ClassICT is dé totaalleverancier in Web, ICT, Telecom en Hosting voor bedrijven en particulieren in Nederland. Al meer dan 10 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Op die manier leveren wij een bijdrage aan flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid om onze klanten te helpen met het realiseren van hun doelstellingen.

Contacteer ons

Duke Ellingtonrode 9, 2717 BL Zoetermeer
Koraalerf 21, 6413 LW Heerlen

+31 (0)85 808 50 70

Domeinnaam

Registreer snel jouw domeinnaam bij ClassICT Vakkundig en betrouwbaar met een gratis SSL certificaat!

// Domeinnaam kopen?

Registreer nu snel jouw domeinnaam

Voor elk doel kun je bij ons een geschikte domeinnaam bestellen. Met meer dan 500 verschillende extensies zorgen wij ervoor dat jouw domeinnaam direct geregistreerd wordt en helemaal wordt gemanaged door de experts van ClassICT

Gratis Wildcard SSL

De gratis wildcard SSL certificaten van ClassICT zitten bij ieder domeinnaam inbegrepen. Ook wanneer sub domein wilt gebruiken.

Verhuis je bestaande domeinnaam

Het verhuizen van jouw domeinnaam naar ClassICT, is bij de meeste domeinen eenvoudig en snel geregeld. Neem snel contact op en wij regelen de rest!

Direct op de hoogte van malware

Wij scannen jouw website continu op beveiligingslekken en codes die niet kloppen. Gaat er iets mis? Dan lossen we dit direct voor je op!

Uitgebreid DNS Management

CNAME, MX of A-Record nodig? Doordat ClassICT beschikt over de meeste DNS-instellingen is het heel snel geregeld. Ook zonder een webhosting!

Persoonlijke helpdesk

Ons team staat 24/7 te springen om al jouw vragen over je website te beantwoorden. Je kan door middel van ons vernieuwde portaal gemakkelijk een ticket aanmaken.

Hoge kortingen op hosting

Onze specialiteit ligt niet alleen bij domeinnamen maar ook bij de hosting. Wij ontnemen je zorg van onderhoud aan je hosting.

Direct op de hoogte van malware

Wij scannen jouw website continu op beveiligingslekken en codes die niet kloppen. Gaat er iets mis? Dan lossen we dit direct voor je op!

Hoge kortingen op hosting

Onze specialiteit ligt niet alleen bij domeinnamen maar ook bij de hosting. Wij ontnemen je zorg van onderhoud aan je hosting.

About us
// CLASSICT JOUW PARTNER IN WEB, ICT, Telecom en Hosting DIENSTEN

Waarom kies je voor ons?

ClassICT is dé partner in Web, ICT, Telecom en Hosting diensten voor bedrijven en particulieren in Nederland. Al meer dan 10 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Op die manier leveren wij een bijdrage aan flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid om onze klanten te helpen met het realiseren van hun doelstellingen.

Klanttevredenheid staat bij ClassICT hoog in het vaandel. Wij doen iedere dag ons uiterste best om een optimale samenwerking na te streven en een prettige, langdurige samenwerking op te bouwen.

// Prijzen

Domeinnaam registreren?
Bekijk hieronder onze prijzen.

Staat jouw extensie er niet tussen? Neem dan nu contact met ons op!

// DOMEINNAAM

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is ook wel bekend als een adres waarmee jouw bedrijf, persoon of stichting zichtbaar is op het internet. Het is eigenlijk jouw eigen online adres op het grote internet waarmee mensen makkelijk jouw website kunnen bekijken en onthouden op het internet.

In technische woorden: Een domeinnaam is niet meer dan een koppeling die makkelijk te onthouden is aan een IP adres van een server op het internet. Elke server heeft namelijk zijn eigen IPv4 en/of IPv6 adres, alleen is het voor te stellen dat je 192.123.158.259 niet gemakkelijk kunt onthouden. Als we hier dan een domeinnaam wwww.classict.nl aan koppelen, is jouw website makkelijker te onthouden en te bezoeken dan een IP-adres

// DOMEINNAAM

Wat is een goede domeinnaam?

