.nl, .be, .com, .net, .org, .biz, .info, .eu), webhosting, alle e-mailproducten, back-up oplossingen, databases, website onderhoud, ...