Partnerprogramma

Opzoek naar een wijze waar je snel en eenvoudig geld kunt verdienen door het aanmelden van nieuwe klanten. Het is een unieke mogelijkheid waarin wij kunnen profiteren van elkaars kennis. Het Affiliate programma van ClassICT kent een van de beste vergoedingen in de hosting markt. Groei samen met ons tot de top!

10% commissie voor iedere nieuwe klant

Bij ClassICT hechten wij veel waarde aan onze klanten. Ben jij tevreden over onze dienstverlening en wil jij graag jouw vrienden, familie of kennissen ons aanbevelen? Registreer je dan nog vandaag voor het affiliate programma om wat extra geld te verdienen voor het aanbrengen van nieuwe klanten.

Per aangebrachte klant krijg jij een maandelijkse commissie van 10% van de omzet die je aangebrachte klant opbrengt. Dat kan dus al snel hoog oplopen.

Het enige wat jij moet doen is je aan te melden en een van onze diensten af te nemen. Verhuis je website, begin met VoIP telefonie of laat een website maken. Vervolgens kun jij jezelf aanmelden voor het affiliateprogramma van ClassICT

Maandelijkse vergoeding

Ontang bij iedere klant 10% van de terugkerende omzet. Dit is dus een leuk extratje bij je inkomsten.

Hoge conversies

De producten van ClassICT zijn scherpgeprijst daardoor haal je een hoge conversie.

Standaard een goede vergoeding

Bij ClassICT weten wij dat klanten belangrijk zijn. Daarom geven wij er iets voor terug.

De voorwaarden

Start met geld verdienen in 3 stappen:

   • Wordt zelf klant bij ClassICT en neem een of meerdere diensten af.
   • Log in op het klantenportaal en kies in het linkermenu voor Affiliates.
   • Klik op aanmelden als affiliate.
   • Je krijgt nu een link die je kunt delen met vrienden, familie of kennissen. Deze link is uniek gekoppeld aan jouw account.

Waarom kiezen voor ClassICT?

   • Hoogstaande kwaliteit in combinatie met werkend diensten. Hierdoor blijft jouw klant gegarandeerd langer.
   • Aantrekkelijke tarieven met een hoge conversie. Hiermee loopt je commissie al snel op.
   • Een maandelijkse vergoeding van 10% over de omzet die een klant opbrengt.
   • Uitgebreide rapportage en statistieken zodat je precies weet waar je verkopen vandaan komen.
   • Je kunt elk moment een uitbetaling aanvragen zodra het saldo boven €100,- staat.

Bijzondere voorwaarden

   • Er wordt geen vergoeding uitgekeerd voor de volgende diensten. De marges zijn dusdanig laag dat heir geen vergoeding over kan worden uitbetaald.
    • Domeinnamen
    • Microsoft 365
    • Mobiele telefonie abonnementen
    • SSL Certificaten
    • Belkosten

Bekijk hier onze reviews

Hieronder vertellen klanten zelf hun verhaal over de ervaring met ClassICT.

Veelgestelde vragen

Ja, je hebt een of meerdere diensten nodig waar je voor betaald om het affiliatieprogramma bij ons te kunnen gebruiken.

Bij ClassICT betalen wij jouw commissie uit als de klant die door jou is aangebracht heeft betaald en minimaal 45 dagen klant is. Is dat zo, dan wordt de commissie aan je uitbetaald en is dat zichtbaar in het portaal.

Je mag zelf bepalen wanneer jij je commissie laat uitbetalen via het klantenportaal van ClassICT. Het minimum bedrag is €100,- maar met 2 aangebrachte klanten heb je dit meestal al bereikt. Dit gaat dus sneller dan je denkt! 

Zodra je klant bent geworden log je in op het klantenportaal van ClassICT en meld je vervolgens aan via het linkermenu Affiliates. Na het aanmelden krijg je een link die uniek is gekoppeld aan jou. Deze kun je dan doorsturen naar je familie, vrienden of kennissen. Daarbij is deze link bruikbaar op sociale media en blogs. Hiermee maak je sales afdeling gegarandeerd een  boost!

Nee helaas niet, alle commissie die je tegoed hebt wordt direct overgemaakt naar je bankrekening. Je kunt dan zelf kiezen wat je met dit geld doet; gebruiken voor je hosting of ga eens lekker uiteten met je aangebrachte klant.

Kunnen wij je helpen?

Geintresseerd in ons partnerprogramma, of direct aanmelden? Neem dan contact met ons op en wie weet kun jij dadelijk genieten van hoge vergoedingen.