ClassICT is dé totaalleverancier in Web, ICT, Telecom en Hosting voor bedrijven en particulieren in Nederland. Al meer dan 10 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Op die manier leveren wij een bijdrage aan flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid om onze klanten te helpen met het realiseren van hun doelstellingen.

Contacteer ons

Duke Ellingtonrode 9, 2717 BL Zoetermeer
Koraalerf 21, 6413 LW Heerlen

+31 (0)85 808 50 70

Juridisch

Laat al jouw juridische zaken en papieren over aan de juristen van ClassICT.

// Juridisch advies?

Laat de juridische kant aan ClassICT over!

Je doel is in zicht, maar de weg ernaartoe blijkt soms vol kuilen en drempels te zitten. Juridische documenten en contracten kunnen eraan bijdragen dat je die weg makkelijker bewandeld. Deze documenten zorgen voor duidelijkheid en een fijnere samenwerking met klanten, leveranciers en medewerkers. 

Juridisch advies
Juridisch advies voor bedrijven en particulieren is bij ClassICT eenvoudig en makkelijk. Uiteraard kan dit eenmalig zijn om een antwoord op je vraag of een uitgebreide juridische procedure. ClassICT staat je graag te woord met al je vragen.
LEES MEER
Juridische papieren
Welke juridische papieren heb ik nodig? Wat mag wel en wat niet? Deze vragen zijn heel belangrijk. Wacht niet langer en laat alle belangrijke en dus ook noodzakelijke juridische papieren opstellen door de juristen van ClassICT.
LEES MEER
Juridische contracten
Laat al jouw afspraken en/of overeenkomsten vastleggen in de juridisch gecontroleerde contracten van ClassICT. De juristen van ClassICT staan je graag te woord om jou verder te helpen met alle juridische contracten
LEES MEER
About us
// CLASSICT JOUW PARTNER IN WEB, ICT, Telecom en Hosting DIENSTEN

Waarom kies je voor ons?

ClassICT is dé partner in Web, ICT, Telecom en Hosting diensten voor bedrijven en particulieren in Nederland. Al meer dan 10 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Op die manier leveren wij een bijdrage aan flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid om onze klanten te helpen met het realiseren van hun doelstellingen.

Klanttevredenheid staat bij ClassICT hoog in het vaandel. Wij doen iedere dag ons uiterste best om een optimale samenwerking na te streven en een prettige, langdurige samenwerking op te bouwen.

// Prijzen

Juridische advies of papieren?
Bekijk hieronder onze prijzen.

Juridsich Pakket

Basis
450
/excl. BTW
 • Disclaimer
 • Cookieverklaring
 • Algemene Voorwaarden
 • Privacy Verklaring
 • Contract naar wens
 • -
 • -
 • -

Juridsich Pakket

Uitgebreid
650
/excl. BTW
 • Disclaimer
 • Cookieverklaring
 • Algemene Voorwaarden
 • Privacy Verklaring
 • Contract naar wens
 • Documenten Check
 • AVG controle en papieren naar wens
 • Verwerkingsovereenkomst
// JURIDISCH

Laat je adviseren door de juristen van ClassICT

Ben je opzoek naar juridisch advies? Dan zit je bij ClassICT goed!

De juristen van ClassICT bieden advies voor bedrijven. Binnen alle rechtsgebieden bieden wij je een passend advies aan in verschillende vormen en nemen we alle of een deel van jouw juridische zaken uit handen. Zaken waar jij als ondernemer liever geen tijd aan besteedt. Op  deze manier zorgen wij ervoor dat jij alle tijd krijgt om te doen waar je goed in bent! En dat is ondernemen met jouw bedrijf!

Wil je een beroep doen op ClassICT? Onze jurist staat je graag te woord. Het eerste gesprek is altijd kosteloos. Na een inventarisatie van je juridische vraag bepalen we samen welke route wij gaan bewandelen en het werk wat hiervoor nodig is. Jij ontvangt een overzicht van de stappen die gemaakt worden en de daarbij horende uren en kosten. Wij vinden het erg belangrijk dat je vooral altijd weet waar je aan toe bent. Wij bieden onze juridisch diensten aan tegen aantrekkelijke tarieven.

// JURIDISCH

Sta sterker in je schoenen met de Juridische papieren van ClassICT

ClassICT heeft jarenlange ervaring met het opstellen en beoordelen van uiteenlopende documenten en contracten. Door deze ervaring kunnen wij altijd passende papieren opstellen die juridisch verantwoord zijn.

In sommige gevallen is jouw organisatie verplicht om bepaalde juridische documenten te hebben. Juridische documenten voorkomen in sommige situaties ook conflicten. Dat wil jij toch ook voorkomen? Je kunt hierbij aan de volgende situaties denken:

 • Verwerkt jouw organisatie persoonsgegevens? Dan is een privacyverklaring volgens de AVG wet verplicht en heb je een verwerkersovereenkomst nodig.
 • Wil jij veilig te werk gaan door alle afspraken vast te zetten in een document? Laat het vastleggen in de algemene voorwaarden, zo weten beide partijen wat ze van elkaar mogen verwachten.

Met uitgebreide kennis van de meest populaire juridische papieren en met oog voor jouw bedrijfsbelang stelt de deskundige jurist van ClassICT document op maat voor jouw op. Tevens kunnen wij je ook helpen met het uitvoeren van een quick scan of een uitgebreide review op een bestaand document.

// JURIDISCH

Laat al jouw afspraken vastleggen in de contracten van ClassICT

Het is heel moeilijk om contracten zelf goed in elkaar te zetten. Zonder kennis en ervaring is de kans erg groot dat je belangrijke zaken over het hoofd ziet. Daarom is het verstandig om dit door de jurist van ClassICT te laten doen. Door de jarenlange ervaring en kennis kijken wij ook naar de kleine knelpunten en lettertjes.

Wij scannen jouw situatie en weten precies waar de knelpunten zitten. Vervolgens geven wij een passend advies, en stellen wij de benodigde contracten voor je op, natuurlijk passen bij jouw situatie.

Wacht daarom niet langer en laat de contracten over aan de juristen van ClassICT van een arbeidscontract tot een overeenkomst. Wij geven jou een op maat contract! Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

// onze klanten

Wat zeggen onze klanten over ons?

// Contact

Vrijblijvend adviesgesprek?

Vul hier rechts het formulier in of neem contact op om een gratis juridisch adviesgesprek aan te gaan. Wij nemen vervolgens contact met je op.

Telefoonnummer:

+31 (0)85 808 50 70

  Rondje sparren?

  Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *