// OVER CLASSICT

Wij verbinden u
met de wereld

01.
Werken zonder frustratie

Een WiFi netwerk dat niet dekkend is, netwerk apparatuur dat herhaaldelijk herstart moet worden. Deze frustraties lost ClassICT voor u op.

02.
Verhoog productiviteit

Minder storingen en sneller werken zorgen ervoor dat de productiviteit stijgt. Met een IT professional van ClassICT zorgen we ervoor dat uw productiviteit stijgt.

03.
Vertrouwde partner

ClassICT wilt graag uw vertrouwde partner worden voor al uw IT behoefte. Voor werkzaamheden die wij niet zelf uitvoeren, zoals het leggen van kabels, hebben wij onze eigen vertrouwde partner.

04.
Zicht op de toekomst

Bij wijzigingen is het altijd verstandig stil te staan bij de toekomst. Gaat u werken in de cloud? Of wilt u in de toekomst via VOIP bellen? Samen zorgen we ervoor dat u ook dan zorgeloos kunt werken.

// WAAROM WIJ

WIJ NEMEN ALLE IT ZORGEN WEG

Een stabiel netwerk is vitaal voor uw bedrijf. Zonder een stabiel netwerk is er geen toegang tot het internet. Zonder internet kunt u uw klanten niet benaderen of facturen versturen per e-mail. Een WiFi netwerk dat niet dekkend is of een router of switch die herhaaldelijk herstart moet worden. Dit zijn veel voorkomende problemen die voor veel frustratie zorgen.

ClassICT kan deze zorg voor u wegnemen. Afhankelijk van de situatie en uw wensen zorgen wij ervoor dat uw draadloos of bekabeld netwerk aangelegd, geupdate of geupgrade wordt. Ook met zicht op de toekomst. Wilt u gebruik gaan maken van cloud werken of bellen via VOIP? Dan zorgen wij ervoor dat u ook dan geen knelpunten tegenkomt.

Gaat u uitbreiden of is er behoefte in het aanleggen van een bekabeld netwerk? Ook dan is ClassICT de partij voor u. Het leggen van de bekabeling doen wij niet zelf maar met een vertrouwd partnerbedrijf. Door onze samenwerking bent u gegarandeerd van het gewenste eindresultaat. Wij stemmen samen alles op elkaar af met het enige doel dat u het gewenste eindresultaat ontvangt.