ICT-diensten

Wij beheren jouw ICT-infrastructuur

Geef jouw volledige ICT-infrastructuur uit handen aan het team van ClassICT. Wij hebben een uitgebreid dienstenpakket, dat altijd aansluit op de wensen van jouw bedrijf. Meer weten? Maak direct een afspraak!

Werkplekbeheer

Met werkplekbeheer biedt het team van ClassICT jou professionele ondersteuning bij het efficiënt en effectief laten werken van jouw werkplek. Hierbij kun je denken aan het installeren en configureren van software, het opsporen en oplossen van IT-problemen en het uitvoeren van hardware-updates.

Lees meer

Netwerkbeheer

Het team van ClassICT weet precies wat jouw netwerk nodig heeft om efficiënt en effectief te kunnen werken. Wij zorgen er voor dat jouw hardware altijd up-to-date is met de nieuwste beveiligingsupdates en lossen jouw IT-problemen op.

Lees meer

Serverbeheer

Het team van ClassICT houdt zich iedere dag bezig met het beheren, onderhouden en optimaliseren van jouw server(s). Jouw server moet altijd online zijn, daarom zorgen wij ervoor dat deze altijd up-to-date is met de nieuwste updates.

Lees meer

ICT-beheer

Standaard bij ICT-beheer

Een vast bedrag per maand

Je betaalt altijd een vast bedrag per maand voor ICT-beheer van ClassICT. Het team van ClassICT verzorgt de infrastructuur van jouw bedrijf en jij zorgt voor de productiviteit.

Volledige ondersteuning en support

Je ontvangt altijd volledige ondersteuning en support bij ICT-beheer van ClassICT. Het team van ClassICT helpen jou bij alle ICT-problemen. Heb jij een uitdaging op locatie? Dan komen wij bij jou op locatie om deze uitdaging op te lossen.

Een totaaloplossing voor jouw bedrijf

Het team van ClassICT ontzorg jouw bedrijf met de meeste belangrijke telecom en ICT-diensten die een bedrijf nodig heeft. Van website tot aan de telefooncentrale. Van Microsoft 365 tot aan mobiele telefonie.

Jouw ICT-probleem, is onze uitdaging.

Ook tijdens de feestdagen zijn wij beschikbaar om al jouw ICT-problemen op te lossen.

Wist jij dat je heel veel informatie ook zelf kunt vinden in de kennisbank in ons klantenportaal? Naast antwoord op de meest gestelde vragen, bekijk je hier ook eenvoudig jouw facturen, offertes en afgenomen diensten.