Colocatie

Plaats jouw eigen servers in de beste datacenters van Nederland!

ClassICT gaat voor kwaliteit in combinatie met rust!

Wat is een colocatie? Bij een colocatie breng jij jouw eigen servers onder in de datacenters van providers. Zo kan jij profiteren van alle voordelen. Dit allemaal voor een vast bedrag per maand. Bij ClassICT bieden wij verschillende oplossingen, van groot tot klein. Van een Colocatie in Limburg tot een Colocatie in Amsterdam. Wij gaan op zoek naar het beste datacenter.

Datacenters hebben wel een aantal eisen. Denk hierbij aan de beveiliging tegen inbraak, brand en nog veel meer. Daarbij kijken wij ook altijd naar betrouwbaarheid, snelheid en veiligheid voor jouw server. Zo kunnen wij  altijd een passende oplossing bieden voor een vast bedrag per maand.

Kies de beste colocatie oplossing

Op zoek naar de beste oplossing voor jouw infrastructuur van jouw bedrijf? Bij ClassICT halen wij alles uit de kast om jouw servers op de beste oplossing te plaatsen. Je hebt keuze uit de onderstaande opties, liever een oplossing op maat? Neem dan contact met ons op.

Unmanaged Colocatie

Op zoek naar een veilige plek om jouw servers te laten draaien, zonder al te veel stress? Reserveer dan nu een plek in een van de beste datacenters van Nederland. Voor een vast bedrag per maand heb je een eigen plek in een datacenter met de beste beveiliging.

On-premise

Ben jij op zoek naar een oplossing maar wil jij je servers nog deels on-premise en deels bij ClassICT laten draaien? Dat kan bij ClassICT! Wij zorgen voor de integratie tussen de server op locatie en het datacenter zodat het een volledige oplossing wordt voor jouw bedrijf. 

Managed cloud

Iets meer betalen maar ook op zoek naar volledige ontzorging? Dan zit je bij ClassICT goed, de mogelijkheden met managed cloud zijn eindeloos! Verhuis al jouw servers naar de cloud en wij zorgen vervolgens voor het onderhoud tot aan de beveiliging.

Iets anders in gedachten?

Bij ClassICT bieden wij ook op maat oplossingen, niet alleen hosten we dan jouw servers in onze datacenters, maar we staan ook klaar voor het onderhoud, configuratie en de volledige beveiliging ervan.

Wat zijn de voordelen?

Kies voor de colocaties van ClassICT en wij nemen jouw zorgen uit handen. De zorgen voor het onderbrengen van je infrastructuur nemen wij wel. Wij zorgen voor een volledig redundante setup zodat jouw servers altijd online blijven. Het enige wat jou nog staat te doen is het denken over wat er op je server draait. De fysieke beveiliging nemen wij voor onze rekening.

Of je nu maar een halve rack nodig hebt, of 25 racks wilt onderbrengen, bij ClassICT is alles mogelijk. Wij gaan op zoek naar de beste oplossingen waar wij jouw servers gaan onderbrengen. Je kan ze als losstaande dienst krijgen, of in combinatie met andere oplossingen. Alles is mogelijk!

Al onze datacenters waar wij mee samenwerken zijn zwaar beveiligd. Aan alles is gedacht, denk hierbij aan stroomvoorziening, brand- en rookdetectie, blussystemen en nog veel meer. Bij ons zijn jouw servers veilig.

De internetverbindingen zijn super snel en ook nog veilig. Ook de connecties tussen jouw managed cloud servers en de colocaties zijn dankzij de snelle en robuuste verbindingen geen enkel probleem.

Ga je voor ClassICT, dan heb je altijd een expert in de buurt. Wij gaan voor kwaliteit en service! Dat is waar wij voor staan, van een antwoord bieden op jouw vragen, tot het meezoeken naar de beste oplossing voor jouw bedrijf. Wij doen het! Wij gaan uitsluitend voor die 10+.

Doordat je jouw servers onderbrengt in onze datacenters, heb je zelf niet na te denken over de fysieke beveiliging of de opzet ervan. Geen variabele kosten voor elektriciteit, koeling of andere kosten. Jij betaalt gewoon een vast bedrag per maand en wij regelen de rest!

Onze experts staan klaar voor jouw vragen!

Ontzorgen! Dat is waar ClassICT voor staat. Daarom bieden wij colocaties aan voor ieder bedrijf, daarbij kan je terecht bij ons team van experts voor al jouw vragen.

Wij helpen je graag met:
Een opmaat oplossingen voor jouw bedrijf
Het opzetten van snelle, redundante en betrouwbare verbindingen naar onze datacenters
Advies op maat
Extra ondersteuning met onze managed services
Maurice en Remco ClassICT

Waarom kiezen voor ClassICT?

Ondersteuning van begin tot eind!

Op zoek naar betrouwbare en professionele colocatie partner? Dan is ClassICT de partij die jij zoekt! Wij voorzien zowel unmanaged als managed colocatie oplossingen. Zo kan iedereen bij ons terecht, tevens zijn al onze oplossingen schaalbaar naar groei of krimp van jouw bedrijf.

Experts die zoeken naar oplossingen!

De experts van ClassICT zijn altijd op zoek naar oplossingen voor jouw specifieke wensen. Zodoende weten ze altijd wel een datacenter voor jou te vinden. Je krijgt geen robot aan de lijn die je helpt met een standaard antwoordenlijst maar echte experts die je helpen! Met een duidelijk advies en in eigen taal!

Problemen zijn er om opgelost te worden!

Problemen zijn er om opgelost te worden. Onze experts hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze je kunnen helpen. Vertel ons jouw probleem en wij zetten het om in een uitdagen en oplossing op maat van jouw bedrijf!

Laatste artikelen

Blijf op de hoogte van alle laatste nieuwtjes!

Klaar voor een oplossing op maat?