Grafisch ontwerp

Ook geintresseerd in een nieuw logo, huisstijl of briefpapier? Bij ClassICT helpen wij je met de beste uitstraling voor jouw bedrijf!

Je hebt een ontwerp in gedachte maar de uitvoering wordt lastig? Laat ons jou helpen met al je ontwerpen.

About us

ClassICT is dé partner in Web, ICT, Telecom en Hosting diensten voor bedrijven en particulieren in Nederland. Al meer dan 10 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Op die manier leveren wij een bijdrage aan flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid om onze klanten te helpen met het realiseren van hun doelstellingen.

Klanttevredenheid staat bij ClassICT hoog in het vaandel. Wij doen iedere dag ons uiterste best om een optimale samenwerking na te streven en een prettige, langdurige samenwerking op te bouwen.

Logo ontwerp

Basis
450
/excl. BTW
  • Uniek ontwerp
  • 3 ontwerpen
  • Naar wens opgemaakt

Huisstijl ontwerp

Uitgebreid
650
/excl. BTW
  • Logo ontwerp
  • Social media
  • Visitekaartjes

Met ons huisstijl pakket zorgen wij samen met jou om een uniek ontwerp te maken. Van logo tot aan afbeeldingen voor al jouw sociale media kanalen.

Waar staat jouw bedrijf voor en welke sfeer wil je overbrengen? Welke doelgroep wil je gaan aanspreken? Met een eigen huisstijl breng je jouw bedrijf in zicht, online maar ook offline. Daarnaast kun je extra opvallen door een unieke uitstraling voor je bedrijf te laten ontwerpen door ClassICT.

Een huisstijl kan uit verschillende elementen opgebouwd worden. Als bedrijf kun je soms al uit de voeten met een logo en/of visitekaartje maar soms heb je een complete beleving nodig van logo tot bedrijfspapier.

Nu zul je denken, briefpapier? Dit is niet meer van deze tijd? Niets is minder waar. Briefpapier is juist een middel die net even wat professioneler over komt dan standaard wit papier.

Mooi ontworpen briefpapier geeft je de mogelijkheid een stukje van je bedrijf op een visuele manier over te dragen. De tekst krijgt vanzelf meer body als de kernwaardes van je bedrijf zijn vertaalt naar een visuele identiteit. Wij bespreken jouw wensen voor het briefpapier en zullen door onze designer worden omgezet in een mooi ontwerp. 

Natuurlijk kunnen wij ook een nieuw logo voor je ontwerpen dat terugkomt op het briefpapier. En ook voor bijpassende visitekaartjes, brochures en ander drukwerk kun je bij ClassICT terecht.

Vul hier rechts het formulier in of neem contact op om een gratis en vrijblijvend adviesgesprek of offerte aan te vragen. Wij nemen vervolgens contact met je op.

    Rondje sparren?

    Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *