ClassICT is dé totaalleverancier in Web, ICT, Telecom en Hosting voor bedrijven en particulieren in Nederland. Al meer dan 10 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Op die manier leveren wij een bijdrage aan flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid om onze klanten te helpen met het realiseren van hun doelstellingen.

Contacteer ons

Duke Ellingtonrode 9, 2717 BL Zoetermeer
Koraalerf 21, 6413 LW Heerlen

+31 (0)85 808 50 70

Computer service

Laat nu jouw computer, repareren of installeren met de computer service van ClassICT! Neem nu contact op voor een gratis offerte!

// Computerservice

Laat je computer repareren of installeren bij ClassICT

Start je computer niet meer op, is deze super traag of is je beeldscherm beschadigd na een val? Maak dan gebruik van onze computer service. Wij beschikken over de meest populaire merken voor diverse laptops en computers. Wij repareren jouw laptop of computer indien voorradig al binnen 48 uur.

Computer reparatie
Heb jij een probleem met je computer? Laat dit probleem door ons oplossen en wij zorgen dat je snel weer verder kunt. Het oplossen van het probleem doen wij vakkundig en snel.
LEES MEER
Computer installatie
Wil je je computer opnieuw laten installeren of heb je een nieuwe computer maar weet je niet hoe je deze op de juiste manier moet installeren? Bij ClassICT helpen we hier graag mee.
LEES MEER
Computer hardware
Naast reparatie kunnen wij ook hardware inkopen zodat wij (bijvoorbeeld) een kapotte videokaart snel kunnen vervangen. Uiteraard geldt dit ook voor andere onderdelen.
LEES MEER
About us
// CLASSICT JOUW PARTNER IN WEB, ICT, Telecom en Hosting DIENSTEN

Waarom kies je voor ons?

ClassICT is dé partner in Web, ICT, Telecom en Hosting diensten voor bedrijven en particulieren in Nederland. Al meer dan 10 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Op die manier leveren wij een bijdrage aan flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid om onze klanten te helpen met het realiseren van hun doelstellingen.

Klanttevredenheid staat bij ClassICT hoog in het vaandel. Wij doen iedere dag ons uiterste best om een optimale samenwerking na te streven en een prettige, langdurige samenwerking op te bouwen.

// COMPUTER SERVICE

Laat jouw computer of laptop repareren door ClassICT!

Start je computer niet meer op, heb je te weinig opslag? Of heb je een barst in je laptop scherm? Bij ClassICT helpen wij je hier graag mee, wij repareer zorgvuldig en snel jouw computer of laptop. Doordat wij beschikken over de populairste merken zoals Asus, HP, Acer, Lenovo, Intel, AMD, MSI, Aorus, Gigabyte en nog veel meer kunnen wij snel jouw laptop repareer soms wel binnen 48 uur. Wacht daarom niet langer en laat die barst niet een scheur worden!

Binnen 48 uur jouw laptop of computer weer volledig gepareerd. Dat is waar ClassICT voor gaat hoogwaardige producten leveren voor kwalitatieve prijzen. Ook voor de zakelijke markt kunnen wij iets beteken. Neem snel contact op met de ICT experts van ClassICT en wie weet zijn wij dadelijk de nieuwe reparateur voor jouw bedrijf!

// COMPUTER SERVICE

Computer of laptop laten professioneel laten installeren doe je bij ClassICT!

Niets is zo vervelend als je computer traag wordt, en niet meer naar behoren werkt. Dan kan een computer of laptop opschonen de juiste stap zijn. Bij ClassICT doen wij dit voor je, wij zorgen ervoor dat jouw computer weer opnieuw geïnstalleerd wordt inclusief alle drivers, en programma’s die je er van te voren weer op had staan. Laat je niet langer misleiden en kies voor ClassICT wij zorgen ervoor dat jouw computer weer de oude wordt!

Ook voor de zakelijk klanten zijn wij de partij voor installatie of herinstallatie van computers of laptops. Wij zorgen ervoor dat iedere computer en laptop er hetzelfde uitziet! En dat voor aantrekkelijke tarieven. Neem snel contact op voor een vrijblijvende offerte.

// COMPUTER SERVICE

Bestel jouw computer hardware bij ClassICT!

ClassICT biedt een ruim en uitgebreid assortiment aan, voor bedrijven maar ook particulieren. Wij bieden ook alleen producten en merken aan waar wij achter staan denk hierbij aan Ubiquiti, Cisco, Asus, MSI, HP, Lenovo, Intel, AMD, Gigabyte en veel meer! Met een hoge klanttevredenheid zijn wij de nieuwe marktleider van Nederland. Wacht niet langer en bestel jouw nieuwe hardware bij ClassICT, en geniet van de garantie en kennis die je van ons gewend bent. Problemen met je nieuwe router? Geen probleem wij gaan je helpen! Bekijk snel onze vernieuwde webshop door op de knop hieronder te klikken!

// onze klanten

Wat zeggen onze klanten over ons?

// Contact

Vrijblijvende offerte?

Vul hier rechts het formulier in of neem contact op om een gratis offerte aan te vragen . Wij nemen vervolgens contact met je op.

Telefoonnummer:

+31 (0)85 808 50 70

    Rondje sparren?

    Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *