// OVER CLASSICT

Wij ontnemen zorgen
over cloud en disaster

01.
Flexibel werken

Uw bestanden staan in de Cloud waardoor u ze overal eenvoudig kan benaderen

02.
Verhoog productiviteit

Overal kunt u doorwerken door de lokale kopie op uw computer. Zodra er internet is worden de bestanden bijgewerkt in de Cloud.

03.
Altijd veilig

Uw bestanden staan opgeslagen op een server in Nederland. Uw bestanden zijn alleen toegankelijk voor u.

04.
Schaalbaar

IT oplossingen van ClassICT zijn volledig schaalbaar. Komt er een medewerker bij of gaat er een weg? Dan schalen we uw abonnement maandelijks op of af.

 

// WAAROM WIJ

EEN RESERVEKOPIE IN DE CLOUD

Cloud opslag geeft u de mogelijkheid om online bestanden op te slaan. Een reserve kopie in de Cloud. Cloud opslag zorgt ervoor dat uw desktop, server of NAS bestanden synchroniseert met de Cloud. Cloud opslag dient niet te worden verward met een back-up methode.

Waarvoor is Cloud opslag dan wel handig? Het is een geweldige oplossing om uw bestanden kosteneffectief beschikbaar te maken onderweg en te delen met uw medewerkers/klanten. Daarnaast kan deze mogelijkheid ook toegepast worden als u een NAS gebruikt voor uw data opslag. U kunt deze bestanden dan eenvoudig benaderen onderweg. Lokaal op uw computer blijft een kopie bewaard die geüpload wordt zodra er een internetverbinding beschikbaar is. Ideaal als u de laptop mee neemt op reis. Via een app op uw telefoon kunt u bestanden benaderen, ideaal als u een offerte wilt oproepen bij een klant en heeft u uw eigen computer of telefoon niet bij de hand? Dan kunt u eenvoudig via een web portal uw bestanden oproepen.

Cloud opslag is niet anders dan een tweede opslaglocatie van uw bestanden die makkelijk benaderbaar is onderweg. Zo wordt uw werk net een stukje makkelijker!