ClassICT is dé totaalleverancier in Web, ICT, Telecom en Hosting voor bedrijven en particulieren in Nederland. Al meer dan 10 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Op die manier leveren wij een bijdrage aan flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid om onze klanten te helpen met het realiseren van hun doelstellingen.

Contacteer ons

Duke Ellingtonrode 9, 2717 BL Zoetermeer
Koraalerf 21, 6413 LW Heerlen

+31 (0)85 808 50 70

Grafisch ontwerp

Ook geintresseerd in een nieuw logo, huisstijl of briefpapier? Bij ClassICT helpen wij je met de beste uitstraling voor jouw bedrijf!

// Grafisch ontwerp

Van logo ontwerp tot aan huisstijl ontwerp

Je hebt een ontwerp in gedachte maar de uitvoering wordt lastig? Laat ons jou helpen met al je ontwerpen.

Huisstijl ontwerp
Een moderne en unieke huisstijl is belangrijk voor jouw bedrijf en de uitstraling naar jouw potentiele klanten. Het is jouw visitekaartje! Laat ons je hier bij helpen.
LEES MEER
Logo ontwerp
Logo ontwerp
Toe aan een nieuw logo of vervanging van een huidig ontwerp? Laat ons je logo ontwerpen. Wij maken een uniek ontwerp die je voor allerlei zaken weer kan gebruiken.
LEES MEER
Briefpapier ontwerp
Op zoek naar professionele layout voor al je bedrijfspapieren? Wij ontwerpen dit naar wens zodat je voortaan een professioneel en unieke papieren hebt voor je al jouw klanten.
LEES MEER
About us
// CLASSICT JOUW PARTNER IN WEB, ICT, Telecom en Hosting DIENSTEN

Waarom kies je voor ons?

ClassICT is dé partner in Web, ICT, Telecom en Hosting diensten voor bedrijven en particulieren in Nederland. Al meer dan 10 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Op die manier leveren wij een bijdrage aan flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid om onze klanten te helpen met het realiseren van hun doelstellingen.

Klanttevredenheid staat bij ClassICT hoog in het vaandel. Wij doen iedere dag ons uiterste best om een optimale samenwerking na te streven en een prettige, langdurige samenwerking op te bouwen.

// Prijzen

Nieuw logo laten ontwerpen?
Bekijk hieronder onze prijzen.

Logo ontwerp

Basis
450
/excl. BTW
  • Uniek ontwerp
  • 3 ontwerpen
  • Naar wens opgemaakt

Huisstijl ontwerp

Uitgebreid
650
/excl. BTW
  • Logo ontwerp
  • Social media
  • Visitekaartjes
// GRAFISCH ONTWERP

Laat je huisstijl ontwerpen door ClassICT

Met ons huisstijl pakket zorgen wij samen met jou om een uniek ontwerp te maken. Van logo tot aan afbeeldingen voor al jouw sociale media kanalen.

Waar staat jouw bedrijf voor en welke sfeer wil je overbrengen? Welke doelgroep wil je gaan aanspreken? Met een eigen huisstijl breng je jouw bedrijf in zicht, online maar ook offline. Daarnaast kun je extra opvallen door een unieke uitstraling voor je bedrijf te laten ontwerpen door ClassICT.

Een huisstijl kan uit verschillende elementen opgebouwd worden. Als bedrijf kun je soms al uit de voeten met een logo en/of visitekaartje maar soms heb je een complete beleving nodig van logo tot bedrijfspapier.

// GRAFISCH ONTWERP

Laat jouw huisstijl omzetten naar briefpapier

Nu zul je denken, briefpapier? Dit is niet meer van deze tijd? Niets is minder waar. Briefpapier is juist een middel die net even wat professioneler over komt dan standaard wit papier.

Mooi ontworpen briefpapier geeft je de mogelijkheid een stukje van je bedrijf op een visuele manier over te dragen. De tekst krijgt vanzelf meer body als de kernwaardes van je bedrijf zijn vertaalt naar een visuele identiteit. Wij bespreken jouw wensen voor het briefpapier en zullen door onze designer worden omgezet in een mooi ontwerp. 

Natuurlijk kunnen wij ook een nieuw logo voor je ontwerpen dat terugkomt op het briefpapier. En ook voor bijpassende visitekaartjes, brochures en ander drukwerk kun je bij ClassICT terecht.

// onze klanten

Wat zeggen onze klanten over ons?

// Contact

Vrijblijvend adviesgesprek?

Vul hier rechts het formulier in of neem contact op om een gratis en vrijblijvend adviesgesprek of offerte aan te vragen. Wij nemen vervolgens contact met je op.

Telefoonnummer:

+31 (0)85 808 50 70

    Rondje sparren?

    Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *