ICT HULP AAN HUIS

Laat een ICT expert langskomen voor installatie of reparatie van al jouw elektronica. Ook voor storingen zit je bij ClassICT goed!

ClassICT heeft jarenlange ervaring op het gebied van reparatie en installatie. Computerreparatie, laptop reparatie, (Wi-Fi)/netwerk en randapparatuur zijn daarom voor ons geen enkel probleem. Doordat de experts van ClassICT steeds op de hoogte is van de laatste innovaties lossen wij snel alle problemen op. ClassICT werkt niet met dure uurtarieven, maar met vaste prijzen zodat jij ten alle tijden weet waar je aan toe bent en nooit voor verassingen komt te staan.

About us

ClassICT is dé totaalleverancier in Web, ICT, Telecom en Hosting voor bedrijven en particulieren in Nederland. Al meer dan 10 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Op die manier leveren wij een bijdrage aan flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid om onze klanten te helpen met het realiseren van hun doelstellingen.

Klanttevredenheid staat bij ClassICT hoog in het vaandel. Wij doen iedere dag ons uiterste best om een optimale samenwerking na te streven en een prettige, langdurige samenwerking op te bouwen.

ICT hulp aan huis

Op locatie
49,95
/ Losse afspraak
 • Wij testen alles naar wens
 • Lossen wij alle problemen of storingen op
 • Bespreken wij eventuele kosten voor reparatie of installatie
 • Hulp aan huis binnen 48 uur

ICT hulp aan huis

Hulp op afstand
29,95
/Losse afspraak
 • Hulp via onze "Hulp op afstand" software
 • Hulp bij alle problemen die op afstand op te lossen zijn
 • Jij legt alle problemen uit en wij verhelpen het
 • No cure no pay garantie

Zekerheid is één van de kenmerken van ClassICT. Daarom wordt alle elektronica vakkundig geïnstalleerd. Wij werken uitsluitend met kwaliteit producten om zo kwaliteit te leveren en vooral om te zorgen dat jij perfect wordt geholpen.

 • Wij installeren altijd in overleg zodat jij weet wat er gaat gebeuren.
 • Wij adviseren altijd daar waar nodig.

Heb je liever een ander merk? Geen probleem wij kunnen dit ook leveren en installeren. Ook geniet je van de garantie van de leverancier.

Ben je op zoek naar nieuw apparatuur of hardware dan kunnen wij je ook helpen. Wij hebben direct toegang tot onze leveranciers om niet alleen snel te kunnen leveren maar ook om er voor te zorgen dat er een ruime keus is om samen met jou de juiste en beste apparatuur aan te schaffen.

Heb je een probleem of is iets defect? Laat één van onze ICT-ers er naar kijken. Doe dit voordat het probleem groter wordt of nog erger, niet meer werkt. Wij werken met de juiste onderdelen en gereedschap om een reparatie zo veilig mogelijk uit te kunnen voeren. Denk bijvoorbeeld aan een computer reparatie, hier gebruiken wij een polsbandje om te voorkomen voor schade aan hardware. Ook de juiste gereedschap zorgt voor een vakkundige reparatie.

Wat repareren wij? En hoe gaan wij te werk? Hieronder wat voorbeelden van wat wij repareren:

 • Computer en laptop reparaties 
 • Vervangen van hardware
 • Her- en/of installatie van computer of laptop
 • Netwerkproblemen oplossen

Mocht je een ander probleem hebben dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Het kan heel vervelend zijn wanneer je internet niet meer werkt, je printer niet weer werkt of andere apparatuur. Mocht je onverhoopt toch een storing hebben dan kan je altijd met ons contact opnemen. Dan kijken wij samen met jou wat het probleem is en of wij hier mee kunnen helpen. 

Wanneer je een abonnement hebt bij ClassICT kunnen wij in de meeste gevallen mee kijken op je computer. Wanneer je computer niet meer werkt komen wij bij je langs.

Dit is het gemak van ClassICT. Is er een probleem waar wij bij kunnen helpen dan staan wij voor je klaar. Heb jij een probleem of een storing? Neem met ons contact op en samen kijken we naar een oplossing.

Vul hier rechts het formulier in om een afspraak te maken voor een ICT’er aan huis. Wij nemen vervolgens contact met je op.

  Rondje sparren?

  Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *