DELTA Fiber Zuid-Limburg

DELTA Fiber is gestart met het uitrollen van zakelijk internet in Zuid-Limburg. ClassICT mag hier samen met andere partners deel van uitmaken. Op deze pagina vind je meer informatie over de huidige status van de lopende projecten.

ClassICT partner van DELTA Glasvezel

Op zoek naar snel, stabiel zakelijk internet? Waar je ook maar bent? Nu het hybride werken steeds populairder wordt is een stabiele en snelle verbinding noodzakelijk. Daardoor kunnen namelijk jouw medewerkers snel en veilig werken. Mailen, surfen, IP-telefonie, online werken of dataopslag. Met zakelijk glasvezel gaat alles supersnel! 

Zodra je kiest voor de DELTA Zakelijk Glasvezelverbindingen brengen we alles in kaart om ervoor te zorgen dat de snelheid bij jouw onderneming past. Het mag niet te hoog, maar ook niet te laag zijn. Daarna gaan wij kijken naar aanvullende opties zoals BGP, back-up verbinding, Quality of Service en ga zo maar door.

ClassICT partner van DELTA Fiber

Welke glasvezel mogelijkheid kies jij?

Ben je op zoek naar de beste infrastructuur oplossing voor jouw onderneming? Bij ClassICT kunnen wij jouw onderneming volledig ontzorgen met de IT infrastructuur. Kies uit een van onderstaande opties of neem contact met ons op voor een vrijblijvende oplossing volledig op maat naar jouw wensen.

FTTB

1000mb upload & downloadsnelheid


Geschikt voor:
Ideal voor bedrijven aan huis en ZZP'ers die niet volledig afhankelijk zijn van internet
Wat krijg ik ervoor terug?

 • 1 vast IP-adres.
 • Geen extra VLAN mogelijkheden.
 • Beperkte SLA en uptimegaranties.
 • Géén aansluitkosten.

Al vanaf €48,- per maand

FTTB+

1000mb upload & downloadsnelheid


Geschikt voor:
(klein)Zakelijk gebruik. Denk hier aan een klein kantoor of waar internet dagelijks gebruikt wordt
Wat krijg ik ervoor terug?

 • Maximaal 5 vaste IP-adressen.
 • VLAN mogelijkheden.
 • Geen hoge SLA en uptimegaranties.
 • Géén aansluitkosten.

Al vanaf €95,- per maand

FTTO (GZ)

1000mb upload & downloadsnelheid


Geschikt voor:
(groot)zakelijk gebruik. Bedrijven die volledig afhankelijk zijn van internet. Denk hier aan de logistiek.
Wat krijg ik ervoor terug?

 • Meerdere IP-adressen/ subnetten.
 • Extra VLAN mogelijkheden.
 • Hoge SLA (24 of 8 uur) en uptimegaranties (1:10 of 1:1 overboeking).
 • Géén aansluitkosten.

Al vanaf €300,- per maand

Waarom kiezen voor glasvezel van DELTA?

Laten we vrijblijvend samen sparren?

ClassICT helpt je graag verder, ben je dus op zoek naar een krachtige DELTA glasvezelverbinding in Zuid-Limburg oplossing voor jouw onderneming? Geen probleem wij gaan graag samen vrijblijvend het adviesgesprek met je aan. Alles begint natuurlijk met een heerlijk bakje koffie!

Over ClassICT

ClassICT is de partner in Web, ICT, Telecom en Hosting diensten in Nederland. Al meer dan 10 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Op deze manier leveren wij een grote bijdrage aan flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid om onze klanten te helpen met het realiseren van alle doelstellingen.

In 2022 hebben wij samen met DELTA Fiber besloten om onze dienstverlening uit te breiden met het aanbod van DELTA. Hierdoor leveren wij nog een bijdrage aan de uitrol van sneller internet in de regio Zuid-Limburg.

ClassICT partner van DELTA Fiber

Over DELTA Fiber

DELTA Fiber Netwerk is één van de snelst groeiende glasvezelbedrijven in Nederland. Samen met partners als ClassICT zorgen ze voor het aanleg en onderhoud van glasvezel in Nederland. De ambitie? Zo veel mogelijk mensen toegang geven tot het krachtige glasvezelnetwerk. Ondertussen hebben al meer dan 1 miljoen particulieren en bedrijven toegang tot het netwerk van DELTA Fiber. Vanaf 2025 wil DELTA fiber meer dan 2 miljoen particulieren en bedrijven op het snelste netwerk van Nederland hebben.

De 6 voordelen van DELTA Fiber

Bij ClassICT geven wij je 6 zekerheden waar jouw internetverbinding 100% van groeit! Vrijblijvend adviesgesprek of offerte? Neem dan contact met ons op.

Hogere snelheden, voor hetzelfde geld.

Bij glasvezelverbindingen ben je vaker minder geld kwijt dan een koper- of coaxaansluiting. De voordelen? Een snellere en stabielere verbinding met veel hogere snelheden. Daarbij betaal je altijd waarvoor je betaald. Beter kan het niet!

Uploaden en downloaden ging nog nooit zo snel!

Als je een glasvezelverbinding besteld krijg je evenveel upload- als downloadsnelheid. Met een standaard COAX of koper verbinding is dit vaak 20x zo klein. Bij glasvezel upload je snel even een bestand naar de cloud zonder problemen.

Zorgeloos met z'n allen online

Moeiteloos gamen, downloaden, streamen of werken. Met een glasvezelverbinding hik je niet tegen limieten ondanks het formaat van je gezin of bedrijf. Glasvezel kan namelijk oneindig data hoeveelheden aan. Gaaf toch!

Gamen ging nog nooit zo vlekkeloos

Met een glasvezelverbinding ben je verzekerd van een superstabiele en snelle verbinding die hoge snelheden aan kan. Géén vertragingen of lange responstijd. De gamer bij jouw in huis zal heel blij zijn met deze hoge snelheden

Internetten is zorgeloos door de hoge capaciteit

Bij glasvezel heb je altijd een internetsnelheid waarvoor je betaald. De snelheid wat dus op je maandfactuur staat. Is de hele straat voetbal aan het kijken, streamen of downloaden? Geen, probleem daar merk je zelf niets van.

Haarscherpe televisie zonder gestotter

Gestotter of haperingen in het beeld is verleden tijd met de interactieve tv van DELTA. Programma's terugkijken, netflixen of streamen? Met glasvezel kan dit zonder gedoe of getreuzel, handig toch?!

Ook geïnteresseerd geraakt?

Wij helpen je graag verder, ben je dus op zoek naar een krachtige DELTA glasvezelverbinding in Zuid-Limburg oplossing voor jouw onderneming? Geen probleem wij gaan graag samen vrijblijvend het adviesgesprek met je aan. Alles begint natuurlijk met een heerlijk bakje koffie!

DELTA Fiber verbinding in 3 stappen

Bij ClassICT gaan wij graag goed te werk. Daarom hebben wij bij al onze klanten de cloud diensten op maat opgesteld. Volledig naar wens. 

01

Campagne

Bij DELTA fiber willen wij dat minimaal 25% kiest voor glasvezel. Deze campagne loopt meestal +- 3 weken.
02

Aanleg

De 25% is gehaald en we gaan de voorbereidingen treffen voor de aanleg in jouw wijk.
03

Glasvezel

Je hebt een actieve glasvezelverbinding en je kunt nu genieten van hoge snelheden tegen een scherp tarief
Internetverbinding van ClassICT

Wat is glasvezel?

Internet over glasvezel is de beste oplossing voor ieder bedrijf! Sinds 2000 zijn diverse providers begonnen met het uitrollen van het glasvezelnetwerk. Tot heden beschikt al iets meer dan 15% van de huishoudens en bedrijven van glasvezel. Maar dit einde is nog niet in zicht!

Enkele populaire voorbeelden voor glasvezelproviders zijn DELTA Fiber, KPN, Eurofiber, Tele2, Ziggo maar ook lokale glasvezelinitiatieven zijn begonnen ermee. Denk hierbij ook een Glasnet Eindhoven.

Als je dus voor glasvezel kiest, kun je profiteren van hoge snelheden. Sommige providers kunnen al tot 10Gbps leveren zowel voor upload als download.

Maar wat is het verschil? Kort gezegd zit het grootste verschil is de data overdracht. Door kabel en televisie gaan stroomsignalen en bij glasvezel maken ze gebruik van licht om data over te brengen. Het enige wat je netwerk dan vraagt, is een NTU (Network Termination Unit). Dit kastje vertaald de lichtstralen naar stroom zodat je modem of router dit kan begrijpen.

 We raden je zeker aan voordat je gaat starten altijd een postcodecheck te doen. Mocht je daarna nog vragen hebben kun je altijd contact opnemen met ClassICT.

Welke steden kan ik mij aanmelden?

DELTA Fiber is in Zuid-Limburg gestart met onderstaande steden. Zodra je op de knop klikt krijg je meer informatie.

Beekdaelen en Brunssum

Nuth: De Horsel
Schinne: De Breinder
Schimmert: Klein Haasdal
Brunssum: Houserveld (Haefland), Bouwberg en Rode Beek

Lees meer

Heerlen, Hoensbroek en Kerkrade

Heerlen: Beitel, Baaks-Soureth, Litscherveld, Smitzerveld
Hoensbroek: De Koumen, Prinsenstraat, Ten Esschen, Wijngaardsweg
Kerkrade: Euregiopark, Rodaboulevard I en II, Spekholzerheide

Maastricht, Eijsden-margraten

Maastricht: Rekoutweg, Randwyck-Zuid
Gronsveld: Retailpark Gronsveld, Bt Gronsveld, Bedrijvenpark Maastricht-Zuid
Eijsden: Zoerbeemden
Margraten: Aan De Fremme

Voerendaal en Simpelveld

Voerendaal: Lindelaufer Gewande (+Fase III)
Simpelveld: Bocholtzerweg

Stein en Beek

Stein: Kerensheide
Urmond: Paalweg
Beek: Beeker Hoek, Makado e.o., Stationstraat-Zuid, SchutterstraatElsloo: Business Park Stein

Vaals

Vaals: Bedrijventerrein SelzerbeekSittard en Geleen

Sittard: Industriepark Noord, Handelscentrum Bergerweg, Bedrijvenstad Fortuna, Sportzone Fortuna Sittard Stadion
Geleen: Mauritspark, Kampstraat, Krawinkel, Businesspark Gardenz, Groenseykerstraat
Born: Sluisweg

Lees meer

Bekijk hier onze reviews

Benieuwd naar wat onze klanten van onze dienstverlening vinden? Bekijk hieronder onze reviews.

Gekozen voor DELTA FIBER van ClassICT?

Goed dat je gekozen hebt voor ClassICT als DELTA-Fiber leverancier voor jouw onderneming. Laten we snel een afspraak maken om jouw wensen te bespreken. Vul hieronder het contactformulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Remco Straaten Eigenaar ClassICT