Logo ClassICT

DELTA netwerk

Welke glasvezel mogelijkheid kies jij?

Ben je op zoek naar de beste zakelijk glasvezel oplossing voor jouw onderneming? Kies uit een van onderstaande opties of neem contact met ons op voor een vrijblijvende oplossing volledig op maat naar jouw wensen.

FTTB

1000mb upload & downloadsnelheidGeschikt voor:

Ideal voor bedrijven aan huis en ZZP'ers die niet volledig afhankelijk zijn van internetWat krijg ik ervoor terug?

 • 1 vast IP-adres.
 • Geen extra VLAN-mogelijkheden.
 • Beperkte SLA en uptimegaranties.
 • Géén aansluitkosten.

FTTB+

1000mb upload & downloadsnelheidGeschikt voor:

(klein)Zakelijk gebruik. Denk hier aan een klein kantoor of waar internet dagelijks gebruikt wordt.Wat krijg ik ervoor terug?

 • Maximaal 5 vaste IP-adressen.
 • VLAN-mogelijkheden.
 • Geen hoge SLA en uptimegaranties.
 • Géén aansluitkosten.

FTTO (GZ)

1000mb upload & downloadsnelheidGeschikt voor:

(groot)zakelijk gebruik. Bedrijven die volledig afhankelijk zijn van internet. Denk hier aan de logistiek.Wat krijg ik ervoor terug?

 • Meerdere IP-adressen/ subnetten.
 • Extra VLAN-mogelijkheden.
 • Hoge SLA (24 of 8 uur) en uptimegaranties (1:10 of 1:1 overboeking).
 • Géén aansluitkosten.

Cloud

De 6 voordelen van DELTA Fiber

Bij ClassICT geven wij je 6 zekerheden waar jouw internetverbinding 100% van groeit!
Vrijblijvend adviesgesprek of offerte? Neem dan contact met ons op.

Hogere snelheden, voor hetzelfde geld.

Bij glasvezelverbindingen ben je vaker minder geld kwijt dan een koper- of coaxaansluiting. De voordelen? Een snellere en stabielere verbinding met veel hogere snelheden. Daarbij betaal je altijd waarvoor je betaald. Beter kan het niet!

Zonder zorgen met iedereen online

Moeiteloos gamen, downloaden, streamen of werken. Met een glasvezelverbinding hik je niet tegen limieten ondanks het formaat van je gezin of bedrijf. Glasvezel kan namelijk oneindig data hoeveelheden aan. Gaaf toch!

Internetten is zorgeloos door de hoge capaciteit

Bij glasvezel heb je altijd een internetsnelheid waarvoor je betaald. De snelheid wat dus op je maandfactuur staat. Is de hele straatvoetbal aan het kijken, streamen of downloaden? Geen, probleem daar merk je zelf niets van.

Uploaden en downloaden ging nog nooit zo snel!

Als je een glasvezelverbinding besteld krijg je evenveel upload- als downloadsnelheid. Met een standaard COAX of koper verbinding is dit vaak 20x zo klein. Bij glasvezel upload je snel even een bestand naar de cloud zonder problemen.

Gamen ging nog nooit zo vlekkeloos

Met een glasvezelverbinding ben je verzekerd van een superstabiele en snelle verbinding die hoge snelheden aan kan. Géén vertragingen of lange responstijd. De gamer bij jouw in huis zal heel blij zijn met deze hoge snelheden.

Haarscherpe televisie zonder gestotter

Gestotter of haperingen in het beeld is verleden tijd met de interactieve tv van DELTA. Programma's terugkijken, netflixen of streamen? Met glasvezel kan dit zonder gedoe of getreuzel, handig toch?!

Vul hieronder je postcode en huisnummer in.

Wat is je adres?

We zijn de gegevens aan het ophalen, een moment geduld.
Zakelijk glasvezel

ClassICT partner van DELTA Glasvezel

Op zoek naar snel, stabiel zakelijk internet? Waar je ook maar bent? Nu het hybride werken steeds populairder wordt is een stabiele en snelle verbinding noodzakelijk. Daardoor kunnen namelijk jouw medewerkers snel en veilig werken. Mailen, surfen, IP-telefonie, online werken of dataopslag. Met zakelijk glasvezel gaat alles supersnel! 

Zodra je kiest voor de DELTA Zakelijk Glasvezelverbindingen brengen we alles in kaart om ervoor te zorgen dat de snelheid bij jouw onderneming past. Het mag niet te hoog, maar ook niet te laag zijn. Daarna gaan wij kijken naar aanvullende opties zoals BGP, back-up verbinding, Quality of Service en ga zo maar door.

Ja, ik wil graag overstappen!
Delta Glasvezel

Wat is glasvezel?

Internet over glasvezel is de beste oplossing voor ieder bedrijf! Sinds 2000 zijn diverse providers begonnen met het uitrollen van het glasvezelnetwerk. Tot heden beschikt al iets meer dan 15% van de huishoudens en bedrijven van glasvezel. Maar dit einde is nog niet in zicht!

Enkele populaire voorbeelden voor glasvezelproviders zijn DELTA FiberKPNEurofiberTele2Ziggo maar ook lokale glasvezelinitiatieven zijn begonnen ermee. Denk hierbij ook een Glasnet Eindhoven.

Als je dus voor glasvezel kiest, kun je profiteren van hoge snelheden. Sommige providers kunnen al tot 10Gbps leveren zowel voor upload als download.

Maar wat is het verschil? Kort gezegd zit het grootste verschil is de data overdracht. Door kabel en televisie gaan stroomsignalen en bij glasvezel maken ze gebruik van licht om data over te brengen. Het enige wat je netwerk dan vraagt, is een NTU (Network Termination Unit). Dit kastje vertaald de lichtstralen naar stroom zodat je modem of router dit kan begrijpen.

We raden je zeker aan voordat je gaat starten altijd een postcodecheck te doen. Mocht je daarna nog vragen hebben kun je altijd contact opnemen met ClassICT.

Ja, ik wil glasvezel!
Zakelijk glasvezel

Wie is delta?

DELTA Fiber Netwerk is één van de snelst groeiende glasvezelbedrijven in Nederland. Samen met partners als ClassICT zorgen ze voor het aanleg en onderhoud van glasvezel in Nederland. De ambitie? Zo veel mogelijk mensen toegang geven tot het krachtige glasvezelnetwerk. Ondertussen hebben al meer dan 1 miljoen particulieren en bedrijven toegang tot het netwerk van DELTA Fiber. Vanaf 2025 wil DELTA fiber meer dan 2 miljoen particulieren en bedrijven op het snelste netwerk van Nederland hebben.

Wordt jij de volgende?

ClassICT

DELTA Fiber verbinding
in 3 stappen

Campagne

Bij DELTA fiber willen wij dat minimaal 25% kiest voor glasvezel. Deze campagne loopt meestal +- 3 weken.

Aanleg

De 25% is gehaald en we gaan de voorbereidingen treffen voor de aanleg in jouw wijk.

Glasvezel

Je hebt een actieve glasvezelverbinding en je kunt nu genieten van hoge snelheden tegen een scherp tarief

Wat klanten zeggen

Lees onze reviews.

Benieuwd hoe anderen de samenwerking met ClassICT ervaren? Je leest het hieronder.

side to side left

Gekozen voor DELTA FIBER van ClassICT?

side to side

Goed dat je gekozen hebt voor ClassICT als DELTA-Fiber leverancier voor jouw onderneming. Laten we snel een afspraak maken om jouw wensen te bespreken. Vul hieronder het contactformulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Remco Straaten
Eigenaar