Met een domeinnaam vinden mensen je makkelijker terug op het internet. Het is jouw visitekaartje. Jouw domeinnaam is de basis van je online succes. Enkele tips bij het registreren:

 • Zorg dat jouw domeinnaam makkelijk te onthouden is.
 • Voorkom verwarring bij het spellen van jouw website. Registreer ook veelvoorkomende alternatieven.
 • Verwerk belangrijke zoekwoorden in jouw domeinnaam. Zo scoor je ook hoger in zoekmachines.
// DOMEINNAAM

Bekijk of jouw domeinnaam vrij is

Verzin een leuke naam en doe een domeinnaam check via onze website om te kijken of jouw domeinnaam nog beschikbaar is.

 • Domeinnaam vrij? Perfect! Neem dan snel contact met ons voordat iemand anders dat al doet.
 • Domeinnaam bezet? Iemand anders heeft hem jammer genoeg al geregistreerd. Selecteer eventueel een andere extensie die wel nog beschikbaar is.

Tip: Wil je een bezet domeinnaam toch registreren? Neem dan contact op met de huidige eigenaar. Neem vervolgens contact met ons op met de EPP (verhuiscode). Wij zullen er dan voor zorgen dat het domeinnaam op jouw naam staat.

// DOMEINNAAM

Wat gebeurt er bij het vervallen van een domeinnnaam?

Ruim voor de vervaldag van jouw domeinnaam krijg je hiervan een melding van ons via een e-mail. Je krijgt dan de keuze om het domeinnaam te verlengen of deze te laten vervallen.

 • Laat jij je domeinnaam vervallen, dan betaal je niets extra. Het domein wordt dan na verloop van tijd wel opnieuw beschikbaar gesteld voor anderen om het te registreren.
 • Verleng jij jou domeinnaam, dan blijf jij gewoon de eigenaar. Je betaalt dan gewoon het standaardtarief per jaar. Betaal je onverhoopt te laat? Geen paniek. De meeste extensies hebben een quarantaine-periode waarin jij alsnog jouw domeinnaam kan verlengen.

Wij raden daarom aan om een domeinnaam alleen in uitzonderlijke gevallen te laten vervallen. Iemand anders kan anders namelijk zich voordoen als jouw bedrijf en jouw goede naam verslechteren.

// Domeinnaam

Jouw domeinnaam verhuizen naar ClassICT

Heb jij reeds al een domeinnaam geregistreerd? Je kunt jouw domeinnaam gemakkelijk managed onderbrengen bij ClassICT en daarmee profiteer je ook nog van vele gratis extra’s zoals gratis support.

 • Maak jouw domeinnaam beschikbaar voor transfer bij de huidige provider en voer de transfercode in.
 • Neem contact met ons op via onze website, wij zullen hem vervolgens bij ons onderbrengen.
 • Je ontvangt een uiteindelijk dan een e-mail om jouw verhuizing te bevestigen en te betalen
// Domeinnaam

Domeinnaam overnemen van iemand anders

Heb jij de perfecte domeinnaam bedacht voor jouw bedrijf of project maar is die helaas al geregistreerd? Dan kun je proberen om contact met de huidige eigenaar te leggen om het domein over te kopen.

 • Via de whois-functie zoek je uit wie de huidige eigenaar is van het domeinnaam.
 • Contacteer die eigenaar en probeer een overeenkomst te sluiten.
 • Heb je een overeenkomst? Vraag dan de huidige eigenaar om het domein beschikbaar rte stellen voor verhuizing en vraag de EPP code (verhuiscode).
 • Zodra jij al die informatie hebt kun je contact opnemen met ClassICT. Wij zullen hem vervolgens voor je registreren.
// onze klanten

Wat zeggen onze klanten over ons?

// Contact

Registreer je domeinnaam nu!

Vul hier rechts het formulier in of neem contact op om jouw domeinnaam aan te vragen. Wij nemen vervolgens contact met je op.

Telefoonnummer:

+31 (0)85 808 50 70

  Rondje sparren?

  Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *