ClassICT is dé totaalleverancier in Web, ICT, Telecom en Hosting voor bedrijven en particulieren in Nederland. Al meer dan 10 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Op die manier leveren wij een bijdrage aan flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid om onze klanten te helpen met het realiseren van hun doelstellingen.

Contacteer ons

Duke Ellingtonrode 9, 2717 BL Zoetermeer
Koraalerf 21, 6413 LW Heerlen

+31 (0)85 808 50 70

Computer APK

Laat jouw computer of laptop periodiek controleren op fouten of problemen. Wij zorgen ervoor dat jij langer geniet van jouw computer!

// COMPUTER APK

Laat de computer over aan de experts van ClassICT!

Computerproblemen? De Computer APK van ClassICT is de oplossing voor een langzame computer, foutmeldingen en software of programma’s die niet meer werken zoals ze horen te werken. En nog belangrijker, het voorkomt een onveilig e computer. Neem geen onnodig risico en laat jouw computer vakkundig nakijken door de experts van ClassICT.

Computer APK
Laat het onderhoud van jouw computer over aan de experts van ClassICT. Wij zorgen ervoor dat jouw computer veilig en begaanbaar blijft.
LEES MEER
Computer installatie
Het helpt vaak dat jij je besturingssysteem laat herinstalleren. Het kan namelijk de foutjes voorkomen door een schone installatie van Windows.
LEES MEER
Computer reparatie
Laat jouw computer vakkundig en snel repareren door de experts van ClassICT. En voorkom dat de barst in jouw latop scherm groter wordt.
LEES MEER
About us
// CLASSICT JOUW PARTNER IN WEB, ICT, Telecom en Hosting DIENSTEN

Waarom kies je voor ons?

ClassICT is dé partner in Web, ICT, Telecom en Hosting diensten voor bedrijven en particulieren in Nederland. Al meer dan 10 jaar streven wij naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten. Op die manier leveren wij een bijdrage aan flexibiliteit, productiviteit en zelfstandigheid om onze klanten te helpen met het realiseren van hun doelstellingen.

Klanttevredenheid staat bij ClassICT hoog in het vaandel. Wij doen iedere dag ons uiterste best om een optimale samenwerking na te streven en een prettige, langdurige samenwerking op te bouwen.

// Prijzen

Computer APK laten uitvoeren?
Bekijk hieronder onze prijzen.

Computer APK

Eenmalige APK
29,95
 • APK beurt
 • Virus-, mal- en spyware vrij.
 • Volledige opschoonbeurt
 • Stofvrij

Computer APK

APK jaaractie
99,95
 • 4x APK beurt
 • Virus, mal- en spyware vrij.
 • Volledige opschoonbeurt
 • Stofvrij
// COMPUTER APK

Computer vakkundig laten onderhouden door de APK beurt van ClassICT

Is jouw computer ook toe aan een opschoonbeurt? Vraag nu een computer APK van ClassICT aan. Wij zorgen ervoor dat jouw computer weer wordt geüpdatet, volledig schoon wordt gemaakt. Zowel op als in de computer. En er wordt een veiligheidscheck gedaan. De experts van ClassICT zorgen ervoor dat jouw computer of laptop weer volledig beveiligd is en weer naar behoren werkt. Bovendien als jij je computer onderhoudt blijft de computer ook langer houdbaar en kun je er langer plezier van hebben.

Ook voor de zakelijke markt beschikken wij over de middelen om jullie volledige bedrijfsomgeving een volledige opschoonbeurt te geven. Wacht niet meer langer en laat ook jouw bedrijf niet langer ICT materialen weggooien omdat ze kapot zijn. Laat je apparatuur onderhouden door experts van ClassICT en wij zorgen voor de levensduur van jouw apparatuur.

// COMPUTER APK

Laat de reparaties over de experts van ClassICT!

De experts van ClassICT staan te poppelen om jouw computer of laptop weer naar de oude te brengen. Laptop scherm kapot? Frisdrank over je laptop? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat jouw laptop of computer weer gemaakt wordt zodat jij hem weer kan gebruiken. Ook voor een nieuwe harde schijf, videokaart of andere hardware kunnen wij je bij ondersteunen en installeren of repareren.

Plotseling gaat je harde schijf of USB stick kapot. Wat nu? Ik had nou net al mijn belangrijke bestanden erop staan. Ook dat is geen probleem bij ClassICT wij zorgen ervoor dat alle bestanden van jouw harde schijf of USB stick weer naar de oude staat gezet worden. Zodat jij die belangrijke bestanden weer terug hebt.

Wij kunnen voor de bedrijven ook reparatie bieden, door ons uitgebreide assortiment hebben wij altijd wel een reserve onderdeel of ander materiaal beschikbaar. Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of offerte.

// COMPUTER APK

Wacht niet langer en koop jouw hardware bij ClassICT!

ClassICT heeft een heel uitgebreid assortiment bomvol met alleen maar kwalitatieve producten waar wij achter staan. Denk hierbij aan Asus, Ubiquiti, MSI, Intel, AMD en nog vele andere hardware. Laat je snel informeren door de experts van ClassICT of blader eens door onze webshop die constant wordt aangevuld met de nieuwste producten. 

Voor de zakelijke klanten kunnen wij ook wat beteken, vraag snel een gesprek aan om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen, en wie weet heb jij dadelijk voor een kwalitatieve prijs en goede garantie al je medewerkers voorzien van een (thuis)werkplek.

// onze klanten

Wat zeggen onze klanten over ons?

// Contact

Vrijblijvend adviesgesprek?

Vul hier rechts het formulier in om een afspraak te maken voor een Computer APK. Wij nemen vervolgens contact met je op.

Telefoonnummer:

+31 (0)85 808 50 70

  Rondje sparren?

  Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *